Heren 2

Geplaats door: saxenburg ( )

  • 4B
  • 13/06
  • 1176

Heren 2 zaxenburg zoekt een trainer/coach.
Wie kan ons helpen?

Neem contact op met a_coulier@hotmail.com
Reageren

Athena Sukkels | 19/08

Haha...athena.....net alsof er vanuit heel nederland mensen in Amsterdam komen studeren om vervolgens in de 4eklasse bij Athena te gaan hocekyen?!?! Right! Als je kan hockeyen , speel je bij Hurley , vvv , of hic (alledrie overgangsklasse ) en voor de mindere goden Bestaat er dan nog fit wat 2de klasse speelt ! Daarna hebben jullie alleen van die figuren als die rechtsachter van jullie die 130 kg weegt ! Succes tegen saxenburg!

Ees (1) | 26/06

Wat een discussie zo in de zomer!

Ik weet niet wat Hoorn aankomend seizoen doet.. verheug me weer op een nieuw seizoen, maar het is duidelijk dat er wel wat moet veranderen. Met 4 ploegen is er weinig aan denk ik. Wel denk ik dat we dit seizoen een goede tegenstand kunnen bieden. Het is niet helemaal eerlijk om te zeggen dat bij ons niemand kan hockeyen. We hebben meestal aan het kortste eind getrokken maar zeker ook tegenstand geboden..
Dit seizoen 2 teams met aanvulling van nieuwe en jongens A.

We gaan het zien! good luck all maar eerst fijne vakantie

Angelo | 21/06

Nr. 14

Ik weet het de vierde klasse is nu echt een zootje geworden inderdaad. Echt jammer dat er zo weinig over blijft. Ik ben benieuwd hoe de poules er volgend jaar uit zien. Je wil toch een aantal websiteen spelen en daar betaal je ook contributie voor maar ja we zien wel. Athena blijft er bij en dat is wel goed.

nr. 14 | 21/06

Angelo,

Ik speel niet bij Athena maar ben het afgelopen seizoen wel actief geweest in de 4e klasse B. Ik gun jullie het allerBeste hoor, alleen heeft Athena als club gewoon enorm veel meer potentie en aanwas dan Saxenburg. Een 3e plek is haalbaar, alleen zal er dan enorm veel in jullie instelling moeten veranderen. Daarnaast is wat extra kwaliteit zeker niet overbodig.

De 4e klasse B wordt wel een beetje een zielige poule, of jullie gaan in 3 of 4 provincies spelen. Want van de 9 teams die afgelopen seizoen in 4b waren ingedeeld zijn de volgende teams gepromoveert of gestopt:
1) Hermes
2) Kikkers
3) Mijdrecht
4) Purmerend
5) Uitgeest
Blijven over:
1) Alkemade
2) Hoorn
3) Saxenburg
4) Athena
Het is jammer dat de 4e klasse zo verpest is, 10 jaar geleden streden er nog 12 teams om de titel en pakte iedereen punten van elkaar.

Wens jullie veel succes!

hihihi | 21/06

athena hahahaha heeel grappig ja!

re sprinter | 21/06

Sprinter ,

Heel leuk dat jullie binnen het heren 1 team hebben bedacht dat er een groot kwaliteitsverschil is en dat de reden is dat jullie niks voorstellen......maar om een kwaliteitsverschil te hebben , moet er in ieder geval iemand zijn met kwaliteit....

Nou heb ik in de laatste twee jaar dat ik tegen jullie gespeeld heb , nog nooit iets gezien ( laat staan iemand ) , dat er op leek ! Dus val je teamleden niet af , en beken gewoon dat jullie allemaal niet kunnen hockeyen !

Sprinter | 19/06

Het probleem bij het voormalig Saxenburg Heren 1 team was het grote niveau verschil binnen het team. Nu met een Heren 2 team erbij zal je zien tot waar het 1ste team tot in staat is.

Het zal me niets verbazen als het Heren 1 team in de top drie komt.

Angelo | 19/06

Hey nr. 14

We zullen elkaar hopelijk wel weer tegenkomen in het aankomende seizoen. Ik ben erg benieuwd naar dat Nieuwe team van jullie. Wij hebben ook wat nieuwe spelers aangetrokken en ja dat semi water veld wat we graag wilden nou dat ligt aan de Gemeente Haarlem. Wat een armoezaaiers. Jammer genoeg geen semi water maar wel een tweede veld en dat was heel belangrijk voor ons.
Ik wens jullie alvast veel succes in het aankomende seizoen.
Tot snel.

nr. 14 | 19/06

Je moet wel goed blijven volgen wat de concurrentie doet Angelo. Athena heeft namelijk een nieuwe coach en op selectie training gehoUden. Ambitie om binnen twee jaar 2e klasse te gaan spelen, en ik denk dat het makkelijk te doen is.

Potentieel van deze club is groot. Spelers komen uit heel Nederland om in Amsterdam te studeren, hier plukt deze vereniging haar vruchten van. Verder komt er een semie-water te liggen, iets waar jullie blijkbaar niet over hebben nagedacht.

Ik denk dat het hoogst haalbare voor jullie de 4e plek is, ben namelijk nog vergeten dat er een 3e klasser terug komt.

In ieder geval succes!

Angelo | 18/06

Athena kom op daar winnen we makkelijk van Heren 1. Ik geef Hoorn een goede kans op de 1e plaats maar geen Athena.

nr. 14 | 18/06

Hij heeft gelijk Angelo, de poule is wellicht klein maar de kampioen en nr. 2 zijn al bekend.

1. Athena
2. Hoorn

Angelo Sax | 18/06

Belachelijk als je weer zulke reacties moet krijgen op een serieuze vraag.

truus | 15/06

regel eerst nou eens een gewoon heren 1 team!