Glazen Bol 18-11

Geplaats door: Kootsj ( )

  • 4A
  • 12/11
  • 1681

Abcoude Magnus 6-2
Hoeksch- HHW 3-4
Mijdrecht Krimpen 7-0
Tempo Muiderberg 3-2
WFHC- Ijburg 11-0
Reageren

@kootsj | 18/11

Ja hoor Hoorn is de club! Volgend jaar hoofdklasse?

Kootsj | 16/11

@Abcoude.
Logisch hoor, even geen zin om te schrijven maar zoals je zelf al opmerkt: jullie zijn nog jong en er valt dus een hoop te leren. Ook na een 9-0.
En, als er 1 team beter is kan je nog steeds promoveren. Lijkt me ook eervol: Best of the rest.
-
if all else fails,
Hoorn is aan t werven.
schrijf een email naar
coachheren3 at gmail dot kom
en/of
kom 2 december eens langs in Hoorn. dan is er inhaalwebsite en kunnen we eens kennis maken. We hebben ook een heel ambitieus opleidingsteam.
Deze uitnodiging geldt ook voor niet-Abcoudespelers hoor.

Hoorn | 15/11

Abcoude - Magnus 3-3
Sinds de 9-0 is Abcoude van slag. Vorige website lukte het ze om de website in de laatste minuut naar zich toe te trekken. Het moet beter anders gaan ze punten verliezen!

HCHW- Scoop 3-1
Het is deze website te lang spannend maar HCHW trekt de tweede helft de website naar zich toe. Altijd lastig die avond websiteen.

HCHW - HHW 2-2
HCHW veel beter team maar HHW verrast.

Mijdrecht - Krimpen 4-0
Krimpen matig team. Mijdrecht krijgt de vierde goal van de scheids.

Tempo - Muiderberg 5-2
Vorige week liet tempo zich in de laatste minuut de punten afpakken. Eindelijk 3 punten voor de ploeg die veel te veel gelijk speelt.

@HCHW | 15/11

Nieuwe clubhuis? dat werd tijd ;) waneer komt deze?

Abcoude | 15/11

Ons laatste verslag. Na de 9-0 verlies hebben we de pen neergelegd.

Heren 1 wint voor de vijfde maal op rij!


Heren 1 van Abcoude is bezig met een sterk seizoen. Vorig jaar werd het seizoen afgesloten op een achtste positie, dit jaar blijkt het eerste elftal mee te kunnen doen in de top 4. De eerste website van het seizoen werd verloren tegen Mijdrecht, daarna werden achtereen volgens Scoop, Krimpen, Heerhugowaard en Muiderberg verslagen. Afgelopen zondag werd IJburg aan dat lijstje toegevoegd.


Na een weekje rust in verband met de herfstvakantie ontving Abcoude thuis het "oude" IJburg. Waar ons team Bestaat uit (bijna) allemaal jonge jongens, Bestaat het team van IJburg (bijna) alleen uit oude mannen. Tenminste in onze ogen dan. De coach van de tegenstanders was een oude bekende, namelijk oud dames 1 coach Jarit. Abcoude begon goed aan de website en had in de eerste helft zeker het betere van het spel. Maar IJburg liet ook zien dat ook dit team is gegroeid ten opzichte van vorig seizoen en bood goed weerstand. Abcoude wist de score te openen door een doelpunt van Sander. Niet veel later was een voet van de verdediger het enige wat een doelpunt van Abcoude nog wist te voorkomen, waarmee een strafbal werd verdient. Jesse wist deze netjes binnen de pushen en hiermee de score te verdubbelen. Nog geen vijf minuten later was het invaller Pim welke een hoge bal van Lucas prima wist aan te nemen en met zijn backhand achter de keeper van IJburg te werken. De 3-0 was ook de ruststand.
Na rust was het vrijwel meteen weer Abcoude dat via opnieuw Sander wist te scoren. Hierna kwam de website wat meer in evenwicht. Aan beide kanten werden kansen gecreƫerd, en IJburg wist wat terug te doen door een rebound van een strafcorner achter onze keeper Hans te werken. 4-1 was ook de einduitslag. Een sterke eerste helft was voldoende voor Abcoude om te winst binnen te slepen.


Volgende week gaat het dan gebeuren. Abcoude treft in een uitwebsite de koploper Hoorn. Kan Abcoude in deze topper ook de aansluiten behoUden en Hoorn het eerste puntverlies te bezorgen. Jullie support is van harte welkom!


Heren 1

mijdrecht | 15/11

Heren 1 wint weer

Zondag trad HVM in Delft aan tegen de stUdentenclub Scoop. Aanvankelijk hadden de Mijdrechters moeite met de hard spelende tegenstander. In de tweede helft werd het verschil gemaakt: 4-1 winst.

en wij hebben ook:
Maandag 19 november om 19 uur is er weer een inloopspreekuur van de fysiotherapeut in het clubhuis. Je kunt hier terecht voor beoordeling van je blessure.

Je kunt komen zonder een afspraak te maken.

HCHW | 15/11

HC Hoeksche Waard wil groeien met nieuw clubhuis

De ambitieuze maar realistische plannen voor een nieuw clubhuis zijn ook de pers niet ontgaan.

A | 15/11

www.youtube.com/watch?v=iJTYyRl5eAk&feature=youtu.be

J | 13/11

Abcoude Magnus
4-2, Abcoude moet deze noorderlingen prima kunnen pakken op de vertrouwde betonplaat!

Hoeksch- HHW
4-1, Als HCHW gewoon zijn eigen spelletje speelt op eigen veld, moeten de punten binnen zijn.

Mijdrecht Krimpen
5-0
Mijdrecht speelt weer thuis en hebben wat goed te maken na de nederlaag de laatste x. Wie weet worden ze weer wat geholpen ;).

Tempo Muiderberg
6-1
Muiderberg is de weg compleet kwijt en zal Tempo een mooie zondag bezorgen. Wel een puntje voor de eer!

WFHC- Ijburg
5-0
Moet een zakelijke klus worden voor WFHC, dat in de winterstop zonder puntverlies de Herbstmeisterheid wil vieren.

HCHW#69 | 12/11

Abcoude Magnus
5-1
Hoeksch- HHW
4-1
Mijdrecht Krimpen
4-1
Tempo Muiderberg
3-0
WFHC- Ijburg
5-1