uitslagen 2-11

Geplaats door: Ees (1 sax) ( )

  • 4A
  • 02/11
  • 987

Sax - Catwijck 1-0
Catwijck meer kansen en zeker drukkende. Sax in eerste helft op 1-0 voor. Daarna veel druk, maar niet afgemaakt.. Catwijck 8 strafcorners gehad minimaal.. Sax sterk verdedigd! Deze keep is een blij man na vandaag! Hulde aan saxenburg! bikkelploeg!! Jongens van Catwijck goed gespeeld.. Jammergenoeg niet meer gesproken na de wedstijd... douchen duurt even en het bier smaakte jullie waarschijnlijk niet..

Ben benieuwd naar de anderen!
Reageren

nr. 5 | 04/11

Even de juiste bril opzetten!! Dan kan je zien dat er al gereageerd is door mij op onze zoveelste overwinning!!!

fc | 04/11

Heeft die zeurpiet van een nr 5 van saxenburg nog niet gereageerd na hun " weer geweldige"overwinning?

wat een spanning | 03/11

als neutrale toeschouwer was het smullen langs de lijn in Haarlem...eerste helft twee ploegen gelijkwaardig, wel langzaam toenemende druk van de gasten...de thuisploeg wel met de betere kansen...tweede helft echt vol spanning en drama...gasten zetten vol druk, veel strafcorners, maar verder dan 1x de paal kwam daar niks uit...scheidsrechters beiden zwak, niet echt partijdig maar vooral slecht en dat pakte goed uit voor de verdediging van saxenburg...de thuisploeg werkte enorm hard maar de tegenstander eigenlijk sterker . door goed keeperswerk, brute pech voor de gasten en rare beslissingen van de scheidsrechters, bleven de 3 punten in Haarlem. dit maakt de competitie echt spannend!
Catwijck sterkte met dit verlies, jullie hadden meer verdiend, maar ik zou toch echt aan die corner gaan werken, daar hebben jullie het zelf laten liggen
neutrale toeschouwer

Vakantieganger! | 03/11

Hulde mannen van Sax

Jullie maken mij echt een blije vakantieganger!!
Volgende week ben ik er gewoon weer bij na 4 weken afwezigheid!!

De groetjes uit de rimboe (Cambodja).

Johan

naarden H1 | 02/11

heerhogowaard - naarden 7-2

wedstrijd na 1 helft beslist (5-1) thuisploeg verdiend gewonnen, tweede was in balans.

nr 10 | 02/11

dronten - forescate

2-2

Dat van die scheidsrechters gedoe is nu enigszins verduidelijkt moet wel toegeven dat wij pikken zogen vandaag. Flevoland Best een aardige ploeg, scoreverloop was 1-0 eerste helft, 2de helft laatste 10 minuten 1-1, 1-2 en 2 minuten voor tijd werd het 2-2, keeper forescate geel en strafcorner wat dus de 2-2 was.

2 gelen kaarten voor Forescate en 1 voor dronten. Paulus de Scheids had het er maar druk mee.

Mart S | 02/11

Flevoland - Forescate 2-2