26-04

Geplaats door: Uitslagen ( )

  • 4A
  • 26/04
  • 1511

Flevoland - Catwijck 3-4
Reageren

pietje | 04/06

is er al eens duidelijkheid over dit gebeuren??

zeker en vast | 01/05

Hoorn zal wel protest hebben aangetekend.
Komt vast goed. De knhb besluit vast het juiste en dat is dat Hoorn zichzelf te laat heeft beseft dat het echt problemen zou opleveren dat ze van het veld zijn gelopen en toen het verhaal hebben verdraaid.
Voor de scheids was er geen reden om de website te staken...

prettige website.. ze hadden zo nog gelijk kunnen maken

nr. 5 | 01/05

Ja dat heb ik ook gemerkt. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren want Hoorn is echt de schuldige. Ik denk niet dat we nog 10 minuten gaan spelen. Ik denk drie punten voor ons en drie punten in mindering voor Hoorn. We zien wel. Veel nut heeft het niet meer!!!

Louiis | 01/05

Ik zag dat de uitslag tussen Sax en Hoorn weg is gehaald van de KNHB site..
Iemand hier meer info over?

Er is dus protest aangetekend?

nr. 5 | 27/04

Ik zeg maar een ding en dat is

DAT BIERTJE VAN Hoorn SMAAKTE ERG LEKKER

Reactie op mooi | 27/04

Even verder kijken dan je neus lang is! Ik heb eerder op dit topic gereageerd, en ben toeschouwer geweest. Hoorn kreeg meerdere malen terecht geel, maar wat de scheidsrechter deed kan echt niet.

Loop niet zo gefrustreerd te doen zeg!

Mooi | 27/04

dat iemand van Hoorn dat zegt ..

De doodsteek van de clubscheidsrechter..
Weet niet wat er in Haarlem gebeurd is, maar zo erg zal het niet zijn geweest.

Nu weet je eens hoe de meeste zich na een middagje in Hoorn voelen.. Met die h1 speler en ouwe clubheld..

dag!

reactie op saxenburg. | 27/04

Helaas moet ik weer je conclusie weerleggen. Toen de scheidsrechter het spel stil had gelegd om maar liefst drie man van Hoorn tegelijk geel te geven riep hij de coach van Hoorn bij zich. Op dit moment had hij zijn 6de gele kaart gegeven en stonden zowel saxenburg als Hoorn bij elkaar met hun coach, Hoorn stond bij hun dug-out. Op het moment dat de coach van Hoorn bij de scheidsrechter kwam staakte hij de website en wilde hij de coach geen hand geven. Ik zal voor het gemak maar niet zeggen wat de scheidsrechter naar de coach van Hoorn riep, belachelijk! Het is betreurenswaardig dat saxenburg het voor hun scheidsrechter opnemen, ook hier zit een grens aan! Hoorn heeft nog nabesproken op het veld en gingen volgens mij nog later dat sexenburg het veld af. Hopelijk voor de 4eklasse wordt dit de doodsteek van de clubscheidsrechters!

Jammer.. | 27/04

Jammer dat Hoorn zich zo laat kennen.. Het zou een Best leuk hockeyende ploeg kunnen zijn.

Gaan ze een officiŽle klacht indienen?

aanvoerder Sax | 27/04

voor de duidelijkheid:

na een ietwat hoge bal (inderdaad onder de knie) krijgen wij een vrije bal (scheidsrechter oordeelt de bal als gevaarlijk, doordat ik slim wat opspring en daardoor lijkt het dat de bal inderdaad gevaarlijk is. 4-5 spelers reageren heftig op deze beslissing. Dit is enigszins begrijpelijk maar niet zo slim, aangezien ik en mijn collega aanvoerder 5 minuten daarvoor bij de scheidsrechters waren geroepen en de waarschuwing meekregen dat de eerst volgende die commentaar op de leiding geeft, met geel langs de kant mag gaan zitten. De scheidsrechter aan de dug-out zijde, vlakbij de coach van Hoorn begon dus meteen de dichtst bijzijnde Hoorn speler bij zich te roepen om geel te geven. Vervolgens wordt er van alles geroepen en geeft de andere scheidsrechter ook geel voor commentaar en diverse spelers van Hoorn, zowel op de bank als in het veld roepen naar elkaar "kom we stoppen ermee als het zo moet" en meer woorden van die strekking en ze lopen richting hun dug-out. Daarbij lopen ze langs de scheidsrechter en ontstaan er diverse discussies en waarin de scheidsrechter inderdaad op een gegeven moment roept "we stoppen er dan maar mee, van mij hoeft het ook niet (meer)". Ik heb nog geprobeerd met de aanvoerder van Hoorn te overleggen en het door te gaan spelen en ook bij de scheidsrechters. Dit wilde ze helaas niet

Resumerend: Hoorn liep als eerste van het veld af en riep dat ook, voordat de scheidsrechters de website dan maar staakte aangezien het van hun ook niet meer hoefde. Ik vrees voor Hoorn dat het maximaal haalbare is het (deels) overspelen van de website. Drie punten in mindering en een boete ontkomen ze niet aan, vrees ik.

Persoonlijk vond ik het jammer dat het zo afliep en ik snap ook niet dat mensen die extra gewaarschuwd zijn zo reageren (een korte reactie uit emotie is begrijpelijk, maar blijven roepen en misbaar maken is niet handig).

Hoorn is een leuk hockeyende ploeg met echt goede hockeyers, alleen moeten sommige spelers het teveel van fysiek spel hebben (te gretig denk ik persoonlijk) en zijn enkelen snel aangebrand.

ik hoop dat we in de toekomst een lekkere pot zonder problemen en gezeur kunnen spelen (of het nou aan de scheidsrechters ligt of niet), we zijn qua hockey aan elkaar gewaagd.

3 | 27/04

HHW - Muiderberg inderdaad 5-5, 4-1 bij rust, alles zelf uit handen gegeven

Strawberries nr.3 | 27/04

Strawberries - Hermes 6-0, rust 4-0

Strawberries veel beter dan Hermes, maar ontzettend veel kansen verprutst. Had minimaal 10-0 moeten zijn, misschien wel meer. Tweede helft veel verkeerde beslissingen bij Strawberries. Wel weer winst natuurlijk, maar de score had hoger moeten uitvallen.

Ik las op KNHB site: Heerhugowaard - Muiderberg 5-5..

- | 27/04

Gelukkig zijn er nog de altijd zo objectieve neutrale toeschouwers bij dit soort websiteen die uitsluitsel kunnen geven over wat er precies gebeurd is. We zullen wel zien wat de KNHB beslist.

Genoeg over sax -Hoorn. Waar blijven de uitslagen van de andere websiteen????

f | 27/04

Als toeschouwer kan ik bevestigen dat de scheidsrechter de website heeft gestaakt en de coach geen hand wilde geven. Voor zover ik weet wilde Hoorn geen formulier ondertekenen omdat hierop stond dat ze van het veld af zijn gelopen, logisch dus. Sax doet dus een beetje kinderachtig door te doen alsof er niets aan de hand was, ze zullen anders zelf wel een probleem hebben.

- | 26/04

Voor de duidelijkheid:

Indien het voortijdig beŽindigen van een website aan een team is aan te merken wordt het team Bestraft met drie websitepunten in mindering en een boete van maximaal Ä 250,00. De competiTieleiding kan de stand op het moment van staken als einduitslag aanmerken ůf het restant opnieuw vaststellen.
Indien een team een tweede maal oorzaak is van het voortijdig beŽindigen van een website wordt het team uit de competitie genomen.

Komt van de KNHB. Dan snap ik weer niet waarom Muiderberg Voorhout helemaal is overgespeeld?? Ik hoop in iedergeval dat de ÁompetiTieleiding' het bij deze uitslag houd. Zou het Beste zijn!

Ees Sax nr 1 | 26/04

Nou, wat een dag weer... Hier de reactie van mij (waar ik normaal ziekelijk veel schrijf haha)

Was een spannende pot waar fel werd gespeeld. Scheidsrechters probeerden het kort te hoUden met het fysieke spel, maar Hoorn nam daar geen genoegen mee en bleef zueren. Resulteerde in meerdere kaarten. Was echt wel spannend. Had 5-3 maar ook 4-4 kunnen worden. Toen er een kaart voor Hoorn kwam ( na al meerde) liep het voor de mannen uit de hand en verlieten ze het veld.

Daarna hoop gezeur over het formulier omdat Hoorn zei dat de scheidsrechters de website hadden gestaakt, terwijl ze zelf van het veld liepen...
Tussen Hoorn en Sax is er altijd gezeik, misschien spelen we teveel hetzelfde hockey... alleen qua commentaar is sax wat volwassener (zie de Hoorn - sax website waar Hoorn van 0-2 naar 3-2 kwam door het goede fluiten van de scheidsrechter (spits van Hoorn).
Hopelijk volgend jaar wel een normale pot... voor nu zal de bond waarschijnlijk 4-3 aanhoUden en Hoorn een boete geven. Denk dat Hoorn pas besefte wat ze hadden gedaan toen de website allang klaar was en iedereen aan het pils was en het formulier tevoorschijn kwam.

flauw...

daaag!

- | 26/04

als een team er mee stop staak je dan niet automatisch???

We zullen wel zien wat de KNHB doet. Ik vind eerlijk gezegd persoonlijk wel dat als je zelf weg gaat bij een website dat je hem dan ook gewoon verliest ongeacht de stand.

Gek verhaal.. | 26/04

Wat is er op het formulier gezet?

Gestaakt?
Gemeld?

Van het veld aflopen heeft als gevolg dat Hoorn 3 punten in mindering krijgt..
Daarbij geld ook nog eens dat als er "gestaakt" is de 10 minuten nog gespeeld moeten worden als dit invloed zou hebben op gevolg van de competitie..
10 minuten is namelijk niet niets..

Door te winnen kan Hoorn de schade nog wat beperken..?

- | 26/04

@marijn

Objectief is natuurlijk lastig. Waarom ze van Hoorn van het veld liepen mogen ze zelf uitleggen. Denk dat het iets te maken heeft met de gele kaarten die ze kregen. De website zelf was daarvoor in ieder geval Best spannend. Beide ploegen aan elkaar gewaagd. Denk dat 4-3 wel terecht zou zijn geweest als je kijkt naar het aantal kansen(sax net iets meer). De website was af en toe een beetje fysiek maar verder niet heel erg vervelende sfeer. Jammer dat ze van Hoorn besloten om te stoppen maar dat is hun eigen beslissing dus ga ik hier niet over oordelen.

- | 26/04

Sax of Hoorn heeft wel een websiteformulier ingeleverd (zie de KNHB site) misschien een beetje voorbarig?

- | 26/04

Kunnen we dan ook ff horen waarom het gestaakt is?...

Sax Nr. 7 | 26/04

Saxenburg - Hoorn 4-3
Rond 10 minuten voor tijd inderdaad gestaakt.

supporter | 26/04

Ees en nr. 5 van Sax en nr. 9 van Hoorn, normaal staan jullie ziekelijk vaak op het forum en nu is het angstig stil.
Horen we nog wat?

Marijn | 26/04

Wie kan er vertellen wat er precies bij Sax-Hoorn gebeurd is?? 10 min voor tijd van veld lopen..

Liefst een redelijk objectief verhaal..

S.J.A | 26/04

Hallo iedereen
Wij speelde de altijd enerverende website tegen Voorhout das dus heel saai het werd 6-1 en toen gingen we naar huis en nu kijk ik heren 2