Poule

Geplaats door: Culemborg H1 ( )

  • 4A
  • 14/11
  • 853

Mooie poule mannen.

Zat jullie uitslagen door te kijken, ziet er goed uit AthenA (vooral tegen Montfoort...). Had verwacht dat Fletio en Naarden er beter voor zoUden staan, Naarden - Culemborg was voorig jaar echt een top pot.. Volgens mij is het niveau wel weer wat omhoog gegaan na vorig seizoen, of niet? Nieuwkomer Baarn erbij is ook niet misselijk zo te zien. Had vooraf aan dit seizoen mijn geld op Fletio gezet, Athena zal er wel met de centen vandoor gaan...

Heel veel succes dit jaar mannen,

Culemborg H1
Reageren

Sinterklaas | 20/11

Worden de verrichtingen van de nummer 1 en 2 van de 4e klasse B van vorig jaar nog gevolgd? Zij doen het volgens mij wel aardig, ondanks het feit dat de heersende mening was dat beide teams te slecht zoUden zijn voor de 3e klasse en direct weer zoUden degraderen......

De Eem | 16/11

Ho ho ho... Eemvallei doet ook nog mee

guido | 15/11

jongens,jongens 1 ding is zeker. Naarden pakt de beker

Adje | 15/11

Tot de helft van de competitie hebben wij nog twee haalbare winsten. Baarn moet nog uit naar Hoorn (geen zekerheid), Saxenburg moet nog thuis tegen Hoorn (60/40) en uit naar Fletiomare (50/50 m.i.).

Oftewel, k al laat de top drie geen punten liggen, dan is onze voorsprong significant, namelijk

AthenA 25
Baarn 20
Saxenburg 21

en dan zou Hoorn nog goed werk voor ons kunnen doen in de tussentijd. En laten we wel wezen, Hoorn is zo slecht nog niet.

Dus tja, je mag Best hoop hoUden, maar realistisch gezien is het gat al vrij groot.

cruijff | 15/11

Dit jaar is het zeker een zeer spannende race om de titel.
wie zal aan het eind van het jaar nog de energie over hebben om de titel in de wacht te slepen.
Het feit dat athena er nu goed voor staat, klopt.
vergeet niet de bal rond is. in de laatste vijf wedstrijden wordt de strijd het hevigst. ik zal mijn geld dan ook niet ergens op willen zetten aangezien het duidelijk is dat er 3 teams om strijden.
eerst heb ik al genoemd. athena licht favourite. ze hebben wellis waar dik uitgehaald tegen Montfoort. dat was we de grootste. Baarn ja de verrassende nieuwkomer dit jaar. zwak uit de start blokken maar met een uitstekend reeks bezig.
met 6-1 winnen van de nummer 2 is niet niks. En hadden wellicht in het duel met athena het winnend af kunnen sluiten. waar ik hoorde dat ze zeker niet kansloos waren.
Ja saxenburg op dit moment de nummer 2 deze ploeg is even met bijde benen op de grond gezet. 2-3 tegen athena jammer. als je niet te verliezen hebt dan ga je voor het gelijk spel. en de week erna even klop gehad met 6-1.
het is raar maar waar.
als laatste ploeg wil ik Hoorn benoemen als deze winnen dit weekend en daarna in eigenhuis baarn verslaan. dan kunnen er nog rare dingen gebeuren in de competitie.

Heren de derde klasse kijkt naar jullie de uitnodigingen voor oefenduels zullen spoedig zich melden bij jullie.

Sterkte allen.

Onthoud het jaar is lang en nog lang niet voorbij.
Welk team heeft de langst adem en een beetje gelijk.

ciao