Fluiten?

Geplaats door: Hendrick ( )

  • 4A
  • 26/10
  • 1079

Hallo ieder,

Ik lees in de berichten veel klachten over het fluiten?
Wat is jullie mening hierover?

Waar wordt er goed gefloten?
Waar wordt er minder gefloten, wel objectief blijven graag..
Hoe denk je over je eigen scheidsen?

Is het niet een idee om bij de bond aanwijzingen aan te vragen net als dat er in 4B is gebeurd..?

Reageren

TiP Catwyck | 03/11

Het was inderdaad een leuke pot om te hockeyen. De teams hebben er beide voor geknokt, alleen wilde hij er gewoonweg niet in. Laten we maar ophoUden over het fluiten.

geluk | 03/11

had iemand van catwijck dat hij na de website geen donkerrood kreeg voor die bidonactie.. wees hem dankbaar zou ik zeggen

Ees Sax (1) | 03/11

Jeetje jongens, wel een beetje makkelijk hoor.
Jullie hadden zeker kansen.. Er werd misscihen voor beide kanten niet goed gefloten, maar de voorbeelden worden nu toch wel een beetje overdreven:

-Waar haal jij in hemelsnaam 2 strafballen vandaan? die slaan echt nergens op
-Jullie hebben 9 strafcorners gehad minimaal waarvan er meerdere ook niet terecht werden gegeven. 9 strafcorners 0 goals
-Bij je onterechte goal was allang voor je schot gefloten, die ik overigens laag door het midden vast wel gepakt had.

Ik vond het een leuke website en snap niet dat je hier zo ontzettend gaat afgeven.. dat jullie hebben verloren ligt niet aan je onzin verhalen, dat ligt aan het feit dat jullie je kansen niet afmaken.. Ik ben benieuwd hoe het gaat tegen forescate en Hoorn..

teleurstellende reacties

die andere | 02/11

Hoe komt het trouwens dat jullie thuis 7-0 winnen van Strawberries (wat nog steeds niet definitief is) en de Strawberries winnen nu makkelijk van Hoorn??? Hebben jullie ook heel erg last van die veteranen die heeeeeel partijdig fluiten zodat jullie makkelijk winnen. Qua spelen winnen jullie niet denk ik want je hebt enorm veel kansen nodig om 1 doelpuntje te maken. Ben benieuwd hoe het verder gaat met jullie? Eindelijk krijg je nu eens zware tegenstanders!!!

die ene | 02/11

Zo partijdig waren ze niet hoor. Genoeg kansen gehad om die ene gelijkmaker te maken. Tuurlijk hebben ze sommige acties niet gezien maar jullie hadden ongeveer wel 18 kansen om die ene gelijkmaker te maken drollie. Als jullie zoveel kansen nodig hebben om 1 doelpuntje te maken dan vraag ik me toch af wat er met jullie aan de hand was. Zijn jullie toch niet zo sterk als jullie dachten????

Sjaak Trekhaak | 02/11

Vandaag op Saxenburg werden wij ook dramatisch gefloten! 2 strafballen onthoUden en de strafcorners die niet werden gegeven ben ik gestopt met tellen. En als klap op de vuurpijl werd een zuiver doelpunt afgekeurd omdat meneertje vond dat hij nog niet genomen was.

Aan het einde van de website zei meneer de scheids tegen iemand uit ons publiek dat hij zijn mond moest hoUden omdat hij hem anders een dikke lip zou slaan. Vervolgens gaf hij maar een rode kaart aan de vier supporters. wat hij daarmee wilde bereiken is mij nog steeds niet helemaal duidelijk.

Saxenburg heeft duidelijk een probleem met het scheidsrechtersniveau! Zet een zwerver die een krat bier op heeft op het veld en die zal veel meer zien.

Ik moet wel even meegeven dat wij niet door de scheidsen hebben verloren, maar omdat wij zelf 12 kansen verzuimden te scoren.

Marijn | 26/10

Op Strawberries werden we keurig gefloten..

Op Saxenburg werden we slecht gefloten, merkwaardige beslissingen en heel veel niet gezien. Ik wil het niet echt partijdig noemen, maar het was niet goed..

Ik denk dat je op clubs waar veteranen spelen (die over het algemeen h1 fluiten) die zelf op niveau spelen/ hebben gespeeld over het algemeen beter wordt gefloten.
Andere clubscheidsrechters kan je hoogstwaarschijnlijk ook niet kwalijk nemen omdat ze de kennis/kunde/ervaring niet hebben... Op het moment dat je club nooit veel hoger heeft gespeeld dan een 2e, 3e of 4e klasse kan je dit ook niet verwachten..

Het zal dus voor iedereen elke uitwebsite lastig blijven..

Tiffany | 26/10

Scheidsrechters?

henk de tenk | 26/10

Met een correctie bij voorbaat, in 4b zijn de bonds en bio's aangewezen omdat er anders iedere week zoveel op de bank zitten... Zonder om het keurcorps niet in te zetten voor zulke prachtige websiteen als in 4b gespeeld worden. Kunnen de overige 4e klasse competities nog een puntje aan zuigen