Uitslagen 10 10

Geplaats door: /niggah what ( )

  • 4B
  • 10/10
  • 1670

Montfoort-scoop Delft. 2-1

Reageren

aanvoerder mont | 11/10

Montfoort staat momenteel gewoon 5e
dit is in 3/4 jaar niet voorgekomen:)

HCW #8 | 11/10

@ #3 souburgh

Ja was heel goed gedaan, heel scherp de jonge gastjes eruit gelopen. Laten we hopen dat we volgende wedstrijd 2x een 2e helft krijgen hahah!

Bush | 11/10

Hw-Krimpen 1-2

Na het ontwijken van meerdere zaagjes is het gelukt om 2x te scoren in de eerste helft. Doel voor deze wedstrijd was blessurevrij uit de strijd komen. Niet geheel gelukt.

1 prima scheids die af en toe een beetje dubieuze beslissingen nam. Die andere kleine dikke met dat rode is shirt is echt een schande. Die man kun je toch niet serieus opstellen bij een wedstrijd van H1. Overduidelijk partijdig, loopt geen meter mee met het spel en gewoon een ongelofelijk slechte vertoning. Neem het hw als team niet kwalijk maar als club kun je dit niet maken.

Maarja zoals al eerder werd gezegd moet je een wedstrijd zelf winnen en je kansen afmaken. Dat hebben wij ook niet gedaan. Er ging toch redelijk wat naast en mis.

Volgende week hcbr. We hebben onze keeper deze week als een telraam gegeven met het oog op die wedstrijd.

#3 souburgh | 11/10

@HCW 8 links achter power haha ..! Leuke pot man ik kijk al een beetje uit naar de uit wedstrijd !

+@montfoort 8 | 11/10

Het is sowieso een behoorlijke kunst om een strafcorner te nemen met TWEE voeten BUITEN de cirkel terwijl de bal je stick al VERLAAT.

Wat een lief sportief gevlei deze week ineens. Zo gaat de lol van dit forum er ook snel vanaf.

@montfoort 8 | 11/10

een voet buiten de cirkel is de regel. Er hoeft geen voet in de cirkel. Zoek het op.

Montfoort 8 | 11/10

Montfoort Scoop was een zeer aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek.
Eerste 20 minuten waren beide ploegen opzoek naar de openingstreffer die aan beide kanten had kunnen vallen, gelukkig viel hij goed voor Montfoort na een mooie aanval over meerdere schijven. Hierna ging Scoop nadrukkelijker opzoek naar de goal en begonnen ze in de tweede helft fel. Na een niet slimme overtreding kreeg Scoop een SC die benut werd. 1-1 hierna kreeg Montfoort weer grip op de wedstrijd en werd scoop wat gefrustreerd, Montfoort kreeg kans op kans maar het was Scoop die via een mooi lob de Besta kans op de gelijkmaker had. Hierna bleven er kansen voor Montfoort die om zeep geholpen werden. Gelukkig nam de aanvoerder zijn verantwoordelijkheid door de bal verdomd hard in het doel van Scoop te ''jagen''
Scoop had duidelijk niet verwacht dat Montfoort sterker geworden is en de engelsman was duidelijk gefrustreerd. Gezien de kansenverhouding is de winst meer dan terecht.
Over de Sc's die niet goed genomen worden wil ik het volgende zeggen: zorg dat de aangever een voet in de cirkel heeft wanneer de bal zijn stick verlaat anders wordt hij er terecht een ''uitslaan gegeven''

Op naar Forcial Boys!!!!!!

HCW #8 | 11/10

Souburgh - Waddinxveen 5-0

Souburgh in de eerste helft veel beter dan Waddinxveen. De gasten weten door de vanuit linksachter doorschuivende extra middenvelder simpel door de achterhoede van waddinxveen te komen. De jonkies kunnen het niet belopen om vanaf rechtsvoor mee naar het midden te gaan.

Terrechte ruststand is dan ook 5-0

Tweede helft zakt Waddinxveen niet zozeer de cirkel in maar ze weten de jongens van Souburgh gewoon bij te hoUden en het spelletje wordt eindelijk gesnapt door de achterhoede. Het is goed neergezet in de rust door de jeugdige ex-medespeler/hulpcoach waardoor waddinxveen zelfs nog kansjes weet te creeeren.

Desondanks een zeer terrechte uitslag in het voordeel van Souburgh. Was een zeer sportieve pot met nauwelijk gezeur in de wedstrijd.
Alsnog gecondoleerd met het velies op de club.


scoopkeep | 11/10

daar moest een @ voor:p

aanvoerder mont | 11/10

wat was die andere grote kans?

HCRB #7 | 11/10

sportieve wedstrijd 23-0 tegen forical!

aardige gasten, hadden in principe gewoon een rondje publiek moeten lopen (niet sarcastisch) hebben applaus verdiend!! TD was daarna prima, op naar de volgende pot, Krimpen uit!

kort | 10/10

23-0

Montfoort 13 | 10/10

Nee je hebt gelijk dat we het er niet over zoUden moeten hebben. Maar hier vind ik het niet zo'n probleem. Vooral op de velden, en hier steek ik de hand in eigen boezem, moeten we misschien wat liever voor die mannen zijn.

Maar winnen is inderdaad winnen!!!!!!!!

aanvoerder mont | 10/10

leuke wedstrijd vandaag..
met twee zeer felle ploegen.. die beide zeker voor gingen voor de winst!
Montfoort heeft geluk dat het niet op 1-2 achterstand komt door een geniaal uitgespeelde actie waarna de linksvoor een lop over de keeper wil doen maar vervolgens gelukkig alleen de lat raakt!

ik mis persoonlijk de dikste kans van de wedstrijd op de 2-1.. er stond al iemand bij het score bord om hem te tellen

maak het gelukkig wel weer goed door een strafcorner erin te jagen via de voet van scoop.

volgens mij moeten we het niet meer heben over de scheidsrechters!
die mensen staan er voor ons..
ik denk dat het voor iedere club moeilijk is om die mensen te vinden!
ook al zijn ze goed of slecht. ze hebben toch altijd gelijk dus daar verander je niks aan


volgens mij verlies je echt geen wedstrijd door een slechte scheids!

vandaag heeft scoop gewoon gefaald in het afmaken! en Montfoort maakt vandaag de eerste en de tweede
of het terrecht is maakt volgens mij ook dan niet uit!! winnen is winnen!

HCHW #11 | 10/10

Pfoe 23-0 is wel heel pittig...
HCHW - Krimpen 2-1. Leuke wedstrijd. Eerste helft Krimen stuk beter (2-0). Tweede helft extra spits erbij, waar Krimpen minder mee om kon gaan. Wel terechte overwinning, na wat hakwerk van ons. Achja dat hoort erbij in de 4e klasse.

Buiten dat, sportieve wedstrijd, aardige gasten.

Mooie overwinning mannen van Montfoort, knap!

scoopkeep | 10/10

Beschrijving Montfoort klopt. Stand was tegen spelbeeld in maarja helaas gebeurt dat wel eens. Scheidsen snapten het inderdaad niet helemaal. Scoop veel kansrijker maar Montfoort effectiever.

Montfoort hakt misschien wat meer maar in vergelijking tot vorig jaar een veel rustiger team met een stuk meer beheersing. Wij hadden er ook een paar beukers tussen maar kan gebeuren.Ik vond het ook een sportieve wedstrijd.
3e helft was prima.

Montfoort 13 | 10/10

2-1 voor de thuis spelende ploeg Montfoort. Montfoort is effectief en scoort 2 van de 4 goede kansen die ze hebben.

Scoop weet de eerste 3 strafcorners niet goed aan te slepen en verpesten daarmee al 3 potentiƫle kansen. Later in de wedstrijd worden er wederom 3 strafcorners verpest maar ditmaal door op zijn zachtst gezegd dubieuze beslissingen van de scheids. Want eerlijk is eerlijk, ik begreep de redenatie ook niet helemaal.

Montfoort dus tegen het spelbeeld in op voorsprong wanneer scoop nog de ultieme kans krijgt op een gelijk spel. Een strafcorner gevolgd door het fluiten van de scheids om het einde van de wedstrijd aan te geven.

10 man om de cirkel dus. Maar de prutsers krijgen het voor elkaar de bal pas 5 meter buiten de cirkel te stoppen.....En dus een overwinning voor Montfoort.

Een nipte maar geen terechte overwinning. Overigens hoog "Fair Play" gehalte deze wedstrijd waarbij nogmaals gezegd dient te worden dat de scheidsrechters met name in het nadeel van Scoop gefloten hebben. (zo zijn we dan ook wel weer)

Uiteraard zijn we wel zeer blij met alweer de 2e overwinning na 2 gelijke spelen en een verliespartij.

eef | 10/10

Montfoort wint met 2-1.
Leuke en vooral sportieve wedstrijd.
Montfoort laat open kansen liggen en Scoop bakt niet veel van de vele strafcorners.
Verder heerlijk weer en daarom de derde helft door beide gewonnen.

cap Souburgh | 10/10

Hee jongens!

Als reactie op de binnen druppelende uitslagen. Wat heeft Montfoort gedaan met Scoop ?! En Bij Hoekse Waard uit is het oppassen blijkt wel weer. Wat heeft tempo gedaan? Fijne evt. 3e helft nog, en HCW bedankt voor het uiterst sportieve spel! Compliment waard.

#11 | 10/10

Souburgh - Waddinxveen 5-0

Eerste helft loopt Souburgh volledig over Waddinxveen en staat het al snel 3-0. Souburgh blijft aanvallen en al voor rust op 5-0.

Na rust is het 11 man van Waddinxveen in de cirkel, en dat beheersen ze dan weer goed. Leuke pot!

"Een 15-jarige dronken automobilist uit Vianen is vrijdagnacht in het Zuid-Hollandse dorpje Hei- en Boeicop tegen een boom gereden. Volgens de politie had de veel te jonge Bestuurder zoveel gedronken dat 'als hij oud genoeg en ervaren was geweest, zijn rijbewijs ingevorderd zou zijn'."

Wat zou er daar gebeurd zijn? Hockeyfeest?

Krimpen | 10/10

HW - Krimpen 1-2 pffffff

#3 souburgh | 10/10

Souburgh - hcw 5-0

5 goals in de eerste helft wat gemiste kansen helaas . Maar tweede helft was souburgh veel voor maar wou het niet lukken.

Complimenten aan hcw sportief spel!

#8 | 10/10

Hcrb-forcial 23-0