Uitslagen 2oktober

Geplaats door: /cry ( )

  • 4B
  • 03/10
  • 2374

Vianen-Montfoort 1-2
Bitcheszzzz
Reageren

Matsoe Matsoe#3 | 05/10

Wie is die enorme beer bij Vianen? Wat doet hij op het veld, kan beter in de ring staan.

@ #6 | 05/10

Lijkt me een understatement. Wanneer jullie bij Montfoort op bezoek komen gaan jullie met dubbele cijfers onderuit.

kusje

#6 | 05/10

Montfoort was zo ongelooflijk sterk dat we ze bij deze tot titelkandidaat bombarderen. Top prestatie van Vianen dat ze niet met 10-1 van dit ijzersterke team verloren hebben maar slechts met 2-1.

Cap. Vianen | 05/10

Oh, god!
Ik wis niet dat ik jullie pijn deed met mijn post. Excuus aan heel Montfoort

Ben benieuwd naar jullie fantasische club!

Montfoort 8 | 04/10

@ cap Vianen, je hebt helemaal gelijk wij hadden gewoon 1/10 van onze kansen moeten benutten en dan had jij geen reden gehad om te denken dat jullie ook hadden kunnen winnen. Ik hoop dan ook dat we dit de return even recht kunnen zetten want ik lig nog steeds wakker van al die missers van onze kant.

Ik zal proberen om een TD-tje van de grond te krijgen tijdens de return maar eigenlijk is het bij ons altijd een feest en hebben wij daarvoor zeker geen apres-ski muziek en sate uit een pakje voor nodig!

Volgens mij staan er nog mensen op hun Bestelling te wachten bij de bar van Vianen!

Succes komende websiteen!!!

Cap. Vianen | 04/10

Vianen - Montfoort
1 - 2

We waren allebei zwak, ..
beide teams hadden kunnen winnen of verliezen!
Weinig uitgespeelde kansen van beide kanten, echter was Montfoort een stuk scherper!!
Volgende keer beter! Ik heb er nu al zin in!
En Heren uit Montfoort, ik begrijp dat we een TD'tje hebben bij jullie, Prima! Reken op ons!

#11 HCHW | 04/10

Heren van Souburgh, terechte overwinning, wie van ons team zegt dat jullie saai zijn, dat weet ik niet, maar het is wel belachelijk!

Mooie pot gisteren!

#5 | 04/10

@bush
erg mooie score voor de heren van Krimpen! Prima!
Na de nederlaag van vorige week tegen souburgh!

misschien wil forcial dit seizoen wel 200 tegengoals krijgen! Is een gemiddelde van 11 goals per website! Jullie doen het dan goed, haha

@ #5 | 04/10

10 tegendoelpunten uit 4 websiteen is zeker voor Montfoort een goede prestatie. Bovendien duurde het vorig seizoen naar mijn weten veel langer voordat ze de eerste 3-punten konden bijschrijven.

Ik had alleen het idee dat die gasten vorig jaar wat makkelijker scoorden tegen de kleintjes??? Al moet ik zeggen dat ze toch altijd een doelpuntje meepikken.

Hulde voor de verdediging in ieder geval.

Bush | 04/10

Krimpen - Forcial 17-2

Forcial 2x gevaarlijk en 2x raak. wel een goed rendement.

Forcial komt zelfs na 10 sec op 1-0 door foute in de verdediging die prima werd afgestraft.

Binnen een minuut is het 1-1 en daarna snel 3-1. corner voor forcial betekend 3-2. dat was volgens mij ook de laatste grote kans voor zover ik me het kan herinneren.

Aan het einde van de website stond het ineens 17-2. Ging wel erg veel raak waar de keeper er ook nog Best vaak goed tussen lag. Misschien een idee voor Forcial om tegen iets sterkere teams was ingezakter te gaan spelen. De cirkel lekker vol maken. Dan krijg je er nog wel wat tegen maar geen 17 gok ik.

Zag er goed uit vanaf de zijkant aan Krimpense zijde.

#3 souburgh | 04/10

@HCHW mooi gesproken !... Mooi dat mensen ook nog normaal kunnen praten ! Ik kijk uit naar de volgende keer

HCHW | 04/10

Dank aan de gasten van Souburgh voor een leuke website!! Ze verdienden de overwinning. Hoeksche Waard heeft geknokt voor een punt, maar de website bleek een minuut te lang.

Voor alle HCHW'ers die denken dat je alleen mag schelden en afkraken op fora...Onnozel!

We gunnen de mannen van Souburgh alle punten die ze pakken...!Een team dat zowel in de website als daarna z'n Beste kant laat zien verdient respect.Punt!

Alle goeds voor de maker van de eerste goal..!

Montfoort 8 | 04/10

Eindelijk weer eens een overwinning voor Montfoort waar dit Best al een keer eerder had mogen gebeuren dit seizoen. Ik vond Vianen wel een beetje tegenvallen want volgens mij kunnen ze echt wel beter. Was zeker een sportieve pot alleen vond ik het theedansen een beetje matig. Wanneer Vianen naar Montfoort komt doen we het gewoon dunnetjes over en zullen onze gasten de derde helft niks te kort komen!

Hulde voor de chick in het paars!!!

@ #5 | 04/10

Btje arrogante opmerking van je.

Ik moet Montfoort hier wel even bijvallen. 10 goals tegen uit 4 websiteen is voor hen gewoon een goede prestatie. Afgelopen 2 seizoenen volkomen ruk daar, maar volgens mij valt het daar nu eindelijk een keer op zn plaats...

montfort | 04/10

@vianen

vrij simpele overwinning voor ons die als we wat scherper waren voorin groter was geweest, eigenlijk had vianen heel de website niets te vertellen, ben echt totaal niet onder de indruk van het spel van vianen, ze hebben denk ik 4 keer in heel de wedstijd meer dan 3 keer overgespeeld zonder balverlies te hebben

simpele overwinning die we onnodig spannend hielden door er niet nog een paar in te prikken

Huggybear | 04/10

@ Hoekse Zwaard

2e helft was voor jullie? Hoe kom je daar nou weer bij? 2 keer stom balverlies en jullie staan binnen 5 min in de 2e helft op 2-2.

Daarna stond HW met 13 man te verdedigen, wat jullie goed recht is aangezien een gelijkspel voor jullie een goed resultaat is. Maar ga niet zeggen dat de 2e helft voor HW was aangezien jullie daarna nog 1 aanval hebben gehad.

Voor de rest redelijk sportieve website met het gebruikelijke Hakse Zwaardse spel.

#5 | 04/10

@Montfoort,

nou nou wat staat jullie verdediging goed zeg, volgens mij heb je van souburgh 6 goals tegen gehad, en 2 keer gelijk! Is dat goed dan? Haha

@lars vianen | 04/10

Niet alleen de laatste man maar ook onze supersnelle spits.

aanvoerder mont | 04/10

ahah jah nou idd sowieso vaker als jullie anders had het niet 1-2 gestaan denk..

tweede helft kunnen wij helaas niet het verschil maken om met een groter verschil te winnen! helaas ook al had dit zeker mogelijk geweest!
verdededing van Montfoort staat het hele seizoen al goed!

aangezien we daar de afgelopen 2 jaar genoeg op hebben kunnen oefenen..

@larsVianen | 04/10

Naast de twee doelpunten zijn er toch nog minstens 2/3 100% kansen geweest hoor in de eerste helft....

LarsVianen | 04/10

En hoeveel keer zijn jullie de eerste helft bij ons doel geweest? En dat zeg ik door de verdienste van jullie laatste man, die stond erg goed te ballen gisteren.

@lars | 04/10

zijn er ook zeer blij meer hoor;)

maar niet geheel terrecht?
hoevaak zijn jullie ook alweer serieus voor t doel geweest de tweede helft?
2 keer??

en Montfoort verspeeld gewoon ff twee dikke kansen dus volgens mij zijn jullie met 1-2 goed weg gekomen!

#11 | 04/10

Al kwam de gezelligheid ook meer door de klassiekers uit de speakers..

#3 souburgh | 04/10

@hoeksewaard nee had niet het idee datwe echt heel saai waren :)

LarsVianen | 04/10

@ Mannen van Montfoort. Jammer dat jullie zo klagen over het bier terwijl jullie blij zoUden moeten zijn met de 3 punten die jullie niet geheel terecht van ons hebben afgepakt. Gelijkspel was meer op zijn plaats geweest. Moet wel zeggen dat jullie verdediging goed stond en n.a.v. de website tegen Waddinxveen, jullie in deze website netjes hebben gespeeld.

Voor de teams die nog tegen Montfoort moeten.. het hakken valt harstikke mee haha en let op ze counteren

Hoeksche Zwaard | 04/10

Heren van Souburgh, mooie pot gister... Eerste helft kwamen jullie verdient op 2-0 voorsprong... 2e helft was voor ons, helaas voor ons duurde de wedsrtijd 10 sec. te lang en werd het 2-3.

Ohja... jullie zijn niet saai

hcw 1 | 04/10

@#8

Helemaal gelijk. Vorig jaar 2-2 tegen Souburgh
En uit 7-1. Toen stond ik niet op doel.
Maar je hebt helemaal gelijk. Ik ben bang voor Souburgh
Ik ben voor geen 1 team bang vriend.
Misschien Montfoort. Blessure gevoelige wedsrijd

@ krimpen | 04/10

Stelletje bullebakken!!!

17-2

Sponsor | 04/10

Mannen van Montfoort de sponsor is trots op jullie en de coach, gedisciplineerd en tactisch sterk gespeeld. Spannende leuke pot van beide kanten.

#8 | 04/10

@ Hcw 1

Ja tuurlijk was het een harde bal maar dat is toch wel vaker met hockey? Dat ze een harde bal op doel slaan? Volgens mij is dat de hele bedoeling erachter? Vandaar ook dat de keeprers vaak bescherming endergelijke dragen?

En dan nu zeker om je aanstel gedrag extra kracht bij te zetten zeg je af voor volgende week. Van kijk is hoe zielig ik ben? Laat me raden je had sowieso al geen zin om er 5 om je oren te krijgen bij souburgh?

cap Souburgh | 04/10

@jokertje

Weet niet of jij dezelfde 1e tot 3e helft heb gezien maar ik zag toch echt een sportieve website, met incidenteel 1 speler die gelijk eruit werd gestuurd voor natrappen, wat zelfs de speler van HW niet kon bevestigen.
Nu zijn wij nare, saaie gasten. Volgens mij waren jullie degene in de 3e helft die aan een tafel bleven zitten. En wij nog even staand, dansend aant genieten waren van de overigens erg leuke muziek.

Maar genoeg off topic gepraat, er zijn natuurlijk altijd mensen die niet tegen hun verlies kunnen, als eerste weg zijn en het internet uitgevonden hebben om hun frustaties te uiten.

Dit alles niets ten nadele van HW wat uiterste sportief heeft gespeeld & goede scheidsrechters geleverd heeft. En natuurlijk is iedereen van HW gewoon uitgenodigd de 23e om ons van onze saaiste kant te laten zien!

Kabouter | 03/10

@Jokertje

Wel vreemd dat jullie ondanks dat souburgh in jullie ogen een naar team is overenthousiast waren voor het geplande feest op de 23e.

@Barbie

Zelfspot? Zelfkennis.

Verder zijn alle gezellige mensen wel welkom bij het hockeyfeest op Souburgh de 23e.

#11 | 03/10

Waarom hoor je mensen nu ineens over "onsportief" gedrag en andere verhalen? Vanmiddag onder het genot van een biertje hebben we er niks over gehoord. Spijtig, of het zijn de mensen die meteen door naar huis gingen.

Hoekse Waard is een leuke club, met een gezellige derde helft. Vorig jaar een BBQ gehad en we mochten nu ook weer Pizza komen eten. Soort Waddinxveen! Gastvrij. (Alleen konden ze bij Waddinxveen wel heeel lekker BBQ'en ;) )

Rotterdammert 2 | 03/10

@Rotterdammert

Rotterdammert 2 meldt zich aan het front !

Matsoe Matsoe | 03/10

Zeg ik verwacht wel die beker mee naar Souburgh hè, met een schone gevorderde en semi-gevorderde kant?!

Ps. Bitterballen en Bier, het was er in overvloed.

Barbie | 03/10

@Jokertje

Cry me a river.. Sportief gedrag moet van twee kanten komen? Eigenlijk van drie, maar op de scheidsrechter valt niet veel aan te merken.

Het was geen natrappen. Het was een stick die tussen de benen kwam tijdens de schermutseling om de bal. Tenminste zo heb ik het begrepen van een verdediger van Hoekse Waard die er met zijn neus op stond.

Complimenten aan de jongens van Hoekse Waard trouwens, na de website toch gezellig en tot de 23/24e? Trouwens leuke zelfspot hebben jullie! "Groeten, Hoekse Zwaard" onder de mail! Haha

hcw 1 | 03/10

Wij hebben volgende week Souburgh maar kan er niet bij zijn.
Thanks voor je verhaal.

Jokertje | 03/10

Bij Souburgh hebben ze nogal wat jankerds zitten, maar ja kerel had opzich wel een flinke hoofdwond. Hij sleepte een strafcorner en werd geraakt door de 1e uitloop. Maar ja vond wel dat die zelf ook door liep tegen die uitloper aan dus ja.

Bizar man dat het door je bescherming heen ging. Maar ja gelukkig maar dat je bescherming hebt daar dan.

Onze TD was prima maar zoals ik al zei, Souburgh is een heel naar team met vervelende gasten. Eentje werd er ook uitgestuurd voor natrappen, dus ja zegt genoeg over die gasten.

hcw 1 | 03/10

Wat is het verhaal jokertje.
Bij waddinxveen vol een bal op het sleutelbeen van de
Keeper van een meter of 2. Op bescherming. Maar was gewoon bizar hard.
Nadeel van een keeper. Zwaar gekneusd gelukkig en bizar blauwe plek.
Helaas niks mee gekregen van de TD.

Jokertje | 03/10

Die sleeper van Souburgh haalde zelf door, dus ja eigen schuld dat die geraakt werd.

3e helft was prima, alleen is Souburgh het saaiste team ooit dus ja...

Barbie | 03/10

Door het "fantastische" doorlopen van de eerste uitloper van de strafcorner van Hoekse Waard hebben we nu de Nederlandse Zorro.

Tijdens het ziekenhuisbezoek is de boel weer dichtgemaakt, maar getekend voor leven..

Helaas voor hem. Echter was de derde helft wel één om in te lijsten. Leuke sfeer daar.

hcw 1 | 03/10

Nr. 8. Beetje jammer van je. Theater is
M'n zwakke punt. Maar in jou ogen niet dus.
Dan hoop ik dat jou theater spel minder pijn doet.Rotterdammert. Thanks

#8 | 03/10

Simpele 0-3 overwinning, Waddinxveen had eigenlijk niets in te brengen.

Beetje jammer nog van dat theater van de keep, maar ja hoort erbij.

Rotterdammert | 03/10

@keeper van hcw

Mooi om te horen dat er niks gebroken is....wilde nog contact met je opnemen over hoe het ging, maar hoeft nu niet meer. Groeten!

montfoort 11 | 03/10

-1 voor het lauwe bier in vianen!!
corona verkopen is wel koning

HCW#6 | 03/10

Gelukkig maar=)

hcw 1 | 03/10

Niks gebroken.

:)

test | 03/10is een keer iets anders dan een smiley!

hcw 1 | 03/10

Goed bezig jongens.
Waddinxveen - Tempo 0-3

Terechte uitslag denk ik. We hebben ook redelijk wat kansen gehad.
Ik ga verder met wachten op de uitslag of m'n ribben of sleutelbeen is gebroken.

Hockey.nl | 03/10

Er is 2 Oktober jongstleden inderdaad geen hockey gespeeld door cap Souburgh, derhalve is een onderzoek aanstaande naar de maker van dit topic met de misLeidende titel: Uitslagen 2 oktober

Peace out!

@cap Souburgh | 03/10

Och och, gut o gut, een typefoutje! Maakt niet uit joh zullen we even een nieuw topic voor je aanmaken?

cap Souburgh | 03/10

Wij hebben 2 oktober geen website gespeeld..

aanvoerder mont | 03/10

vianen-Montfoort 1-2

leuke website waar het in eerste helft vrijwel gelijk op gaat met meerdere kansen voor Montfoort..

wij spelen naar mijn mening sterke website waar we weinig weg geven maar ook weinig maken.. het had 1-4 kunnen zijn

Montfoort houd de rust tegen elkaar en tegen de scheids!
er mag veel vandaag..
scheidsrechters waren niet slecht..
maar vianen mag veel! erg veel..

naar mijn mening terechte uitslag

3e helft word gewonnen door de gasten.
beetje jammer allen dat er pas een biertje word aangeboden nadat er 10 man uit Montfoort weg waren, maar de corona was lekker dus dat maakte veel goed(ook al is het gastvrij als je bier aanbied aan je gasten!!)

wij kijken uit naar zondag aanstaande
en gaan deze week weer hard aan de bak op de trainings avonden

Krimpen | 03/10

Krimpen - Forcial 17-2, waar forcial in de eerste 30 sec op voorsprong komt maakt Krimpen het netjes af...!

Blaffer | 03/10

Krimpen - forcial. 17-2

Uitslag zegt genoeg!

Kuijp | 03/10

scoop-hcrb 2-3 spannende website, reeuwijk de betere maar winnen via een strafcorner waarbij de verdediging nog niet klaar stond.

Hcrb techneut | 03/10

Scoop - Hcrb zware website 2-3 gewonnen. #8 hcrb halve website alleen gehockeyd in een hoekje bij het veld.. Werd niet aangevallen

#11 | 03/10

Souburgh pakt de zakelijke overwinning op Hoekse Waard, 3-2. Souburgh begon sterk en hield in later in, met dank aan de zwaart gevechten van Hoekse Swaard was het nog een leuke pot. Proost!

/damn | 03/10

Niggah whaaaaaat!!!! Die nummer 13 en 14 zijn faaacking de man zeg!!!