Uitslagen 11-04

Geplaats door: EQUO ( )

  • 4B
  • 11/04
  • 1607

Bleiswijk - Souburgh :
Mijdrecht - Hoekse Waard :
Scoop Delft - Evergreen :
Forcial - Voorhout :
Montfoort - Krimpen :

Wat heeft deze zondag aan reslutaten opgebracht?

Reageren

Forcial | 12/04

De marathon en het ontbreken van enkele belangrijke spelers deed Forcial de das om. De scherpte voorin was nergens, achterin was het niet beter. Helaas pindakaas. Tegen Montfoort zijn we gebrand om te laten zien dat we duidelijk kunnen ballen.

#5 | 12/04

@ mond-fart

Hoe zat het met die jerry-can Listerine?

. | 12/04

Foutje van mij dan, dacht dat ik er aan het begin van de website 3 aan de kant zag... Wellicht een borreltje teveel :D

Dr S | 12/04

Redelijke website, leuk spel. Helaas vonden een aantal teamleden het nodig nog ff snel voor de website aan de marathon mee te doen, waardoor het leek alsof we met 8 man stonden te hockeyen de eerste helft. Slechts 1 wissel ook die ook de marathon gelopen had.

De website ging qua spelbeeld gelijkop.
Voorhout dodelijk effectief, maakten bijna elke kans af, waar Forcial alle kansen laat liggen. Het verschil zat m vandaag denk ik in het feit dat Voorhout vooral als team erg gegroeid is. Ze zijn gewoon een stukje verder dan ons.

Elsalvador | 12/04

Idd de kanaries hebben 1 goal teveel, 9-0 dus, geschreven. Zag 2 x een sleep SC van HVM en die had ik dit seizoen nog niet eerder gezien.

HVM | 12/04

@ '@#17'
daar staat ook gewoon 8-0 op! Dus ook van HVMse kant het is gewoon 8-0 :)! mooie website, goeie gozers die HW-ers:)

@ #17 | 12/04

dan moet je het website formulier maar gaan bekijken ;-)

#17 | 11/04

Mijdrecht-HW: 8-0, geen 9;)

Eerste helft nog Best aardig van HW kant, worden nog paar kansjes verprutst. Mijdrecht scoort wel uit de kansen die in de schoot geworpen kregen(1e: vrije man ingespeeld op strafbalstip, 2e: half zachte slag in verre hoek, was te hoUden)
2e helft Mijdrecht gooit tempo iets omhoog en HW kan niet volgen. Daardoor hebben ze misschien 3x gescoord. Andere 3 waren SC'tjes.
Volgens mij had in Mijdrecht een instelling een deur open laten staan, er liep bij ons een downie van 25 in een geel shirtje. Deze gast presteerde het tot 3x toe om een corner aan M'drecht te geven als zij een overtreding maakte. Qudos voor deze man...

. | 11/04

Overigens had forcial een stuk of 3(?) wissels, waar Voorhout er slechts 1 heeft en nog altijd met een aantal half-geblesseerde spelers speelt, wat mij betreft mogen dergelijke dingen geen argument zijn.

Verder Bestonden de kansen van Forcial vooral uit suffe ballen die met variabele snelheid voorlangs gingen, waarvan er bij 1 hooguit 2 ervan een speler van Forcial in scoringspositie stond, maar de bal niet wist te raken.

Verder nog een paar ballen richting keeper; de keeper van Voorhout heeft slechts een stuk of 3x in actie hoeven komen en dat waren nu niet echt opzienbarende reddingen te noemen.

. | 11/04


Kwestie van perspectief hoe de website beoordeelt wordt.

Voorhout kwam binnen 20 seconden op voorsprong met een uitstekend uitgespeelde goal. Zo werden er wel meer ballen gescoord die soms vanaf de 23 van Voorhout al met een aaneenschakeling aan 1-2'tjes uiteindelijk voorbij de keeper van Forcial terecht kwam. Het was in de rust overigens 0-4, niet 0-5, maar dat terzijde.

De (bond)scheidsrechters met beoordeling was niets mis mee. Ook bonds zien niet alles en dat ging twee kanten op. (bijv. discutabel afgekeurd doelpunt uit de laatste strafcorner van MHCV)

En tja wat verplaatsen van de website betreft; er stonden nu eenmaal bonds op. Bij verplaatsing is dat niet zeker. We weten allemaal van vroeger (en nu ook weer soms) hoe de clubarbitrage er soms aan toe gaat...

Ted Lens | 11/04

"Voorhout wint zeer geflatteerd van Forcial"

Vanaf februari was Forcial bezig om de website naar een eerder tijdstip verplaatsen. Vijf spelers van ons team liepen een sponsorloop tijdens de marathon voor een goed doel. We hebben 12.000 euro opgehaald;) mja doet er niet toe. ohja en een top tijd gelopen van 36 min op de 10 km

Eerst helft Voorhout iets beter en komt door foute met 5-0 voor. Forcial heeft meer kansne maar willen er niet in. Tweede helft een stuk beter Forcial, maar de ballen willen er niet in. Scheidsrechters warn Best drama.

Ondanks de 0-6 hebben met een aantal 10 km in de benen een goede pot gespeeld. De uitslag zal het niet zeggen;)

Helaas volgende keer beter!

shotta | 11/04

volgems mij was gayfort Krimpen Best een aardige website

### | 11/04

de website van de week was duidelijk Montfoort - Krimpen? ben in ieder geval blij om te lezen dat jullie als vrienden uit elkaar zijn gegaan? (:

@h*erie | 11/04

Ho3rie, hooeerenzoon van het hockey! Met je oranje pillonegie in je re3t!

joerie | 11/04

Montfoort losers,

008 | 11/04

Krimpen, De meest trieste en onsportiefste ploeg uit de competitie!
Goed hockeyende ploeg hoor dat Krimpen niks op af te dingen en hockeyend gezien hadden wij niks te zoeken op het veld vandaag!
Maar wat een stelletje jankwijven, Ik zag de mascara gewoon uitlopen! zelf af en toe behoorlijk fysiek en als ze zelf worden aangepakt meteen gaan zeuren bij de
scheids! scheidsrechters gaven groene kaarten voor grove fysieke overtredingen, voor verbaal gaven ze heel omdat ze dachten dat het over en weer gescheld over hun ging! Dus dat was een lachertje! Tip voor Krimpen voor volgende week: waterproof mascara!

Sent from
my iPhone

MHCV | 11/04

Forcial - Voorhout: 0-6

Nuf said.

KrimpenKansloos | 11/04

Wat een trieste rukkers zijn die gasten uit Krimpen zeg. Proberen ze Montfoort kaarten aan te naaien, krijgen ze er zelf een. Montfoort toept over en pakt er zelf ook maar 2.

Als je met 6-0 voor staat gaat het toch nergens meer over. In plaats van dat ze gewoon lekker gaan ballen blijven ze maar klagen en zeuren.

JA er waren veel foute beoordelingen in de cirkel van Montfoort. Maar als je dan zelf tot 2 keer toe een voet nodig hebt om een bal uit het doel te hoUden en krijgt slechts een strafcorner tegen mag je niet klagen lijkt mij.

Maar jongens....als je haarband maar goed zit toch!

Bassi | 11/04

Idd ontzettende onkunde ongelooflijk wat en ellende met die gasten zeg! Verschrikkelijk! Ik dacht dat er na forcial nix ergers Bestond maar dit ging echt absoluut helemaal nergens over! Maar goed houthakken is ook een vak!

Dr. Glibber | 11/04

Montfoort - Krimpen 1-8
Kan er werkelijk niks over zeggen, ongelooflijk wat een onkunde..!

Toeschouwer | 11/04

Mijdrecht - HW 9-0
valt weinig te zeggen, Mijdrecht ruim de betere, eerste helft 3-0 voor! 2e helft stortte HW helemaal in en werden 6 doelpunten gemaakt waaronder 2 Sleeps van Mijdrecht, SC van HW was niets van te merken!

Bleiswijk | 11/04

Een spannende website die, aldus het publiek, zeer leuk was om naar te kijken.

Souburgh komt met 0-1 voor waarna Bleiswijk de website in handen neemt en snel 2-1 maakt. Vlak voor rust valt de 2-2.

Souburgh springt uit de startblokken in de tweede helft maar Bleiswijk weet het voldoende dicht te hoUden en neemt de leiding. Er vallen 4 gele kaarten aan de kant van Souburgh (waaronder 2x geel = rood) en 1 keer geel voor Bleiswijk.

Bleiswijk houd het hoofd koel en weet de website uiteindelijk op slot te gooien en houd met een 5-2 overwinning de punten in eigen zak.

Toeschouwer | 11/04

Scoop Delft - Evergreen: 0-7

Een sombere middag onder leiding van 2 zwaar dementerende scheidsen. 1 ervan droeg scootmobiel-helm onder zn trui. Na afloop kwam in de kantine de thuiszorg nog langs om scheids te 'kantelen'.