uitslagen 13-04

Geplaats door: Baarn ( )

  • 4A
  • 13/04
  • 1009

Baarn wint bloedstollend spannende website om de 2de plaats met 3-2!!
Reageren

zorro | 20/04

Beste heren,

even over de scheidsrechters! jullie hoeven je geen zorgen te maken als jullie bij ons komen! onze scheidsrechters zijn prima!
ik kan Best begrijpen dat verliezen op zn manier pijn doet! als tegen argument kan ik die oude grijze bok van flevoland nog wel herhinneren die 2 spelers onterecht om niks eruit stuurt!!! als jullie hereb van flevoland gewoon je mond hoUden en gaan hockeyen dan hadden jullie misschien kunnen winnen! ik snap niet dat je bij iedere beslissing commetaar moet hebben! al jullie naar meedere malen gewaarschumd worden en dan nog door gaan dan roepen jullie het echt op jezelf af! ben van mening dat je eerst maar de schuld bij jezelf moet neerleggen dan altijd maar de scheidsrechters de schuld geven!!!! ik druf volmondig te zeggen dat het nooit aan de scheidsrechters ligt dat je verliest!!!
iedere maakt fouten zolang jullie meer fouten maken dan de scheidsrechters hebben geen recht van spreken!!!!!!!

bedankt voor de 3 punten!

Alcoholie nr3 | 15/04

Geer, dat klopt volgens mij, jij hebt niet zo'n probleem met slikken.
Keep van sax, het Beste!

GEER | 14/04

Doorgaans heb ik niet zo veel problemen als ik geleid word door twee blazende mannen. Maar ik kan me voorstellen dat je er zondag een slecht gevoel aan hebt over gehoUden. Zuur! We zullen over anderhalve week alles slikken, ook al doet het pijn.

flevoland1 | 14/04

Geer, ik waarschuw je vast voor de uitwebsite tegen Baarn. De scheidsrechters aldaar fluiten zo belabberd dat de scheidsrechters van Montfoort daar nog iets van kunnen leren.
De 1e helft was duidelijk voor Baarn, het speelde veel agressiever/sterker dan Flevoland. De stand bij rust was terecht 2-0 voor Baarn.De 2e helft was echter voor Flevoland, die goed terugkwam tot 2-2. Maar door het slechte fluiten werd Flevoland zodanig uit hun spel gehaald dat Baarn toch nog de winnende treffer kon maken.
PS: we hebben na afloop nog gezocht naar de blindegeleide honden van de scheidsrechters, maar hebben die niet kunnen vinden.
Dus Geer en je teamgenoten, je bent gewaarschuwd.

naardenh1 | 14/04


los van de uitslag, hoopt naarden dat het goed gaat met de keeper van saxenburg. het zag er niet goed uit die breuk. wij wensen de keeper een snel herstel toe en hopen dat saxenburg gebruik kan blijven maken van hun invalkeeper, want die was erg goed. Naarden is tevreden met het punt. leuke spannende website en gelukkig kon naarden in de tweede helft terugkomen.

p.s. het blijft toch opvallen dat sommige mensen dit forum gebruiken om hun ongenoegen te spuien. Zonde doe het niet en neem jezelf in ieder geval niet te serieus. dit forum is voor info en uitslagen, meer niet... hoUden zo!

succes volgende week,
gr,
naarden

- | 14/04

Fletiomare - Zeewolde: 2 - 0; website was nooit spannend, Zeewolde speelde anti-/afbraak-hockey, 10 man in de cirkel en maar hopen dat 'ie niet valt. Fletiomare heeft moeite met scoren, dus blijft het oppassen voor de mannen in het bruin en blauw. In de tweede helft krijgt Zeewolde direct in de eerste minuut een strafcorner, maar weet deze niet te verzilveren. Fletiomare zet meer druk en begint wat meer tempo te maken en staat binnen een kwartier op voorsprong. Daarna nog een gemiste strafbal (slap ingeschoten) en een tweede doelpunt, iedereen van Fletiomare weer blij...

GEER | 14/04

Altijd leuk die spannende websiteen. Ik ben een paar jaar geleden nog (from behind) kampioen geworden op de laatste dag in #1 tegen #2 website. Nu staan we te ver voor om het nog te kunnen verprutsen. Maar uit tegen Baarn wordt ongetwijfeld een spannende website.

, | 14/04

@ Erik

ja 2-0 in de rust voor baarn werd toen 2-2 kreeg 1 speler van flevoland geel en zo werd de 3-2 erna snel gemaakt

# 37 | 14/04

Hoorn - Montfoort 12-0

en dan zeggen ze dat wij houthakkers zijn. Goedemorgen. Er loopt daar zelfs uit rond (#4) die het nodig vindt om op zijn tegenstanders te spuwen. (rode kaart) Stelletje onverlaat.

nr. 5 | 13/04

Saxenburg - Naarden 3-3

Leuke spannende pot. Keeper heeft wel een gebroken pols opgelopen. Verder sportieve gasten die kerels van Naarden.

erik24 | 13/04

2-0 voor in de rust, toch?