Op z'n Purmerends eruit...

Geplaats door: Enter ( )

  • 4B
  • 10/05
  • 866

Als je het gewoon niet kan, dan maar zo. Wat een beetje klagen toch niet kan uithalen....

09 mei '07 | Promotie-/degradatieregeling 4e klasse
Naar aanleiding van een aantal verzoeken van verenigingen om ook de nummer 2 vanwege een duidelijk onderscheid met nummer 3, rechtstreeks te laten promoveren naar de derde klasse, zijn wij gaan kijken hoe wij aan deze wensen tegemoet konden komen en tegelijker tijd de principes van een goede competitieopbouw konden handhaven.

Een goede competitieopbouw houdt in, dat wij een competitiepyramide hebben met poules die voor zover mogelijk 12 teams bevatten.

Op dit moment is de opbouw naar de tweede klasse toe niet optimaal. Om die reden gaan we voor het seizoen 2007-2008 over tot een versterkte promotie voor dames en heren vanuit de vierde klasse. Dit houdt in dat alle nummers 2 rechtstreeks promoveren. Er wordt dus in de 4e klasse geen nacompetitie gespeeld dit seizoen.

Voor de heren in de derde klasse betekent het, dat zij volgend jaar mogelijk met 7 poules gaan starten. Dit zal als het goed is een tussenjaar zijn om het seizoen daarna weer met de gebruikelijke 6 poules te spelen en dan dus weer de juiste pyramidestructuur te handhaven. Voor de dames in de derde klasse verandert er niets wat betreft het aantal poules in de derde klasse.

Voor de vierde klasse betekent deze beslissing dat in het seizoen 2007-2008 de poules kleiner kunnen zijn. Uiteraard zullen wij ons uiterste Best doen om een regionale indeling te handhaven en ervoor te zorgen dat de teams toch zoveel mogelijk websiteen kunnen spelen.

Een en ander zal uiteraard ook afhangen van de aan- en/of afmeldingen voor volgend seizoen.

We hopen, dat we de verenigingen met deze oplOssing tegemoet zijn gekomen!


Reageren

Enter | 18/06

... en dat beantwoord mijn vraag dus niet. Moeilijk hè, lezen. Is het dan zelfs de f-jes voor jouw bij Purmerend?

truus | 15/06

Enter......ik zit nog te twijfelen , maar hockey je nou bij Hermes of bij Saxenburg???


sssssssssssssssssssssssssst!

Enter | 15/06

Natuurlijk (...), dank voor de speciale aandacht trouwens. Heb ik op wat Purmerendse teentjes getrapt? Wat laat je je dan kennen, zeg.

tralala | 06/06

enter speurt niet alleen alle 4eklasse sites af , maar ook nog eens die van de knhb.......

Peter | 06/06

Hé hy, is Enter dan van de KNHB dus? Dat zou lekker cru zijn!

hy | 03/06

Enter , succes met je ellende!

Fj | 13/05

Ik denk dat deze 'oplOssing' meer te maken heeft met het feit dat de derde klasses momenteel niet vol zitten en ze nu eenmalig weer de boel kunnen aanvullen.

Zo kan er nu in 3c helemaal niemand degraderen, en dat is knap waardeloos voor de spanning. Als je nu een beetje een normaal seizoen wil hockeyen, moet je zorgen dat je uit de 4e klasse weg blijft.

Ondanks lanere reisafstanden zoUden ze er m.i. verstandig aan doen om minder dan zes vierde klassepoules te maken. Zodanig dat er minimaal 20 websiteen zijn in een seizoen!

Poules van 7: 4x6 = 24 speelronden
Poules van 8: 3x7 = 21 speelronden
Poules van 9: no go
Poules van 10: no go

55-60 teams: 5 poules van elf/twaalf
50-54 teams: 7 poules van zeven/acht
49 teams: 7 poules van zeven
48 teams: 6 poules van acht

Topic | 11/05

Ach ik heb gewoon geen leven....

Topic | 11/05

Kijk dat hebben wij weer eens mooi voor jullie geregeld.
Kijk wij vrije ondernemers uit de schilderswijk zijn sociale jongens. Nu nog effies het probleem met het scheurgras oplOssen.

kdjsdsdb | 11/05

Dank je nr 14......en topic......ik ben nog steeds benieuwd uit welke kansloze klasse uit de samenleving jij komt? Je denkt wat te melden te hebben , maar het gaat telkens nergens over......ofwel....je praat geen poep , maar wat ruik ik dan????

nr 14 | 10/05

Purmerend gefeliciteerd met jullie promotie naar de 3e klasse! Jullie kunnen stoppen met trainen!