DE EINDSTAND

Geplaats door: Maarten ( )

  • 4B
  • 17/05
  • 2102

1 Bleiswijk H1
20 18 1 1 108 19 0 55
2 Evergreen H1
20 16 2 2 101 19 0 50
3 Krimpen H1
20 16 2 2 83 20 0 50
4 Souburgh H1
20 12 1 7 86 47 0 37
5 Mijdrecht H1
20 10 2 8 64 45 0 32
6 Waddinxveen H1
20 7 2 10 34 49 0 26
7 Scoop Delft H1
20 7 3 10 48 56 0 24
8 Voorhout H1
20 6 2 12 48 75 0 20
9 Hoeksche Waard H1
20 3 1 16 27 90 0 10
10 Montfoort H1
20 2 4 14 27 101 0 10
11 Forcial H1
20 1 2 17 21 126 0 5

Reageren

Toilutseliple | 21/01

44554.....75897

Anita | 19/05

Voor de 4eklasse teams een middagje beachvolleyballen op het rockanjese strand. Met veel vrouwem, bier en bbq.

Shine Montf | 18/05

Dat doe ik al met je moeder

@montfeurt | 18/05

wat zijn die montfoorders die posten op dit forum toch vermoeiend...

ga lekker korfballen!

Analspecialist | 18/05

@Montfoort 8
@Dr S.

Wilde net posten dat juist de plaagstootjes die over en weer vliegen het forum juist zo aantrekkelijk maken.

Uiteraard zijn er dan ook nog altijd de figuren die zichzelf eindeloos herhalen. Deze zijn vaak te herkennen door veelvuldig gebruik van wanneer ze verwijzen naar een andere ploeg. Of wanneer ze reageren op de uitspraak van een ander.

@ Montfoort 8 | 18/05

Dat de prestaties op het veld niets te maken hebben met wat je hier post, kan wel aangetoond worden door het feit dat Montfoort en Forcial om het hardst blaten op dit forum maar er op het veld NIETS van bakken!!!

Montfoort 8 | 18/05

@ Dr. S

Had niet verwacht dat ik dit nog zou zeggen maar ik ben het helemaal eens met Dr. S!

Laten we volgend seizoen is gaan proberen om wat minder jongens B niveau te gaan posten op dit forum! Wellicht dat dit de competitie ten goede komt?

BORAT | 18/05

kom lekker voetballen hockeyen kunnen jullie toch niet

scoopkeep | 18/05

zou een goed begin zijn ja.

Analspecialist | 18/05

@ Scoopkeep

Kleine veranderingen...Zoals dat ene doelpuntje toch!

@ Dr.S | 18/05

He! Er zit een knop op je teevee!

(lees: je hóeft hier niet te kijken!)

scoopkeep | 18/05

en ja jullie zoUden met wat kleine veranderingen daar wel in mee kunnen doen

scoopkeep | 18/05

ja verschrikkelijk diep want wat ontzettend belangrijk of je in 4e klasse wel of niet 2 puntjes hoger of lager staat als middenmoot

Dr.S | 18/05

Wat is nu weer allemaal gaande op dit forum (zie vorige poll: utislagen 16-5)... Doodslag van speler na 2 fluitsignalen...en dan die mongool van een scheids die zijn bril met +7 glazen ophad..... ik wordt echt ziek van dit dom gezeik naar elkaar.... Het lijkt wel een jongetjes B forum. Het niveau wordt met het seizoen triester hier op 4B-forum.

GROW UP !!!

Bami | 18/05

@ scoopkeep

Ach, houd toch eens op met dat eindeloze herhalen van "dat ene doelpuntje etc. etc." Die grap is er echt allang af...

Ik denk dat wij - Montfoort - in de wedstrijd tegen jullie (maar ook andere potjes) wel hebben laten zien dat we gewoon mee kunnen doen in de middenmoot. Niets meer, niet minder.

Analspecialist | 18/05


@scoopkeep
het gelijkspel van een paar weken terug zit diep he!

scoopkeep | 18/05

het is net dat ene doelpuntje wat ze niet maken en daardoor niet alles winnen he

een feit: | 18/05

Als ik kijk naar het gemiddelde over 20 wedstrijden:

- dan verliest Montfoort gemiddeld met 5-1
- en Forcial gemiddeld met 6-1

ja nee klopt, Montfoort is STUKKEN beter !!!

@ ANAALspeciaal | 18/05

101 of 126 tegendoelpunten is allebei schandalig en geen 4e klasse waard. Ik stel voor dat Forcial en Montfoort een onderlinge 'pikvogel'-competitie starten en zich terugtrekken uit 4 B. Daar drinken we op !

HCW#8 | 17/05

Bleiswijk.
Een terechte winnaar van dit seizoen. Goed en overtuigend spel heeft ze naar een vrij simpele overwinnen geleid. Helaas voor de heren toch nog verslagen. Tussendoor altijd tijd voor een biertje!(of bitterballetje in de rust) Was mooi om tegen deze gasten gespeeld te hebben.

Evergreen.
Een ploeg waar ik niet veel hoogte heb gekregen. Ze speelden goed hockey maar naar mijn idee zeker niet het Beste. Desondanks ook deze heren gefeliciteerd met de overwinning.

Krimpen.
Een sterk spelend team met een stel goeie gasten. Ook door deze heren is er dit seizoen overtuigend gespeeld. Helaas de laatste wedstrijd onvoldoende. Maar heren jullie weten het: er is nog plek vrij bij W'veen.

Souburgh.
Gasten die een leuke pot kunnen hockeyen en het spel goed kunnen maken als ze daar de ruimte voor krijgen. Helaas werd er niet veel ruimte vrijgegeven door de top3 en dus een 4e plek voor deze heren.

Mijdrecht.
Ik vind deze gasten qua spel vrijwel gelijkwaardig aan W'veen. Alleen jammer dat ze van zichzelf denken heel goed te zijn. Individueel wel gezellig een biertje mee te drinken.

Waddinxveen.
Slechte opkomst bij trainingen resulteert in een slecht resultaat in de competitie. Gelukkig volgend jaar versterking van een aantal gasten van Krimpen waaronder.....laat ik geen namen noemen.

Scoop.
Het meest gegroeid in de voorbereiding. Helaas de groei iets laten liggen gedurende het seizoen. Desondanks voor deze heren een goed seizoen geweest.

Voorhout.
Erg wisselend gespeeld door deze heren. Niet zeer overtuigend naar mijn idee.

Hoeksche Waard.
Gezellige gasten die wel beter kunnen hockeyen maar het gewoon niet meer willen.

Montfoort.
De frustraties lopen hoog op bij de jongens. Maar als de doelpunten wel gevallen waren hadden ze kampioen kunnen worden en was het seizoen heel anders verlopen.

Forcial.
De thuiswedstrijd niet meegemaakt maar uit vond ik het een gezellige pot waarna ook een biertje gedronken kon worden. Niet heel veel mis mee alleen blijft het hockey achterwegen en hoUden ze het bij houthakken.

scoopkeep | 17/05

@batman als dank hadden jullie gisteren kunnen winnen:p hadden wij plekje hoger geeindigd

Batman | 17/05

Bleiswijk.
Ik ben erg blij dat we kampioen zijn geworden en hopelijk kunnen we volgend jaar leuk mee ballen in de 3e klasse.

Evergreen.
Aanvallend sterk team en hebben de wedstrijd tegen Krimpen ook verdiend gewonnen. Ben benieuwd wat ze gaan doen in de 3e klasse en of ze bij ons in de poule komen.

Krimpen.
Solide team en zeer aardige gasten. Zonde dat ze hun voorsprong niet hebben kunnen volhoUden en nu op doelsaldo weer niet promoveren. Verder prima gefeest met die gasten en de 3e week van Augustus wordt hier al vrij gehoUden!!

Souburgh
Niet constant genoeg, al hebben ze de 2e helft van het seizoen wel goed gepresteerd. Kwam wel altijd net te kort tegen de top 3.

Mijdrecht.
Tja. Denken heel veel te kunnen. Ik laat ze in die waan.

Wveen
Haha top gasten, die een taai team zijn om tegen te spelen. Die keeper is ook een erg grote sta in de weg. Vond het ook verder niet erg om die heren de overwinning te gunnen.

Scoop.
Veel beter geworden dan vorig jaar en hebben ons wel geholpen met het gelijke spel tegen Evergreen. Nog dank daar voor.

Voorhout.
Eindigen hun verslagen met 'hockeyen bij Voorhout is wel leuk'. Liever zij dan ik.

Hoeksche Waard.
van 2e naar 3e naar 4e klasse.

Montfoort.
Speelde hun rol mee op ons kampioensfeest. Fijn.

Forcial.

. | 17/05

Voorhout moet vooral gaan werken aan de doelpunten tegen verminderen. Qua keeper eruit is dat in de tweede helft van het seizoen wel goedgekomen, nu nog het verdedigend werk (zowel uitverdedigen als over alle linies de dekking) oppoetsen en volgend jaar kan een spannend jaar gaan worden in de middenmoot..

Wat de top betreft, hangt het ervan af wat we terugkrijgen en hoe Krimpen zich houdt onder niet promoveren. Souburgh is wel met een degelijke afstand van de rest 4e, maar met een enorme kloof geen 3e. Souburgh is ook te pakken, dus ben benieuwd hoe de stukken volgend jaar inelkaar vallen.

Analspecialist | 17/05

Er is altijd nog een subTiel verschil tussen 101 doelpunten tegen of 126....

Verder denk ik dat Montfoort wel degelijk stappen heeft gemaakt. Tegen Voorhout, en Scoop een keurig gelijkspel in de 2e seizoenshelft. Waar er in de eerste nog dik verloren werd. Van Hoeckse Waard en Forcial werd zelfs gewonnen. 2 keer nipt verloren van waddinxveen. Terecht maar voelde toch als een teleurstelling, met name dan de 0-1 nederlaag thuis.

Dus volgens mij kan Montfoort volgend jaar gewoon lekker mee ballen in de middenmoot hoor! Met een aantal jongens van onze A hebben jullie al kennis gemaakt. Dat zijn namelijk de jongens die de doelpunten maken! Jeweettoch!

Mijdrecht, Souburgh, Krimpen, Evergreen en Bleiswijk waren wel absoluut een maatje te groot! Helemaal waar. Maar volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen en we zullen zien waar het ship strand.

Kusjes en tot volgens jaar allemaal!!!!

EQUO | 17/05

Zowel Bleiswijk als Evergreen meer dan 100 doelpunten. Jammer dat Bleiswijk de ongeslagen status niet heeft weten te handhaven.

En tja, Forcial en Montfoort meer dan 100 doelpunten om de oren... en dan ook nog op dit forum beweren dat je goed bezig bent.

Fantastisch seizoen, waarbij Krimpen uiteindelijk de deksel op de neus kreeg. jammer gasten....volgens seizoen beter