voorspellingen 21 april

Geplaats door: Willianus ( )

  • 4A
  • 15/04
  • 2211

Abcoude - Muiderberg
6-0

HHW - Ijburg
3-3

Krimpen - Hoorn
2-6

Mijdrecht - Magnus
4-1

Scoop - Tempo
4-3
Reageren

TempoTim | 23/04

Nog even terugkomend op dat Mijdrecht:

Mannen, wat een gedoe over een verliespartij, wat hebben jullie je laten kennen zeg. Natuurlijk mag dat stukje in jullie krantje Best een beetje pro-Mijdrecht zijn, dat snap ik ook wel maar dat je strafballen niet gehad hebt en dat je dus de scheidsrechters de schuld geeft? En natuurlijk, excuses voor ons oppurtunisme...

Ik wil jullie nog wel even herinneren aan jullie eigen scheidsrechters, maar erger dan dat lichtgevoelige jonge stelletje dat bij jullie stond te fluiten hebben wij in ieder geval niet gehad. Overigens, wij hebben natuurlijk terecht verloren bij jullie.

Maar goed, je hebt slechte verliezers, nog slechtere verliezers, zie het krantje, maar je hebt echt gewoon teams die zo slecht tegen hun verlies kunnen dat het een beetje zielig is.

Mijdrecht heeft de bond ingeschakeld omdat onze keeper (Veteranen A, 42 jaar) geen lid zou zijn van onze vereniging en niet op het websiteformulier zou staan!

Resultaat:
Wij hebben ons werkelijk kapot gelachen om jullie Mijdrecht, bedankt dat jullie nog even zijn blijven hangen, maar had dit idee meteen verteld, dan hadden we er tijdens de barbecue al om kunnen lachen. Toen jullie achter het doel zaten tijdens de website van onze veteranen, waar diezelfde keeper weer stond...

Succes verder mannen, het was gezellig...

fritsk | 19/04

Krimpen - wfhc 0-10
010 is da Best
Snappe?
Masj!!

Alfred | 19/04

Sympathie voor de hoger geklasseerde ploegen blijkt toch altijd weer lastiger op te brengen dan omgekeerd, he..

De groene! | 18/04

Abcoude - Muiderberg
3-1 Abcoude jonge ploeg met veel potentie. Muiderberg leuke ploeg om tegen te spelen. Wordt leuke pot

HHW - IJburg
2-1 Thuisploeg speelt met 13 man. Scheidsrechters geven de doorslag. Helaas... IJburg speelt leuker hockey

Krimpen - Hoorn
1-2 Hoorn heeft moeite op het strand van Krimpen. Hoorn scoort de laatste minuur de winnende. De arrogantie ten top. Hoorn blijft flabbergasted achter. Hoe kunnen wij die zo waanzinnig goed zijn, zo moeilijk winnen.

Mijdrecht - Magnus
3-2 Zet alle hoop in op Magnus. Maar Mijdrecht heeft net als HHW de scheidsrechters nodig om te punten thuis te hoUden.

Scoop - Tempo
Wij gaan ons Best doen! Maar moeten toch wel puntje kunnen pakken

HOORNn | 18/04

Krimpen - Hoorn
Kan Hoorn dit weekend promotie naar de derde klasse veilig stellen?

HHW - IJburg 4-2
Twee stugge ploegen. HHW trekt aan het langste eind en zet de jacht op de derde plek voort.

Abcoude - Muiderberg 4 - 1
Makkelijke overwinning voor Abcoude

Mijdrecht - Magnus 3-2
Hopen op Magnus maar waarschijnlijk gaan ze het net niet redden.

Scoop - Tempo 3 - 4

mister_d | 18/04

Abcoude - Muiderberg
3-1. Abcoude niet goed, Muiderberg strijdt voor wat het waard is. Niet zo erg om te verliezen van Abcoude

HHW - Ijburg
1-3, IJburg efficienter en het gelijkspel van vorige keer niet vergeten.

Krimpen - Hoorn
2-6
Sluit me aan bij Willianus

Mijdrecht - Magnus
1-1 Mijdrecht [f]

Scoop - Tempo
2-1 leuke pot van 2 sportieve ploegen

@opportuun | 17/04

Iets met boontjes die om loontjes komen. Als je zelf steelt, is het een kwestie van tijd en rechtvaardigheid tot je zelf Bestolen wordt.

opportuun | 16/04

Gemeen als ploegen opportunistisch counteren. Mijdrecht is Bestolen!

prachtig | 16/04

Dat de onsportievelingetjes van Mijdrecht hebben verloren. Ik denk dat heel de 4e klasse daar van kan genieten. Hoe vaak wilde de coach van Mijdrecht naar huis lopen?

Pikkestein | 15/04

Abcoude - M'berg 5-0
Weer goed voor t zelfvertrouwen van Abcoude. Muiderberg speelt lekker de competitie uit en kijkt naar volgend seizoen.

HHW-IJburg 2-2
Eigenlijk de kraker van de week. De 2 teams die regelmatig blijven verrassen. Gaat hard tegen hard maar blijft een remise.

Krimpen - WFHC 1-7
Hoorn pakt t gemiddelde doelsaldo weer op maar komt wel eerst op achterstand. Verder niets bijzonders.

Mijdrecht - Magnus 8-2
13 tegen 11 Want daar moet wat goed gemaakt worden en scheids helpt mee na 2-0 achter. 2 doelpunten van Mijdrecht zelf, 6 van de 2 fluitmannen.

Scoop - Tempo 3-0
Tempo nog volledig in feeststemming na de winst op Mijdrecht en vergeet te hockeyen. Scoop pakt puntjes!

Hoeksche Waard heeft een klein oefenprogrammaatje met bier en bitterballs om zich voor te bereiden op de website tegen Mijdrecht.

Hoppa | 15/04

" Kort daarna was er weer een
meningsverschil met de leiding, toen na een actie van Casper Wilmink de bal op
een Rotterdamse voet kwam. HVM claimde een strafbal, maar kreeg slechts een
strafcorner, die geen doelpunt opleverde.."

Dat is erg vervelend... pff hèhè

Jan | 15/04

www.dichtbij.nl/rijn-en-venen/sport/artikel/2737519/hvm-onder-de-maat.aspx

jaap | 15/04

ik bedoel natuurlijk het verslag over gisteren....

HVM - Hoorn | 15/04


terug naar vorige scherm
10-4 | H1 bedwingt koploper Hoorn
Zondag trad HVM thuis aan tegen koploper Hoorn. De Westfriezen waren in de competitie al dertien websiteen zonder puntverlies en hadden sterke teams als Abcoude en Hoeksche Waard met 9-0 en 6-0 opgerold. De Mijdrechters waren dus gewaarschuwd. In een spannende website wist HVM met geconcentreerd en degelijk spel Hoorn op 1-1 te hoUden.

De thuisploeg kwam fel uit de startblokken. Al in de 3e minuut viel de eerste strafcorner. Eén van de vier Hoornse verdedigers werd achter de middellijn gestuurd door de strak Leidende scheidsrechters, HVM scoorde echter niet. Daarna begon Hoorn aan te dringen, maar de Mijdrechtse verdedigers Meijer, Hartwigsen, Hensbroek en Mantel hielden het achterin goed dicht.

In de 12e minuut kreeg Hoorn zijn eerste strafcorner, maar keeper Stienstra redde op de inzet. Een minuut later wist ook HVM een strafcorner niet te verzilveren. Daarna was het weer de beurt aan Hoorn, dat in de 20e minuut twee strafcorners achter elkaar kreeg. De stand bleef 0-0.

HVM speelde geconcentreerd. Altijd was er een medespeler beschikbaar om een verloren bal terug te veroveren. Hoorn kwam er niet langs en begon te mopperen op de scheidsrechters, wat eerst een groene kaart opleverde, en vlak voor rust een gele. Toch wist Hoorn met tien man nog een strafcorner te halen, maar de rust kwam met 0-0.

Hoorn begon de tweede helft afwachtend. In de achterhoede konden Jurrian Hartwigsen en Koen Meijer wel een dozijn keer de bal over de halve breedte van het veld naar elkaar overspelen, zonder dat er een Hoornse aanvaller dichterbij kwam.

Al in de 4e minuut kregen de hardwerkende Mijdrechters weer een strafcorner, en meteen daarna nog een. Een paar minuten later kreeg eerst Arjan Blommaert voor open doel een lastige kans, en nauwelijks een minuut later sloeg Mats Kaas een voorzet van Maarten Post net over het doel.

Na een kwartier brak Hoorn de stand open. Lijnstop Tim Mantel kreeg bij een strafcorner de bal op het lichaam, en Hoorn benutte de toegekende strafbal, 0-1.

HVM bleef erin geloven, maar weer bleven twee strafcorners onbenut. Totdat in de 25e minuut Arjan Blommaert zich in de cirkel ontdeed van een tegenstander en laag de gelijkmaker binnen sloeg. Vlak daarna kreeg hij geel voor een duwfout, en moest HVM vijf minuten met tien man spelen. Hoorn kreeg in die periode nog wel een strafcorner te nemen, maar ook deze werd gestopt.

Even later moest HVM de verdediging omzetten omdat Jurrian Hartwigsen werd geraakt door een hard geslagen bal en werd vervangen. Kort daarna kwam Blommaert terug in het veld en werden de rollen omgedraaid: een Hoornse speler kreeg geel voor het haken van een tegenstander.

Het bleef spannend, aan beide kanten, maar 1-1 werd de terechte eindstand. Dit betekende het eerste puntenverlies voor Hoorn, waar de ploeg het zichtbaar en hoorbaar moeilijk mee had. Het team was nog volop in discussie met de scheidsrechters, terwijl de HVM-spelers al een ereronde liepen voor het talrijke en meelevende publiek, onder toeziend oog van hun tevreden coach Nouschka Capel.

Keeper Redmar Stienstra werd gekozen tot man van de match. HVM staat nu derde in de competitie, met nog kansen op de tweede plaats.

Trieste zaak daar en idd, karma is a biatcchhzzz.

jaap | 15/04

Zat er een belchinees in het publiek, of is er iets anders aan de hand. Scheidzz? Heb je een websiteverslag?

Eerdere Topics poule A