Voorspellingen 15-11

Geplaats door: Zomaar ( )

  • 4A
  • 09/11
  • 1850

Harlingen Hoorn (0-5+)
Hoorn gaat winnen, maar de rit naar Harlingen is een lange (55 minuten). Daar wordt je sloom van, dit gaan ze merken in de scherpte in de eerste 15 minuten. Uiteindelijk is het een gelopen race en wint Hoorn met 5-0 of 6-0.

Sneek Heerhugowaard (0-8+)
Helaas voor Sneek, maar meer dan het thuisvoordeel zit er niet in. Ook Heerhugowaard moet 1uur in de auto zitten (Zaterdag al afreizen voor een avondje stappen als teamuitje in Sneek is een optie). Als ze scherp beginnen Bestaat de kans dat ze met een 9-0 of 10-0 van het veld lopen!

Westerpark Strawberries
Een wedstrijdje in de middenmoot. Wint Strawberries (en winnen ze de inhaal tegen Hermes) dan kunnen ze zich nestelen in het linker rijtje. De directe concurrent van Werterpark (Muiderberg) zou wel eens punten tegen Hermes kunnen laten liggen, wint Westerpark dan slaan ze een kloof(je) tussen het linker en het rechterrijtje

Magnus - Spandersbosch (0-10+)
Het is een duidelijk verhaal, magnus gaat klop krijgen.

Muiderberg Hermes (3-1)
Ja, op papier zou je zeggen dat Muiderberg zou moeten kunnen winnen. Hermes is thuis vaak sterker dan wanneer ze uit spelen. Na 1 uur en 20 minuten in de auto zullen ze dit keer dan ook zwaar in de benen zijn. Hermes zal het jullie moeilijk maken maar de winst komt jullie kant uit. Kans Bestaat wel dat de return voor Hermes gaat worden! Uiteindelijk hebben jullie ten opzichte van elkaar dus niets gewonnen of verloren.

Naarden Saxenburg (4-2)
Naarden wil wel hockeyen en is niet bang voor een doelpuntje tegen. Ze schoren beter dan Saxenburg die ook meer op de verdediging leunt. Saxenburg doet het met de counter maar na 2 doelpunten weet Naarden waar ze op moeten letten!


Reageren

Berkhout | 15/11

Ach 0-15 tegen Harlingen is geen verassing toch?

dinges | 10/11