laatste uitslagen

Geplaats door: Ees Sax nr 1 ( )

  • 4A
  • 17/05
  • 1602

Wie hoe en wat?

Sax koos ervoor om naar de wedstrijd van onze net gepromoveerde dames 1 te gaan kijken dat thuis speelde. Doordat Muiderberg thuis ook een feestje zou hebben, werd ons aanbod van drank, benzinegeld en een bbq afgeslagen.
Om 1445 kwamen wij geloof ik aan en werd er logischerwijs gelijk begonnen.
Muiderberg leuk hockeyende ploeg, sax duidelijk niet scherp en fel genoeg. 4-2 10 minuten voor tijd en nog naar 4-4 gekomen, maar deze uitslag was prima en terecht... Muiderberg goed gedreven! Beloofd wat voor volgend seizoen! Aardige jongens, jammer dat we meteen gingen..
Stond niets meer op het spel, zelf voor gekozen om het feestje nog te aanschouwen, dus geen klachten..

Het was nog lang gezellig op sax.. Einde seizoen... Tot volgend jaar allemaal.. Catwijck en Forescate nogmaals succes en mogelijk tot in onze volgende voorbereiding

Hoe waren de andere wedstrijden?
Reageren

Marijn | 20/05

Mannen, bedankt voor het seizoen..
De vierde klasse... een geweldige ervaring, clubs tegen gekomen waar ik nog nooit van gehoord had... Clubscheidsrechters.. werkelijk de raarste dingen gezien..

Ik wens de clubs die al jaren proberen van dit laagste niveau af te komen heel veel succes. Forescate vond het erg gezellig maar na 1 jaar ook wel genoeg..


Catwijck gefeliciteerd! Op ervaring terecht de kampioen, (forescate speelde vorig jaar res. 4e klasse.. )

Verder succes gewenst aan:
Saxenburg omdat het sportieve lui zijn, moeten echter wel ergens wat betere talenten vandaan gaan halen, want uit de jeugd zal het niet komen, en de ploeg is al wat op leeftijd..

Hoorn misschien minder sportief maar naar mijn idee de ploeg met veel potentie.. Zijn goed in de jeugd aan het investeren, als ze de stap maken naar de 3e klasse zijn deze talenten ook beter vast te houden, het is niet dat er veel 1e/ovk clubs in een staal van 15 kilometer zit.. Al proberen het nu al 5 jaar....

Naarden, misschien wel de meest potentiŽle club, veel talent vanuit de jeugd, goed in het complex aan het investeren en zeer gezellige mannen. Wellicht is die gezelligheid ook hetgeen waardoor ze nog niet gepromoveerd zijn + natuurlijk de concurrentie in de buurt...

en als laatst

De aardbeien, jonge ploeg van een club met een rijke geschiedenis.. Jullie horen ook hogerop, spelen een spel met een idee, waar helaas nog iets teveel fouten gemaakt worden, of niet gezien worden vanuit de begeleiding.. Succes iig..


Nogmaals, het was een geweldige ervaring.. Zelf heb ik besloten bij heren 1 van forescate te stoppen als coach dus ik weet niet of ik de boven genoemde teams nog tegen ga komen op korte termijn, maar iig veel succes!!een leuk slot | 18/05

4-4 en een lange avond erop volgend...we gaan zeker nog een keer spelen in de voorbereiding tegen muiderberg, alleen al voor de gezelligheid!

alle ploegen wil ik bedanken voor de leuke en minder leuke momenten...we hebben er met z'n allen een mooi seizoen van gemaakt met volgens mij in ieder geval 666 doelpunten!!! dat alleen al is een mooie mijlpaal...met maar 11 ploegen dit aantal halen...petje af hoor, voor iedereen.

succes allemaal met de zomerstop...tot volgend seizoen

Strawberries | 18/05

Voorhout - Strawberries 1 - 6

Forescate | 18/05

Forescate had 10 goals meer moeten/kunnen maken..
Maarja als dat niet gebeurt dan win je niet!

Hoorn | 18/05

Hoorn - forescate 3-3

Hoorn had 2 goals meer moeten/kunnen maken.. Mooie afsluiting van het seizoen! Wellicht tot volgend jaar!

Catwyck | 17/05

Hermes - Catwyck 0-3

De jonge spelers van Catwyck speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd en deden wat ervaring op.

Iedereen suc-6 volgend jaar!