Uitslagen

Geplaats door: . ( )

  • 4A
  • 21/04
  • 1413

Gaarne de uitslagen.!
Reageren

Adje T | 22/04

Geschreven door Peter Kerstens
+
Coach, Peter kerstens, maakte de fout door niet adequaat in te grijpen in de opstelling.

en

Op de 2-1 nederlaag was niets op af te dingen. Naarden speelde uitgekookter dan Baarn
+
Baarn ging op zoek op de 2-2 en dat verdiende de ploeg ook
Ik vind het wel een grappige auteur. Maar het is wel duidelijk hoe de website zich heeft ontwikkeld. Gelukkig voor Baarn spelen wij helemaal anders dan Naarden, dus ze hebben nog hoop.

erik24 | 22/04

NAARDEN - HEREN 1 2-1 Afdrukken E-mail
Geschreven door Peter Kerstens
maandag, 21 april 2008
BAARN SLAAT DE PLANK VOLLEDIG MIS

Naarden was de tegenstander en gezien de stand moest dat geen probleem opleveren. Toch vond Baarn zín Waterloo in Naarden. Naarden speelde degelijk en wist Baarn af te troeven met een zeer verzorgd spel. Op de 2-1 nederlaag was niets op af te dingen. Naarden speelde uitgekookter dan Baarn dat kans op kans verprutste.

Na 10 minuten nam Naarden de leiding met 1-0 tegen de verhoudingen in. Baarn had al enkele goede kansen onbenut gelaten en eigenlijk was het wachten op de 1-0 van Baarn. Maar het gebeurd zo vaak dat de onderliggende wist te scoren. 2-0 voor Naarden. Baarn knokte, maar kon van de vele kansen er geen een te benutten. Frustratie speelde Baarn parten. Door de druk kon Baarn geen vuist maken tegen het zorgvuldige spel van Naarden. De druk op de goal van Naarden werd groter en groter en de kansen regen zich aaneen voor Baarn. Nog meer frustratie. De vele strafcorners leverde niets op. Uiteindelijk kon Baarn de aansluitingstreffer scoren door Stefan Quijssen. Dat leverde spanning op in de laatste 10 minuten. Baarn ging op zoek op de 2-2 en dat verdiende de ploeg ook, maar Naarden hield goed stand. Baarn deed er alles aan. Maar terecht gaf de goed keepende doelman, Rutger Radstok, aan dat een 2-2 ook een nederlaag was. Coach, Peter kerstens, maakte de fout door niet adequaat in te grijpen in de opstelling. Baarn had met een Vincent Queijssen op mid-mid meer druk uit kunnen oefenen op het middenveld het initiatief kunnen nemen.

Vrijdag speelt Baarn uit tegen Montfoort een inhaalduel en dan kan de ploeg weer groeien om zondag thuis te spelen tegen koploper AthenA en dan te winnen.
Gewijzigd op ( maandag, 21 april 2008 )

aub dennie!

Zoro | 22/04

Naarden-Baarn

Inderdaad, Naarden verdiend gewonnen. Ze speelden sterk en gedreven, wij daarentegen niet. Denk dat het bier van zaterdagavond er toch nog een beetje in zat. Mag geen excuus zijn. Scheidsrechters waren boven gemiddeld goed. Hier en daar discutabele beslissing. Winst/verlies was een rechtevenredig gevolg van het spel van Naarden/Baarn. Verder prettige website en 3e helft!

Dennie | 22/04

Ben wel benieuwd naar de verslagen van Naarden-Baarn en Flevoland-Hoorn, anyone?

TdB | 22/04

Naarden - Baarn (1-0) 2-1
Leuke pot. Naarden verdiend gewonnen. Daarna prima 3de helft met z'n alle.

nr. 5 | 21/04

Ronald en Erik24 het was inderdaad een leuk dagje bij Athena. leuke website. Eerste helft was voor Athena en de tweede helft hebben wij toch wat meer druk gezet!!! Maar een verdiende winst voor Athena!!! Volgende week moeten jullie wel in jullie `nieuwe tenue`spelen die staat wat leuker tegen Baarn!!!! Succes verder en het was een gezellig middagje!!!!

Oh ja Fletiomare die scheids met die middelvinger die kennen wij ook. Ik had bijna zijn vingers gebroken die sukkel!!!

Ronald | 21/04

ATHENA KAMPIOEN!

- | 21/04

Montfoort vs Fletiomare.
Op een zonnige, bijna zomers aandoende zondagmiddag trok Montfoort en co (scheidsrechters). ten strijde tegen Fletiomare. Dat ten strijde werd te letterlijk genomen door deze mannen, maar ze speelden natuurlijk wel thuis. Eindstand van de "echte" strijd: 3 gewonden bij Fletiomare - 0 gewonden bij Montfoort.

Het "spel" had zo nu en dan dus wel wat weg van Eemvallei vs Zeewolde met die vechtpartij.

Dan de hockey-uitslag: 1-4. Fletiomare combineerde af en toe handig, en kwam behoUdens de eerste minuut van de website niet in gevaar...

Toppunt van de website: de laatste man van Fletiomare wordt, terwijl hij de bal van de mislukte slag van de tegenstander probeert te stoppen, op enkelhoogte doormidden gezaagd... Dat was toch wel erg gevaarlijk spel van de laatste man, en dus is het niet meer dan logisch dat je hiervoor een strafcorner geeft...

Toppunt na de website: speler van Fletiomare bedankt de scheids voor het fluiten, scheidsrechter steekt al wegfietsend zijn middelvinger nog maar eventjes...

erik24 | 21/04

6-1, 1ste helft goed hockey, tweede helft minder. Wel lekker zonnetje en prima gasten van Sax!

Maarrr ik geloof dat een aantal teams onder ons punten heeft laten liggen..... oeijoeijoei

stentor | 21/04

De mannen van Zeewolde gunden tegenstander Eemvallei een punt. In de allerlaatste minuut scoorde het op bezoek zijnde team uit Bunschoten de gelijkmaker. Coach Kor KOssen was even furieus. "In de uitwebsite werd een 5-3 voorsprong in de slotfase uit handen gegeven en werd het 5-5. Nu werd een 2-1 voorsprong alsnog door Eemvallei omgezet in een 2-2 eindstand. Dat had nooit mogen gebeuren." De eerste helft werd ontsierd door een vechtpartij - met een rode kaart voor Zeewolde. Na rust nam Zeewolde met tien man tot tweemaal toe een voorsprong. Het werd echter een gelijkspel. Op de ranglijst blijft Zeewolde de negende plaats bezetten en Eemvallei de tiende.