Uitslagen 18-04

Geplaats door: ABRAXAS ( )

  • 4B
  • 18/04
  • 1891

De uitslagen:

18-04 Evergreen - Bleiswijk:
18-04 Souburgh - Mijdrecht:
18-04 Krimpen - Hoekse Waard
18-04 Montfoort - Waddinxveen
18-04 Voorhout - Scoop Delft

Heren, wat heeft deze zonnige middag aan resultaten opgebracht?


Reageren

scoopkeep | 23/04

meerdere zelfs. Maar het was leuk om te doen voor keertje

jjj | 23/04

@scoopkeep
Heeft er iemand al eens tegen scoopkeep vertelt dat hij beter geen strafballen kan nemen!

scoopkeep | 22/04

heeft iemand al eens aan de keeper van evergreen verteld dat je bij een ingeslagen corner beter kan gaan liggen.

Bleiswijk | 21/04

www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/com/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=34152&tx_ttnews%5BbackPid%5D=152&cHash=968970b632

De samenvatting staat inmiddels op de website van WOS, er zit eerst nog een samenvatting van een voetbal website voor.

#5 | 21/04

dankjewel toeschouwer,

helaas dat die niet werkt

@Toeschouwer! | 21/04

Stuur dan tenminste een werkende link...
Kan m trouwens ook niet vinden via de zoekfunctie van Youtube

Toeschouwer! | 21/04

@ #5 www.youtube.com/website_evergreen_Bleiswijk_18_04_2010

#5 | 21/04

staat de website al op youtube?

Batman | 20/04

Ik ben nu erg benieuwd hoe de overtreding er uit zag op tv. Ik liep er recht achter en voor mij was het zo klaar als een klontje: strafbal. Maar goed, ook ik kan het fout hebben.

Cameraman | 20/04

De samenvatting zal later deze week geplaats worden op YouTube.

### | 20/04

WOS... in welk gat zenden ze dat uit??? where the f*ck kan ik het filmmateriaal op YouTube terugvinden?

Brabbelaar | 20/04

Die overtreding was ook niet echt een overtreding.. Die bolle nr 16 kwam gewoon gezellig dicht tegen de aanvaller staan...

Sjon | 19/04

Jah, dat zou wel mooi zijn, want buiten de regio kunnen we WOS niet ontvangen.

HCW | 19/04

Kan iemand die beelden niet lkkr makkelijk op youtube knallen?

supporter | 19/04

Uit de televisiebeelden blijkt in ieder geval dat de 'domme overtreding' waar batman het over heeft, niet heeft plaatsgevonden. De strafbal was dan ook niet terecht.

supporter | 19/04

beelden van Evergreen - Bleiswijk op de WOS vanaf 19.10 u.

toeschouwer | 19/04

Evergreen 1ste helft stukken beter dan Bleiswijk. Bleiswijk was compleet de weg kwijt waardoor de 1-0 en de 2-0 er makkelijk invlogen. Bleiswijk mocht zelfs van geluk spreken dat met rust de schade niet erger uitviel.

2de helft zakte Evergreen een beetje in en kwam Bleiswijk terug in haar spel. Bleiswijk was heel efficient in de kansen afronden (bijna 1 op 1) en trok de stand al snel gelijk. Bij een stand van 2-2 ging het weer enigzins gelijk op en kreeg Evergreen nog kansen om de website in haar voordeel te besLissen. Dit werd verzaakt. Bleiswijk scoorde met een knal in de winkelhaak de
2-3. De sfeer werd vervolgens wat grimmiger waardoor aan beide kanten gele kaarten vielen. Dit was jammer, gezien het sportieve websitebeeld. Bleiswijk leunde vervolgens een beetje achterover en loerde in de slotminuten nog op een counter. De 2-4 viel vlak voor tijd, wat uiteindelijk de genadeslag aan Evergreen gaf.

Al met al een middag waarin beide teams een sterk collectief vertoonden en aan elkaar gewaagd waren. Bleiswijk mag zich over 2 weken terecht kampioen noemen. Evergreen daarentegen zeker 3de klasse waardig.

Batman | 19/04

Evergreen - Bleiswijk was een pot waarin je merkte dat Evergreen moest en Bleiswijk mocht. Het was dan ook Evergreen dat snel de voorsprong nam uit een rebound van een strafcorner. Enkele minuten later lag de 2-0 ook in het netje door een vrij aardig uitgespeelde counter. Het niveau was hoog, hard en snel en na 20 minuten was Evergreen uitgeraasd en kon Bleiswijk wat meer gaan hockeyen. Een paar strafcorners en 2 wat grotere kansen later, kon Evergreen ook nog gevaarlijk uitbreken, maar hier ontbrak wat scherpte voor in. Na rust gooide Bleiswijk alle schroom van zich af en dit resulteerde in een groot offensief. Evergreen kwam in het eerste kwartier niet over de eigen helft en dit resulteerde in een hele domme overtreding waaruit een strafbal kwam. Deze werd feilloos ingeschoten en toen was de website weer open. 10 minuten later was het 2-3 door een tip in en een schot in de kruising. Daarna golfde het spel op en neer en kregen zowel Bleiswijk als Evergreen nog dotten van kansen. Bovendien mochten er nog 3 spelers(2 van Evergreen en 1 van Bleiswijk) gaan zitten voor 5 minuten en gooide Bleiswijk uiteindelijk 3 minuten voor tijd de boel op slot. 2-4. Zijn de beelden van die tv zender overigens nog beschikbaar?

Krimpen | 19/04

Pff Elzalfie! Ga jij lekker bij de dames staan en kap eens met onzin posten op dit forum. Leuk dat je zoons erin spelen, maar laat het lekker los! Kusje erop en richt je op de dames! Die kunnen ook wel wat steun gebruiken heb ik gezien

Elsalvador | 19/04

Souburgh van harte met de overwinning op HVM, daar valt niets op af te dingen.(punt)
Had gewoon leuker geweest als je twee teams op volle sterkte tegen elkaar laat spelen zeker met 2 goede leidsmannen.
Op naar het nieuwe seizoen in 4A.

B Boy | 19/04

wat nou Evergreen jong team. de helft speelde ik vijf jaar geleden ook al tegen. had juist eerder het idee dat deze gasten gemiddeld een aantal jaren ouder waren dan wij (met een gemiddelde van onder de 20).

maargoed, Evergreen strafte ieder foutje achterin erg scherp af, waarvoor complimenten. ben alleen nog nooit zoveel pootje gehaakt en nagetrapt (zodra de scheids even niet keek). erg jammer en erg onsportief.

#toeschou | 19/04

Evergreen-Bleiswijk,

Dit was zeker geen website voor de 4deklasse, was eerder 3de klasse middemoot, Evergreen snel en felle kansen eerste helft, spitsen bleiswijk kunnen vrij weinig op de goede verdediging van evergreen. In de 2de helft bleiswijk veel beter evergreen hockeyt op eigen helft, aantal keer komen ze eruit, Evergreen goed jong team kunnen nog gigantisch groeien, (de helft is geloof ik 15) bleiswijk sterk collectief !

#5 | 19/04

typfoutje moet kunnen toch?

. | 19/04

"Voorhout-Scoop Delft 3-4
Eindelijk weer punten eindelijk weer een beetje gehockeyd. Verder nog nooit zo goed gefloten sinds ik 4e klasse hockey!!!"- en dat voor clubscheidsrechters ;-)

Scoop niet onterecht gewonnen, ondanks dat één van de doelpunten met hulp van een Scoop-voetje gestopt werd alvorens in het doel van Voorhout te belanden. Scoop speelde over de hele website net iets beter. Voorhout was in de laatste 5 minuten goed op weg naar het gelijkspel maar heeft het net niet gered.

Goede pot!

@ #5 | 19/04

Op DIE forum??????

. | 19/04

#5 | 18/04

hahaha, die gasten van Mijdrecht hebben altijd wel stoere praatjes op die forum, maar op het veld zijn ze helemaal niks, je hebt 0,0% tegenstand van hvm,

sc was nou ook niet echt heel veel hoor

trainse heren

@ piet patat | 18/04

Makkelijk he stoer praten als je anoniem reaguurd!

Tom Sawyer | 18/04

Bleiswijk speelt hard-to-get. Na een zwaar kampioensfeestje op zaterdagavond komen de blauwhemden snel op een 2-0 achterstand. Deels door de brakheid, deels door de gulle chicks. Tweede helft weet Bleiswijk de boners af te knijpen en werkt zich naar een 4-2 overwinning.

@El Salvador, wat een falert. Constant excuses voor verliespotjes. Dan weer ziekte, dan weer blessures. Mijdrecht is gewoon niet zo fantastisch als de berichten mogen geloven. Voorlopig(lees 4 seizoenen) nog 4e klasse; sowieso blijft souburgh of evergreen/Krimpen nog 4e klasse

Montfoort weer niet dat ene doelpunt. Misschien volgende week dan...

Op naar potje tegen Voorhuid en dan kampioenspot tegen Montfoort(als we winnen van Voorhuid)

Tot pils

hcw 1 | 18/04

Volgende week td op Waddinxveen. Komt goed.
En Montfoort zeker niet meer kansen dan Waddinxveen. Sorry.
Voor de rest een zware, warme website op een zwaar veld

piet patat | 18/04

@hcw#6

de 0-1 tegen Montfoort zegt niet alleen over Montfoort dat ze Best aardig speelde maar ook veel over jullie.. namelijk dat jullie gewoon niet zo goed waren;)

HCW#6 | 18/04

Waddinxveen heeft hier verdiend gewonnen. Gelukkig stapte de mannen van Montfoort er snel overheen en hebben we nog heerlijk in het zonnetje van onze biertjes genoten.

Waddinxveen begint aardig, krijgt wat kansen en scoort uit de rebound 1-0. Daarna golft het spel op een neer met weinig uitgespeelde kansen aan beide zijde.
Naar mijn mening kreeg HCW iets meer kansjes dan Montfoort, en ik had niet echt het gevoel dat de 1-1 in de lucht hing.
We missen 10min voor tijd nog een strafbal, maar tot een echte stormloop op het HCW doel Leiden dit gelukkig ook niet.
Volgende week dan maar stunten tegen Krimpen, die ploeg ligt ons wel aardig, ze zullen het zwaar krijgen=)

aanvoerder mont | 18/04

Montfoort blijft hard werken tot de laaste minuut..

Montfoort niet scherp in het eerste kwartier van de website! waardoor de 0-1 valt!
daarna spelen wij naar mij mening sterk en aanvallend
de gasten komen er niet veel meer uit en dit zetten we door in de tweede helft!

Montfoort blijft niet goed in het afronden! meer dan genoeg kansen!
toen de strafbal werd gegeven dachten we dat het gedaan was! bleek achteraf ook zo te zijn aangezien wij geen punt maakte maar de keeper stopt de strafbal goed en er bleef hoop op gelijk spel tot de laaste minuut!

het tdje in de 3e helft was meer dan gezellig!! goede gasten die van waddinxveen!
jammer dat maar 20% echt bleef hangen!

Scoopkeep | 18/04

Voorhout-Scoop Delft 3-4
Eindelijk weer punten eindelijk weer een beetje gehockeyd. Verder nog nooit zo goed gefloten sinds ik 4e klasse hockey!!!

Bush | 18/04

Krimpen eerste helft slecht! kan geen vuist maken op iedere plek in het veld. Weinig concentratie en last van het warme weer.

2de helft een totaal ander beeld en scoort Krimpen 7 keer. Corner liep niet Best, het veld was drama en de scheidsen waren beide kanten op niet heel erg Best. Gelukkig waren er aan beide kanten spelers die de scheidsen af en toe de goede kant op hielpen ;) HW verder prima gasten.

Op naar de volgende website!

Dr. Glibber | 18/04

Krimpen - Hoekse Waard 8-1 Krimpen wint terecht maar het was geen top website. Wederom niet de nul kunnen hoUden. Op naar promotie...!!!!

Hvm | 18/04

Missen van laatste man en midmid breekt je op.. Goed gespeeld door Souburgh dat zeker jammer van de scheidsrechters die aan het einde zeggen dat ze hun slechtste website ooit hadden gefloten..

@ Elsavador | 18/04

Klein negertje,

Je praatjes gaan nergens over, HVM kwam nergens... geen enkele mogelijkheid en altijd maar excuses!

@ Elsalvador | 18/04

Wat een trieste bedoeling!
Altijd maar weer een slap excuus voor een verloren website.!
Stakker!
Later !

hcw 1 | 18/04

Montfoort - waddinxveen

0 -1. Redelijke website met een slecht afrondend
Waddinxveen. De nieuwkomer in het team maakt
De enige treffer na 2 jaar niks gedaan te hebben.
Montfoort niet slecht. Bleef vechten tot de laatste minuut. Goeie instelling. Zelfs 2 min voor tijd 1 op 1 op de keeper. Maar helaas. Strafbal gemist aan de kant van Waddinxveen. Slecht.

Gr.

Elsalvador | 18/04

Souburgh - HVM
HVM mist op het laatste moment door ziekte en blessures te veel spelers om er serieus een website van te maken. Het valt mij nog mee, de uitslag.

supporter | 18/04

Evergreen- Bleiswijk was een heel spannende website, waarin Evergreen de eerste 20 minuten heer en meester was. Laatste kwartier van de eerste helft werd wat gas terug genomen. In de rust had Evergreen blijkbaar besloten te gaan consolideren. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. De jacht op meer doelpunten had, net als in het begin van de eerste helft, moeten worden ingezet. Dan had Bleiswijk niet de kans gekregen om terug te komen en was het een heel andere website geworden. Nu was Bleiswijk de terechte winnaar.

nr9 Souburgh | 18/04

Souburgh - Mijdrecht is 6 - 1 geworden.

Eerste helft 4 - 0 en tweede helft heeft Souburgh het rustiger aan gedaan en heeft Mijdrecht ook nog een eredoelpunt meegepakt.

Wat is Krimpen - HW geworden?

toeschouwer | 18/04

Evergreen - Bleiswijk: 2-4

1ste helft Evergreen beter en komt op 2-0. 2de helft komt Bleiswijk terug in de website en scoort 4 x.

Bleiswijk terecht de kampioen van 4B.

Ben benieuwd wat de heren van Mijdrecht gedaan hebben bij Souburgh