Uitslagen 3 april 2011

Geplaats door: Stoplicht ( )

  • 4B
  • 03/04
  • 1288

Waddinxveen H1 - Souburgh H1 1-4

Souburgh komt in de eerste helft tot vier doelpunten en weet helaas de tweedehelft niet tot scoren te komen. Waddinxveen speelt met negen man in de circle, en de keeper is toch weer redelijk in vorm. Succes verder!
Reageren

@$%$% | 04/04

ga huilen!

$%$% | 04/04

Hou lekker je bek joh, ga verder met je kijkdoos bouwen, mafkees!
Het is iedereen bekend dat jullie scheidsrechters hun kaart hebben gekregen samen met de uitreiking van de stUdentenpas

@Montfoort | 04/04

Misschien moeten jullie nog een keer in het boekje lezen wat regel van afhoUden precies is, maar ik kan je in ieder geval vertellen dat de goal niet vanwege afhoUden werd afgekeurd.
Hengelen bij een scoop is inderdaad 1(en niet 2) keer gebeurd en dat had geel moeten zijn, maar werd wel voor gefloten, je kan ook overdrijven.

@montfoort | 04/04

haha welke instelling? die van het op een ander afschuiven ipv naar je eigen hockey te kijken? Zo ga je nooit beter worden.

Montfoort | 04/04

Eindelijk weer eens een strijdend Montfoort!
merkwaardig optreden van de beide scheidsen. Scoop werd uit de lucht geplukt, door laatste man van Scoop tot twee keer toe met stick ver boven het hoofd waardoor het onze spits werd belet om tot twee keer toe 1op1 op de keeper te lopen. werd niet voor gefloten, normaal is dit gewoon geel.
Wanneer je besluit om voor iedere overtreding over de 23 een sc te geven dan is het niet erg dat de scheids aan de andere kant dit ook doet. wanneer je de bal afschermd met je rug naar het doel en de bal niet in beweging is dan noem je dit afhoUden. eerste keer werd deze actie van scoop niet afgefloten wat resulteerde in een goal, bij de tweede keer werd de goal wel afgekeurd??? Scoop scoort vlak voor rust 1-0 daarna fluit scheids meteen voor rust. was het niet al tijd? opzich niet erg als je een aanval uit laat spelen...Montfoort heeft laatste aanval en komt over 23 meter van scoop maar dan wordt er wel afgefloten voor einde tweede helft... zeer merkwaardig.
Met deze instelling moet Forcial te kloppen zijn bij ons thuis!

Krimpen11 | 04/04

Krimpen - Hoekse Zwaard 7 - 1

Goede pot van Krimpen tegen de hoekse zwaard. Direct vanaf begin veel druk op de tegenstander gezet en kwamen al vrij snel op 3 - 0 . Daarna al genietend van de zon de pot uit gespeeld met nog een aantal flitsende aanvallen. Einde van de westrijd wilde het hele team scoren en werd er vergeten om ook nog te verdedigen, daar kwam nog een tegendoelpunt uit.

Kuijp | 04/04

Scoop - Montfoort 3-2, matige website van onze kant maar het was genoeg voor de 3 punten.

HCRB | 03/04

Voorlopig niet meer naar Rockanje, 8-0

Katje | 03/04

Muuuaaaah niet echt onder de indruk van die keeper. Zo heel geweldig is die nou ook weer niet.

Hij is wel de publiekslieveling daar, zodra die een makkelijk balletje weg trapte ging het publiek op de banken staan. Voor de rest viel er weinig te juichen, Waddinksveen compleet kansloos verloren eigenlijk.