Uitslagen 18 mei

Geplaats door: Sax nr. 5 ( )

  • 4A
  • 18/05
  • 1079

Hoorn - Saxenburg 2-4 !!!!!

Hoorn was een sterke tegenpartij maar afmaken op doel kunnen ze niet echt en sax stond ook nog eens 10 minuten zonder keeper. Echt balen voor die jongens
Reageren

... | 28/05

Het is altijd wel heel makkelijk de schuld bij de scheidsrechter neer te leggen!! Eerder ook wel eens bij Athena geweest en daar zijn de scheidsrechters ook niet om over naar huis te schrijven. Steek je hand eens in eigen boezem en kijk waar het bij je zelf lag en wat jullie zelf fout deden i.p.v het op de scheidsrechters af te schuiven!

adje | 20/05

wij van athena, Amsterdam wel te verstaan zijn inderdaad toch zo die 2eklasse uit..

eindelijk kunnen we eens gaan hockeyen.

Nu eerst aan de alcohollie

sukkels...sneu hoor...

naardenh1 | 20/05


misschien wel van secundair belang: eemvallei - naarden 1-5. prima laatste website en prima tegenstander.

7e plek uiteindelijk... met 23 punten, hopelijk volgend seizoen sterkere 1e seizoenshelft!

jammer dat dit forum steeds weer gebruikt wordt voor verkeerde zaken.

ga studeren, neem een baan en hou op met inteeltgedrag! Athena succes de komende seizoenen (waarschijnlijk snel naar de tweede klasse) en de rest zien we volgend jaar weer!

gr,

Naarden h1

Baarn | 20/05

Goed bezig Sax!
Het afleveren van kratten bier zal lastig worden aangezien we zelf een feestje hebben.
Ik zal kijken hoe we die kratten bier naar jullie krijgen.
DHL, AH of FedEx misschien?
Special delivery!

erik24 | 19/05

Kampioensonwaardig reageren, tja, misschien is het soms beter om je mond dicht te hoUden. Maar soms moet je je mond open trekken.

Wat deze scheids, andere was ok, deed was echt een blamage voor het hockey! Een man die zijn "alwetendheid" als bondsscheids moet laten blijken op een verkeerde manier, een verheven manier, is ronduit verkeerd! Dit was echt zonde voor de website.

De eerste helft geeft deze scheids het ene cadeautje van een strafcorner na de andere. Waar hij de tweede helft er niks van moest weten! En waar zelfs jezelf voor een bal gooien in het 23meter gebied, tot 3x toe, niet tot een strafcorner leidt!?!
Hij maakte het nog even af door met kaarten te stooien alsof hij hans kazan was. En het voorelkaar krijgt, als toetje, onze aanvoerder, een van de rustigste van ons team, er met onterecht geel, vervolgens rood, af te sturen. Een heel seizoen waren wij kaartvrij. Het geeft te denken.

Want het had een mooiere wedstijd kunnen zijn. Alle lof voor fletiomare, dat zich zeer strijdbaar toonde en op voorsprong kwam door goed genomen corners. En ook athena dat met 10 man nog voor de nodige druk kon zorgen, had het onder goede leiding een pracht van een wedstijd kunnen zijn!

Fletio, ik snap dat jullie blij zijn met deze overwinning en het is jullie gegund. Maar persoonlijk had ik mijn handjes dicht geknepen en blij geweest dat deze keer niet de videocamera stond te brommen langs de kant!

Gegroet, 24

ps. mooie accomidatie, prima veld, lekkere biertjes, heerlijk weer en aardig feestje!

Ronald | 19/05

3e helft is geeindigd in een gelijkspel. Fletio, die pitcher moeten jullie in seizoen 2009/2010 maar op komen halen... Of volgend jaar even een oefenpotje spelen.
Vond het mooi, heb vanaf het startsein (toch echt om de scheidsrechters helaas) tot een uurtje of acht gelachen op jullie supercomplex!

Zondag nog even vlammen allemaal, daarna welkom op AthenA voor een afsluitingsfeestje...

Coach Athena | 19/05

Dan toch maar een keer een reactie.

Fletiomare heeft gisteren hard en goed gestreden.
En de vreugde na de website is goed te begrijpen.

Mooi clubhuis en de club is hard aan het groeien.

succes voor de toekomst.

Coach Athena

Zorro | 19/05

Vreemd,

Naar ik mij kan herrineren heeft Athena in de gehele competitie weinig tot niet geklaagd over scheidrechters. Daarnaast kan ik onze uit-website tegen jullie nog herrineren. Wat de scheidsrechters betreft klinkt het allemaal erg bekend in de oren, alhoewel het beroerde fluitwerk uiteindelijk zijn weerslag had op Fletio zelf.
Wat mij betreft is Athena de terechte kampioen van deze competitie.

zomaar iemand | 19/05

Rimmer,

Mooier had je het niet kunnen verwoorden. Kampioen en je dan zo in je broek laten kijken. Zegt meer over Athena dan over Fletiomare. Op deze wijze is AthenA geen waardige kampioen, jammer!

Iedereen veel succes de laatste website en hopelijk volgen jaar niet weer zo'n gatenkaas competitie. KNHB, doe je werk goed!

Ajuu
een toeschouwer

Rimmer | 19/05

Uiteraard hebben jullie gisteren door de scheidsrechters verloren Athena, jammer he, geen ongeslagen zege!!
Als Fletio de 2e wereldoorlog heeft gewonnen, maakt dat van jullie dan Duitsers?? Hehe Doei!

Dan | 19/05

Fletio speelde vrij aardig, gelijkspel was misschien beter geweest gezien het websitebeeld in de 2e helft maar het was in ieder geval een goede website (soms) op een lekker veld. En die ene scheids was prima\redelijk. De ander was een schande voor de hockeysport.
Kant het team van Fletio ook niets aan doen. Prima gespeeld. Sterke corner.

GEER | 19/05

Die gasten van Felatiomare vierden de zege alsof ze de tweede wereldoorlog hadden gewonnen. Ik zou me er voor schamen. Zelfs na een absurde rode kaart waren we nog beter. Heel het seizoen hebben we fijne scheidsen gehad. Overal sportief. Hier begonnen ze al voordat we begonnen waren te zeiken. Omdat het verder toch weinig uitmaakt: so be it. Maar normaal gesproken wint zo'n lamlendig gezelschap dikzakken niet van ons. Het spijt me.

Cor | 18/05

Scheidsen van fletsiomare:

Schandalig!!!!! Echt jammer dat jullie zo'n mooi spelletje zo kunnen verzieken.

Groeten,

Cor

alcohollie | 18/05

Het maakt me niet uit, want we zijn toch al kampioen.

Die roze gasten van fletio zijn een schande voor hockeyend nederland.

Jammer dat dit soort frustatiefluiters deelnemen aan een lage maar mooie competitie.

groeten,

Alcohollie Nr 3.

bas | 18/05

je moeder,

fluiten is ook een kunst. Met een roze shirt aan.

in de aanbieding:

Twee honden van scheidsrechters.

PS: de bakkies waren top.

Karel | 18/05

Zeewolde - Montfoort

Eerst helft begon Zeewolde slordig, eerste kansen voor Montfoort. Zeewolde hersteld zich en komt eigenlijk niet meer in de problemen, alleen: Veel te veel slordigheidjes, gelukkig toch de 1-0 voor Zeewolde.

Na rust krijgen we het dan toch benauwd, wel de kansen, maar nog steeds niet die 2-0. En dan....de 1-1, met binnen een minuut de 1-2.

Zeewolde stelt orde op zaken en 5 minuten later is het weer 3-2. Alleen valt dan snel daarna weer de 3-3.....

Gelukkig hebben we de 4-3 kunnen maken zodat we eindelijk weer eens 3 punten hebben binnengehaald!

Maar blijkt wel weer dat we het nog lastig vinden om de sterkere ploeg te zijn en dat om te zetten in veel doelpunten, helaas.

Gelukkig vandaag zonnetje, dus biertjes waren goed!

Cheerios!

Sax nr 6 | 18/05

Sax blij, want uit gewonnen en ze stellen de 6de plaats vast. Hoorn teleurgesteld, want die blijft steken op de derde plek. Jammer van de scheidsrechters, want die hebben de website volledig uit de hand laten lopen, wel goed dat er nog werd ingegrepen de laatste 10 minuten.

Baarn blij, want die worden tweede, volgens mij staat er nog een belofte van twee kratten bier op deze partij. Dus Baarn mag die volgende week wel langs komen brengen.

Nog 1 speelronde en dan kan iedereen op toernooi.

groeten nr 6