uitslagen 14-11

Geplaats door: hcw 1 ( )

  • 4B
  • 14/11
  • 1673

Nog nooit zo keihard genaaid door een scheids en zeker niet van je eigen club. Wat een schande.
0-1.

Reageren

HCW #8 | 17/11

Dat zijn zeker imponerende uitspraken! Zeker goed te doen als je anoniem post!

@ #5 | 16/11

zeker terecht... maar HCW kan gewoon niet omgaan met verlies. Het zijn al jaren slechte verliezers. En hun coach, is daarin al helemaal een triest figuur

@ Scoop | 16/11

Ach, Waddinxveen is gewoon een PAUPER-club waar ze gewoon te zuinig zijn om een biertje aan de tegenstander te geven.

Als die HCW-kleuters krijgen 3 euro zakgeld in de week.... Hoe willen ze daar nou ook nog eens een rondje aan de tegenstander geven?

@ #5 | 16/11

Ik vind het wel terecht hoor, dat die "scoop gasten" hier over zeuren.

Normaalste zaak van de wereld dat je bier geeft als thuisspelende ploeg. Snap dat je hier over zeurt, zeker als het al voor de 3e keer is.

Het wordt overigens helemaal zielig als je dan aan hen geen bier gaat geven (zoals #5 suggereert). Gewoon ff sportief doen, dan hoUden we het gezellig. Het is tenslotte 4e klasse hè...

hcw 1 | 16/11

We maken het de laatste competitiedag zeker goed met jullie.
Maak je geen zorgen.

#5 | 15/11

@scoop gasten!
Maak je eens niet zo druk! Dan geef je hun toch ook geen bier bij jullie thuis website!

scoopkeep | 15/11

nee hebben we niet gehad, dat was wel beetje jammer.

@kuijp | 15/11

Hebben jullie geen bier gehad? Dat is inderdaad heel vreemd, dit jaar geven we elk team bier. In ieder geval onze excuus hierbij!

Gr. HCW #8

Krimpen11 | 15/11

Volgens mij stond Vianen afgelopen zondag in de alom bekende file van Vianen! Om 14:30 waren er nog maar 4 man aanwezig en begonnen bijna een half uur later. Dit leverde wat irritaties bij Krimpen waardoor we in eerste instantie tegen ons zelf stonden te spelen. Vianen maakte daar gebruikt van en kwam na wat gevaarlijke counters op 0 - 1. Uiteindelijk ging de aspirant keep van Vianen van zijn stokkie (helm zat te strak) en dat gaf ons de tijd om te hergroeperen.
Uiteindelijk 2-1 voor en werd de 2e helft een formaliteit want Vianen lieten ze de koppies hangen!

6 - 1

Kan iemand de return bij Montfoort Tempo gaan filmen? Denk dat de houtsplinters om je oren gaan vliegen

HCW #8 | 15/11

Zoals van te voren bekend begonnen Scoop en Waddinxveen aan een scherpe pot waarin beide partijen aan elkaar gewaagd waren.

Het was een vermakelijke website (ook voor het publiek)/ Er waren veel kansen beide kanten op die helaas niet benut konden worden.

Eerste helft eindigde dan ook in een 0-0.

De tweede helft verging precies hetzelfde als de eerste. Bij vlagen was scoop wat beter en bij vlagen wist waddinxveen scoop weer wat onder druk te zetten. Een gelijkspel was dan naar mijn idee zeer verdient.

Helaas hebben we dit discutabele moment waaruit het doelpunt werd goedgekeurd. Spelers van waddinxveen (en publiek) waren ervan overtuigd dat er al gefloten werd voordat het doelpunt viel. Het feit dat de scheidsrechter eerst een strafcorner aangeeft en vervolgens een doelpunt was heel vreemd.

Uiteindelijk is het naar mijn mening natuurlijk ook een fout vanuit HCW om iemand die nog niet eens weet wat bol is op te stellen om een website te fluiten.

Alsnog gefeliciteerd aan scoop, hopelijk volgende website beter!

De Supporter | 14/11

Lachen om weer wat oude bekenden van Souburgh tegen te komen, was een mooie pot, even slopen de zenuwen er wel in bij de 2-1 van Souburgh maar al snel werd orde op zaken gesteld en de 3-1 gemaakt, waardoor het eigenlijk wel gespeeld was. Souburgh drong wel aan maar 't lukte gewoon niet.
De 'return'/promovendi-feest volgend jaar ben ik zeker bij, zin in!

cap Souburgh | 14/11

HC Souburgh - HCRB.

Een verdiende overwinning voor HCRB die zeker de eerste helft meer liep en een snellere omschakeling had. Alleen de fabuleuze strafcorner durfde jullie zeker nog niet te tonen. Daarom had Souburgh nog maar even de eer gered door het voor te doen haha.
We kijken al uit naar de uitwebsite hoorde dat er kannen bier te verdienen waren haha. En sowieso moet er dan war gevierd worden toch?
Maar voordat we op de zaken vooruit lopen; Volgende week Krimpen hun sportieve plicht tegen Tempo vervullen en dan zullen we nadenken over een extra kratje voor ze haha!

Nu gaan we eerst nog even proosten & pilzen op deze jonge avond,

Cheers!

hcw 1 | 14/11

Het was een hele leuke pot.
De andere scheids was er van overtuigd dat het shoot was.
De scheids van het debetreffende doelpunt vroeg voor de website wat precies bol was en wat niet.
Zo'n scheids had ons niet eens mogen fluiten.
Waddinxveen zeker laten liggen.

#11 | 14/11

@Kuijp

Zeer zonde is dat! Gelukkig kunnen de uitspelende teams bij ons thuis altijd op bier rekenen. Laat dat eens overal zijn ;)

scoopkeep | 14/11

ik vond het wel een leuke website:)

Kuijp | 14/11

Vandaag stond de altijd 'gezellige' uitwebsite tegen w'veen weer op het programma. Je zou denken, 3 maal is scheepsrecht, zelfs de grootste mongol stoot zich niet 3x aan dezelfde steen, maar ook dit keer was de thuisclub niet zo gastvrij geweest om ons bier aan te bieden. Beetje kansloos gasten, bij ons krijgen jullie wel altijd je bier.

Verder de website, 1e helft scoop heel dominant maar krijgt weinig grote kansen, bal voor open doel gemist, verder nog 2 kansjes aan beide kanten. 2e helft vliegt het spel meer heen en weer waar de aanvallers van W'veen het verdommen een keer fatsoenlijk een bal aan te nemen in de cirkel waardoor de grootste kansen verprutst worden. Aan de andere kant legt Scoop er wel eentje in, waarbij heel W'veen de scheids stond uit te schelden dat het shoot was, wat niet het geval was, en ik kan het weten. Minuut later nog een strafcorner omdat de keeper van W'veen duidelijk de bal opzettelijk over de achterlijn mept, vervolgens gooide de keeper z'n stick bijna veld 2 op en stond ie nog 5 minuten de scheids uit te schelden, watvoor ziektes die scheids allemaal wel niet heeft, het is niet op 2 handen te tellen. W'veen had in ieder geval geluk dat hij te ziek was om kaarten te kunnen trekken.. Maar wat een keeper die zich niet kan gedragen nog in een eerste team van zo'n club doet is helemaal onbegrijpelijk.

Krimpen | 14/11

Krimpen - Vianen 6-1 Krimpen eerst nog achter maar na wat aanpassingen een beter spel en erg veel kansen.

HCRB 7 | 14/11

@souburgh #3

we gaan zeker zuipen pik!!
mooie pot en tot volgend jaar!

cheers

#3 souburgh | 14/11

Helaas voor ons hcrb goede pot snelle jongens , een paar jongens bekend voor ons uit de À jeugd !! Voor de rest geen commentaar

Alleen dat als we uit spelen tegen ze dat we gaan bieren !!!

Cheers , goede pot

Hchw#11 | 14/11

5-1 voor hchw

#11 | 14/11

Souburgh 1 - HCRB 3

Aan elkaar gewaagd, HCRB trok aan laatste eind. Zeer leuke pot, HCRB komt op 2-0 en na rust 2-1. Al snel maakt HCRB de 3-1. website duurde te kort voor Souburgh en het geluk ontbrak. HCRB leuke gasten en kunnen zeker lekker ballen! Speelde kansen goed uit en wisten elkaar te bereiken.

Proost!

#7 hcrb | 14/11

Craig, wanneer komt je nieuwe cd uit? Souburgh - HCRB 1-3, welverdiend naar mijn mening. Aardige gasten/bekenden van de A1 laatste competitie duel wordt mooi! Wij verheugen ons er al op, nu eerst hard pilsen!

Craig! | 14/11

Als goden over het vochtige veld! Ze kwamen zagen en overwonnen! Ongeslagen en wachtend op de volgende slachtoffers zullen de heren van HCRB genieten van het welverdiende pils!