uitslagen 21-11

Geplaats door: hcw1 ( )

  • 4B
  • 21/11
  • 1808

Wat een website had moeten worden is in een
Matige 2-1 geeindigd.
Waddinxveen laat onwijs veel kanzen onbenut en de keeper van heren 2 van Forcial was op dreef.
Volgende week dan maar een betere pot in de derby.
Net als de thuiswebsite tegen HCRB gaan we er tegenaan.
Wat zijn de andere uitslagen.
Reageren

12e man HCM | 25/11

Er is na een aantal speelronden veek duidelijj over deze poule: HCRB wat doen jullie nog in de 4e? Al zijn er nog wel wat verbeter punten, maar jullie coach komt dat wel goed. Luister naar de man. Souburgh, leuk dat jullie naar de 3e gaan. Ik denk alleen dat jullie het net niet halen volgend jaar. Tempo en Krimpen leg je er bij neer, het duurt nog wel een paar jaar. De rest weet het al en moet zich niet aanstellen en naar zichzelf kijken. Het is een leuk klasse verschil waar iedereen van #4 t/m #12 van elkaar kan winnen.

Heren allen veel succes en hoop nog een paar leuke websiteen te mogen aanschouwen

Dikke

@ Bami | 24/11

Dude, je krijgt 10 doelpunten tegen...
Denk dat het wijselijk is als teams die 10 of meer doelpunten tegen krijgen, hoe ze ook gevallen zijn, niet gaan zeuren dat de uitslag geen recht doet aan de website.

@Bami | 23/11

Vond wel een terechte uitslag. De tactiek, zoek de voet, waar 4 doelpunten uitkwamen, was succesvol. Plus de strafbal is de helft toch nog velddoelpunten.

Waaronder natuurlijk dat doelpunten tussen de benen van de keeper, en de korte hoek, beide mooie van katje, niet te vergeten.

Laten we niet op de zaken vooruit lopen, al maakt Krimpen ons het makkelijk, de derde helften blijven gezellig! Geloof dat er een krat bier richting Krimpen moet?

Bami | 23/11

Rustig Katje, rustig.

Dat zijn jouw woorden. Ik zeg alleen dat ik na de website niets heb gehoord van onze keeper die in de eerste helft iemand neergezaagd zou hebben en het door jou genoemde "niet begrijpen van het spelletje".

Daarnaast vind ik het nogal zielig om hier te spuien dat wij "kansloos" hockey spelen.

Natuurlijk, Souburgh kan overall een stuk beter hockeyen. Verlies was ook zeker terecht. Maar de uitslag zegt in dit geval niet alles. Zeven van de goals werden gescoord uit sc (klasse sleper), 1 uit strafbal. Voor de rest hadden jullie wel kansen, maar Best moeite ze uit te spelen.

En natuurlijk, spelen op de sc is ook een klasse, maar hier stoer lopen doen met de hoge uitslag doet geen recht aan de website.

Voor de rest even goeie vrienden!

@@katje | 23/11

Bij promotie denk ik zelf persoonlijk niet dat we Souburgh snel terug zullen zien. Hebben een sterk elftal staan dat erg goed kan hockeyen, de redenen dat ze de vorige jaren nietgepromoveerd zijn, heeft denk te maken met het dom verliezen van websiteen door eigen schuld. denk dat zij in de derde klasse, waar meer hockey inzit, zich makkelijk kunnen handhaven. ik vind het iig. sportieve gasten en ik gun het hun wel, al zal ik de derde helft daar wel gaan missen haha

@ katje | 23/11

hoop dat jullie naar de 3e klasse gaan volgend jaar!

zien we jullie dat seizoen daarop weer met de staart tussen de benen terug komen!

Stoplicht | 23/11

Zou er in Bami ook een Katje zitten?

Katje | 23/11

@ Bami

Beticht je me nou van lafheid? Iemand die in het echte leven niets durft maar alleen achter zijn toetsenbord een grote mond heeft?? Serieus gast, waar haal je het vandaan?

En je vond het een leuke pot? Met 10-1 op je broek krijgen, dat is voor jou een van de betere websiteen?


Bami | 22/11

Stoere praat Katje, kom dat dan ff vertellen na de website. Ik vond het een leuke pot!

Jammer dat je dit nu gaat vertellen hier, heb met een aantal gasten gewoon nog gezellig een biertje gedronken. Toen geen wanklank gehoord.

PS. Het is Montfóórt ipv Montfort

@katje | 22/11

Misschien heb je wel gelijk! Je viel mooi maar keeper zijn zelf ook wel dat het terecht was. Verder vielen de overtredingen wel mee volgens mij!

Geluk kerel, jullie zullen de derde klasse wel gaan halen, gun het jullie in ieder geval meer dan Krimpen en Tempo!

Katje | 22/11

@ Montfort 8

Je hebt het over een mooie swalbe? Ik zag toch meer een smerige overtreding ( bij een stand van 8-1, uitermate sportief dus ) van de keeper waar ook een kaartje bij had gemoeten. Was overigens niet de eerste keer, 1e helft zaagde die op iemand zijn enkels waar niet voor gefloten werd.

Keeper stond rechtop en gaf een bodycheck aan de speler met de bal. Kijk als je nou een sliding maakt en nog enigszins de intentie hebt om de bal te spelen kun je nog discussiëren. Maar de Beste man staat gewoon rechtop een doorgebroken speler te verdedigen. Zo werkt het spelletje niet he, maar ja hij is niet de enige bij Montfort die het niet helemaal begrijpt.

Montfort speelde kansloos optimistisch hockey. Soort Forcial maar dan anders.

Krimpen | 22/11

Onderling was de sfeer prima. Alleen vond de scheids het nodig zijn stempel op de website te drukken. Die eerste gele kaart voor het wegschoppen van de bal was op z'n minst vreemd te noemen. Volgens mij had de speler niet de intentie de bal over het hek te schoppen. De bal moest daar naartoe ivm een corner. De 2de voor commentaar heb ik niet goed meegekregen. Hij is wel meer dan 1x gewaarschuwd. Maar waarvoor hij precies werd verwijderd is mij onduidelijk gebleven. Die 2de rode kaart is na overleg weer ingetrokken. Al met al een rommelige fase van 10 min. Verder een goede website.

Chef deo | 22/11

@ #5

2 rode kaarten voor Tempo. Eerste voor nummer 6. Eerste geel omdat hij de bal over het hek schopte, de tweede voor aanhoUdend gezeur. Tweede rode kaart ook zeuren, geloof ik, maar dat is een beetje langs me heen gegaan. Wat in ieder geval gezegd kan worden, is dat Tempo zich de pis goed lauw liet maken.
Na de website was de sfeer overigens prima hoor, daar was niets mis mee.

#5 | 22/11

@blaffer
zijn de kaarten alleen aan de kant van tempo gevallen? Wie had een rode kaart,
wat is er allemaal gebeurd?

Mhc V | 22/11

Vianen - Scoop 2-3

Een gelijkspel was zeker terecht geweest. Gezien de strijd en inzet die Vianen in de 2e helft leverde. Alleen een snelle uitbraak van Scoop na een slechte strafcorner werd Vianen fataal. Goed schot btw!

Echter zit Vianen wel in een stijgende lijn en gaat het iedere week een stuktje beter. Een groeiend team dus!

#11 | 21/11

Prachtige taferelen wederom. Was er heilig van overtuigd dat er niemand meer kon zeuren, acteren en slijmen als team dan Krimpen. (Individueel gaat die prijs toch echt naar mezelf) Maar ze hebben dus Tempo '34 nog op de planeet neergezet.

We zullen volgende week weer drie punten pakken voor jullie, Krimpen. Sportieve plicht!

Chef Deo | 21/11

Tempo houdt zich te veel bezig met zeuren en huilen en Krimpen had voldoende geduld. Derde plek nog gewoon in zicht voor ons!

Hcrb 7 | 21/11

Mooi om te horen dat mn grote (letterlijk) vriend nummer 2 van souburgh weer een aantal sleepjes Gemaakt heeft... HCHW - HCRB 0-8

Cheers

Montfoort 8 | 21/11

Hele leuke pot 7/8 doelpunten vielen uit corner die makkelijk gegeven werden! Verder werd er niet zo fysiek gespeeld als 11 beweerd! Zelf had hij bij 8-1 voor nog een mooie swalbe in huis die een strafbal opleverde! Volgens mij vond de bank van souburgh ook wel dat het een knap staaltje acteerwerk was! Verder toffe gasten die niks in de 4e klasse te zoeken hebben!
Sleepcorner van nr 2 is erg goed! Montfoort speelde leuk en naief hockey, door de grote aanvalsdrang van Montfoort en de mindere omschakeling leidde tot deze terechte nederlaag!

Souburgh #11 | 21/11

Souburgh 10 - Montfort 1

De strafcorner, daar hebben we lekker op kunnen trainen. Toch maar een gemiddelde van 0.5, maar het waren weer 4 doelpunten.

Leuke pot, redelijk fysiek gespeeld door Montfort. Ze konden het echter niet meer bijlopen, dus een logisch gevolg.

Gelukkig konden we nog op de foto! Proost!

@montfoort | 21/11

Ik denk, als t tweede doelpunt voor Montfoort was gekomen hadden ze zowieso gewonnen

Blaffer | 21/11

Krimpen - tempo. 2-0

4x geel (1x rood = 2x geel)

Krimpen wacht en wacht en laat de lange klappen van tempo vallen. Komt uit counter op 1-0 en uit een corner bijne 1-1 . Lijnstop red met 11 tegen 10 op 2-0 uit counter. Tempo stopt met zaniken na de rode kaart en gaat dan eindelijk hockeyen. Komt nog met een aantal gevaarlijke lange klappen in de cirkel. Weet nog 1 corner te krijgen ook deze wordt van de stick gehaald en Krimpen countert rustig verder. Tempo zet nog aan maar na de 2-0 is het over en uit!

Kuijp | 21/11

Vianen - Scoop 2-3
eerste kwartier is voor scoop en terecht 0-1 voor, de eerste keer dat vianen over de middellijn kwam gelijk de 1-1 gemaakt, rest van de website was vianen de betere en speelde scoop heel beroerd, maar wist het toch de 3 punten mee te nemen.

#3 souburgh | 21/11

Hc souburgh - Montfoort 10-1