Voorspellingen 18-11

Geplaats door: Baarn 3 ( )

  • 4A
  • 12/11
  • 962


AthenA H1 - Fletiomare
Montfoort H1 Zeewolde H1
Naarden H1 Eemvallei H1
Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1

Wat word het aankomende zondag...
Heeft iemand meningen over deze ronde?
Helaas hoeven wij niet te spelen.
Sax tegen Hoorn spannend??
Zal Athena hun eerste puntjes verspelen?
Montfoort tegen Zeewolde, beide maken kans
Naarden zal wel relatief makkelijk Eemvallei opzij zetten
Reageren

Jaap Stamt | 18/11

Gebiedende wijs, juist weer geen t.

Maar goed ik zal nog even een voorspelling doen, wij winnen vandaag.

Ronald | 17/11

Excuus, stam+t = houdt

Ronald | 17/11

Ben idd benieuwd wat jullie tegen Hoorn gaan doen... Houd er vast rekening mee dat ik om 16.15 uur aan de telefoon hang ivm de uitslag, tevens kan het zo zijn dat de muziek wat harder moet...

Succes

Ees (sax) | 17/11

succes allemaal morgen!
Moge Hoorn verliezen van ons :D

Baarn 3 | 16/11

De strijd lijkt al gestreden maar Athena moet wel scherp blijven want zodra ze gaan verliezen dan kunnen wij ze nog van de kampioenschap afhoUden.
Helaas heeft Montfoort athena al een leuke voorsprong gegeven op doelpunten.
Athena komt ook nog naar Baarn, oei oei oei ben nu al benieuwd hoe die website gaat lopen en wat het einde ons brengt.
De winterstop komt er ook weer aan, voor sommige teams de tijd om goed gebruik te maken van de transferwindow.
Zien we spektaculaire wijzigingen of niet?
Nou het is weer bijna zondag baal baal baal
Wij hoeven niet!
Succes allemaal en stiekem hoop ik toch op een verliesje van athena

AthenA Prutser | 15/11

beetje suggestieve uitspraak daar. Totop heden hebben we de overgangstoppers, die afbouwen in een bierteam maar zeker nog de kwaliteiten hebben om ons beter te laten functioneren, nog niet opgeroepen. Maar als de nood aan de man is in de tweede helft van het seizoen, dan zal de club ze zeker gebruiken om te promoveren. Denk ik. Maar we kunnen het zelf ook wel, bovendien worden nu twee, misschien wel drie incl vet a, kampioen dit jaar, hetgeen de festiviteiten tot een ultiem maximum zal brengen, waarvan een ieder alvast op 2 dec kan voorgenieten als er een party is op de club

coachnaarden | 15/11

Prima idee zo'n site. Zie hem nu pas voor de eerste keer.

Leuk om al die reacties en voorspellingen te lezen vooral over naardenh1 natuurlijk.

Naarden heeft twee jaar behoorlijk tegen zichzelf gespeeld (en toch punten gepakt) en gaat dit jaar het mentale aspect van het spelletje leren. Scheelt namelijk veel gezeik en energie. Met alleen hockey red je het niet, ook niet in de 4e klasse. Dat proces duurt blijkbaar erg lang.. Naarden kijkt niet maar naar standenlijstjes, maar gaan nu rustig puinruimen en opbouwen. en ach... die punten komen wel weer een keertje! afgelopen zondag op in ieder geval een punt na 2-0 achterstand...

voorspelling a.s. zondag;
Athena- Fletio: 3-1 Fletio probeert na het mentale verlies van afgelopen zondag iets recht te zetten. Athena heeft simpelweg meer hockey in huis. Doet oud Breda1 mee?

Montfoort- Zeewolde: 1-2 het kan spoken op Montfoort, maar 10 spoken maken nog geen plaaggeest!

Saxenburg -Hoorn: 2-2:goede gasten, maar winnen op pure vechtlust alleen lukt niemand, ook Saxenburg niet. Hoorn komt wel op 0-1 voorsprong

Naarden -Eenvallei: ik wed nooit op eigen paarden...


gr en succes

coachnaarden

Karel | 15/11

AthenA H1 - Fletiomare
website waarin Fletiomare redelijk sterk begint, Athena herpakt zichzelf als ze aan het kampioenschap denkt en wint relatief makkelijk met 4-1.

Montfoort H1 Zeewolde H1
Omdat ik zelf speel bij Zeewolde: We moeten het nu waarmaken: enige aansluiting bij de middenmoot hoUden. We zijn niet gewend om voor te staan, we moeten nu op karakter onze voorsprong behalen en behoUden. Geen makkeiljke website. 2-4 winst voor Zeewolde.


Naarden H1 - Eemvallei H1
Naarden mist zelfvertrouwen in deze competitie. Toch weten ze zich te herpakken en maken eenvoudig doelpunten, voornamelijk uit de strafcorner. Eemvallei verdedigt niet heel sterk, maar heeft een spits die ze er wel inlegt. 8-4


Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1
Saxenburg is niet bilj met het feit dat hun positie in de top van de poule in gevaar komt en wint deze website van Hoorn met 3-1.

cruijff | 15/11

Daar is hij dan weer. na goed overleg met mijn staff hebben wij geconcludeerd dat de resultaten als volgt zijn.

Athena-fletiomare: Dit is een zeer lastige website.fletiomare wist in de eerste website te winnen van titelkandidaat BAARN. aangezien baarn heeft laten zie dat ze niet onoverwinnelijk zijn zal fletiomare hier een mooi resultaat neerzetten. Door een vroege goal van fletiomare. is de website meteen los gebarsten. door in de eind fase niet oplettend te zijn en kleine foutjes maken lukt het athena niet om deze vroege goal omtezetten naar een gelijkspel voor de rust. in de tweede helft zal athena komen en door individuele kunsten, corners halen. En dit keer ook met succes. hierdoor zal het 1-1 worden. door goed verdedigend werk zal fletiomare er een punt uit kunnen sleepen. Door de gevaarlijke counters van fletiomare is er altijd ruimte voor een stunt.

naarden-eemvallei: Een zeer saaie website naarden speelt meer tegen zichzelf dan tegen eemvallei. hierdoor is de website ook niet voorspelbaar. het word of een saaie 0-0 of een website met veel goals aan beide kanten.
Montfoort-zeewolde: Zeewolde domineert deze website de spits van zeewolde heeft het nog nooit zo relaxt gehad.
door de sterke aanval zal zeewolde winnen met 6-3. aangezien zeewolde een zeer zwakke verdediging heeft de 3 goals tegen. wel moet ik zeggen door fantatische keepers werk van zeewolde zit deze wedstijd op slot.
sax-Hoorn:Dit is de website van de week. Hoorn kan haar zwakke optreden in het begin van het jaar goed maken door sax aan de kant te zetten en zelf mee te gaan doen in de top van de competitie.na de dikke nederlaag van afgelopen week is sax op zoek naar de vorm. Al zeer snel staat sax tegen een 0-2 achterstand. Hoorn weet het niet uittebouwen in de eerste helft en maakt het zichzelf enorm moeilijk.Door sterk uit de start blokken te komen van sax komen ze terug naar 1-2. lang zal dit niet duren door 2 counters komt Hoorn op 1-4 voor. sax haalt alles eruit wat er nog te halen valt en zal terug komen tot 3-4. alleen jammer dat het net te laat is.

succes allen dit weekend.

AthenA nummerloos | 14/11

AthenA H1 - Fletiomare 4-3 athena onderschat de kracht van fletio, komt 0-2 achter maar herstelt zich sterk in de 2e helft. AthenA krijgt genoeg kansen, maar weet ze lang niet allemaal te verzilveren.

Montfoort H1 Zeewolde H1 2-1 Montfoort doet het steeds beter en heeft de weg naar boven nu misschien gevonden. zeewolde kan het weer niet waarmaken tegen een laag geplaatst team.

Naarden H1 Eemvallei H1 3-0 degelijke overwinning. weinig te beleven. 2-0 rust, iedereen zo snel mogelijk naar een warm clubhuis met veel bier.

Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1 3-1 Hoorn komt op 0-1, daarna stelt sax orde op zaken. kan net zo goed 5-1 worden, hangt van de concentratie af.

erik24 | 13/11

AthenA H1 - Fletiomare 3-0 back on track
Montfoort H1 Zeewolde H1 3-2, er moet altijd iets mafs gebeuren in deze poule!
Naarden H1 Eemvallei H1 3-1, moet lukken, naarden!
Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1 2-3, saxenburg thuis lastig, maar Hoorn schopt&duwt harder.

Wederom succes allen

Ees | 13/11

AthenA H1 - Fletiomare 2-0
Montfoort H1 Zeewolde H1 2-2
Naarden H1 Eemvallei H1 3-0
Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1 3-2

joost | 13/11

blablabla

Naarden h1 | 12/11

we zullen zien wat we zondag doen hoop op winst team is nu goed gemotiveerd na de 2/2 tegen fletiomare aangezien de laatste 2 goals in de laatste 5 minuten vielen. denk zelf 5-0

Ronald | 12/11

Stam+t is in Baarn een niet al te vaak gehoorde term volgens mij...

AthenA H1 - Fletiomare 5-1
Montfoort H1 Zeewolde H1 1-3
Naarden H1 Eemvallei H1 7-2
Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1 4-3

nr. 5 | 12/11

Wat een groot praat hebben die 2 spelers van Athena toch. Let maar op dat jullie weer geen puntjes laten liggen!!!!

nr 11 AthenA | 12/11

We hebben al een keer punten verloren, tegen jullie(Baarn). Het gelijkspel voelde als een verloren website.

Maar "we shall see" .

Goodluck and Goodnight.

AthenA Prutser | 12/11

AthenA H1 - Fletiomare
Die gasten hebben nu al voor de derde keer 2-2 gespeeld, maar die uitslag vond ik toch wat teleurstellend na de vorige thuiswebsite, dus voor straf zullen we Fletiomare op een nederlaag trakteren. Ik hoop dat ze mijn goal in de oefenwebsite op toernooi nog herinneren. Auw! Dat was de kruising.

Montfoort H1 Zeewolde H1
Montfoort heeft al een zege, Zeewolde nog niet. Ik neem aan dat Zeewolde gebrand is om drie punten te halen. Dus ook al heeft Montfoort nu genoeg invallers geregeld, de uitspelende ploeg gaat het winnen op motivatie.

Naarden H1 Eemvallei H1
Het zou wel eens een doelpuntrijke website kunnen worden. Het ligt er een beetje aan hoe snel Naarden op voorsprong komt. Maar als er eenmaal 3 inliggen, kan het hier 11-3 worden. Iedereen blij.

Saxenburg H1 WFHC Hoorn H1
De spannendste website van het weekend. Wellicht verstandig van Baarn om hier te gaan kijken, want dit zijn de concurrenten voor de tweede plaats. Saxenburg is de schwung kwijt. Ze realiseren zich ook wel dat ze boven hun stand hebben geleefd. Hoorn heeft mijn inziens Best een aardige kans om te winnen. Ik zeg 2-3.