halverwege de competitie

Geplaats door: groentje ( )

  • 4B
  • 21/11
  • 1805

Zo, halverwege de competie, hoe kijken we naar elkaar.
1. Evergreen, 1e met 27 punten. 65 doelpunten voor, 12 tegen. Terecht 1e plek lijkt me.
2. Waddinxveen, met 20 punten een goede 2e plek. team draait goed mee, maar moeten wel scherp blijven. team draait op een aantal goede spelers en de Beste keeper van de poule. Ws zelfs van de regio.
3. Bleiswijk. Spelen bij vlagen degelijk hockey, maar wisselen dit ook af met enorme blunders. Dat van de scheidsrechters verbaast mij wel, want ik vind de scheidsrechters daar altijd wel goed.
4. Krimpen, Eigenlijk zelfde verhaal als Bleiswijk. Beetje jammer dat ze niet zo goed tegen warmte kunnen en dan niet op komen dagen:) Ik gok dat zij het in de 2e helft beter gaan doen als in de 1e helft van de competitie.
5. Scoop. Tja, echt stUdenten. Onberekenbaar. Soms redelijk soms slecht, maar nooit echt solide. HoUden ervan alles of niets te spelen en vaak wordt het niets.
6. Voorhout, erg dapper dat ze zich niet terug trekken. Zou de competitie geen goed doen. Vindt het enorm te waarderen dat deze mannen er elke week weer 11 op de been krijgen die nog met plezier op het veld staan. RESPECT


Reageren

Jannick | 27/11

[d]

heuh | 26/11

heuh

jahoeishet | 25/11

Lijkt me dat Evergreen een stelletje hokboeren wel kan verslaan en zo niet dan ben je niet 3e klasse waardig. Met degelijk hockey zou zelfs een clubscheidsrechter geen invloed hebben.

@waddinxveen | 25/11

Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen! Huilen!

@simpel | 24/11

Wel als ze zo een bonk dieplood van uit de back posities in een pak stoppen!

Simpel | 24/11

het kan van 1 speler afhangen

waddinxveen zonder hun keeper is ook niks

@ mj | 24/11

Verklaar is dan, ik kan niet geloven dat het van 2 spelers afhangt

MJ | 24/11

@@@dewaarheid

"Het kan toch niet zo zijn dat sullige de 1ste website verloren omdat Messi en xavi geschorst waren? 2 spelers zoUden naar mijn mening niet zo een groot verschil kunnen maken binnen een team.

Of zit ik fout?"

Je zit aardig fout .....

MJ | 24/11

@De Waarheid, Fabregas was geschorst

Jannick | 23/11

Hoger dan.

De waarheid | 23/11

Er was ook geen sprake van een groot verschil. Er waren twee scheidsrechters met een missie ;) en barcelona is zonder messi heel goed, met messi briljant. (dat nog even relativeren naar de 4e klasse, voordat men gaat klagen dat er vergeleken wordt met barcelona)

@evergreen | 23/11

haha, ik snap jullie ambities. Jullie horen inderdaad niet thuis in de 4e klasse. Maar hoger als 3e klasse gaan jullie niet halen. gedraag je dan ook niet alsof je op het hoogste niveau speelt

@evergreen | 23/11

HappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappenHappen

@Waddinxveen | 23/11

Huilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen HuilenHuilen Huilen Huilen Huilen Huilen

@ de waarheid | 23/11

Het kan toch niet zo zijn dat sullige de 1ste website verloren omdat Messi en xavi geschorst waren? 2 spelers zoUden naar mijn mening niet zo een groot verschil kunnen maken binnen een team.

Of zit ik fout?

groentje | 22/11

Ben blij dat er nog wat mensen zijn die zaken niet te persoonlijk nemen en het ook hier inderdaad sportief willen hoUden.
De persoonlijke reacties naar elkaar vind ik veel te ver gaan. Een beetje respect voor elkaar zou gepast zijn.
Evergreen gaat er inderdaad vanuit dat WE zondag zullen winnen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zeker (oprechte) complimenten voor Waddinxveen. Als je de scores bij elkaar op telt, is het inderdaad 3-3. Als je alle scores van de websiteen bij elkaar optelt is het verschil beter zichtbaar volgens mij.
Aan het einde van de competitie zullen we het weten.
Enne... WE weten dat we in de 4e klasse spelen. Het kan geen kwaad om ambities te hebben. Die liggen voor ons niet in de 4e klasse.
tot zondag

De waarheid | 22/11

Tis simpel, altijdgroen staat bovenaan en is dus de favoriet voor komende zondag. De eerste website is niet te vergelijken met de rest van het seizoen, aangezien messi en xavi geschorst waren. Waddinxveen is de underdog en mag laten zien dat het met goed hockey (en zonder hulp van beinvloedde arbitrage) kan winnen. Ik denk het niet :)

jochie | 22/11

Als de heren van Evergreen zorgvuldig gelezen hebben, zien zij dat er gezegd is dat Evergreen constanter is dan Waddinxveen (heeft punten laten liggen) en bovendien heeft niemand gezegd dat Evergreen niet terecht eerste staat.

Het enige wat er aangekaart werd was het onderlinge resultaat tussen Evergreen en Waddinxveen, wat nu dus op 3-3 neerkomt.

Bij de eerste website begon het scheidsrechterlijk wangedrag echter pas bij een stand van 2-1 voor Waddinxveen...

Zou fijn zijn als we het hier gewoon sportief kunnen hoUden; en zeg nou eerlijk, zijn jullie werkelijk zo zeker van de winst zondag?

Jannick | 22/11

Een aantal spelers van Waddinxveen blijft er rare idee├źn op nahoUden.. Zondag wordt zeer interessant!
Uitslag lag niet aan de scheidsrechters, nee. [r]

altijdgroen | 22/11

Ik ben benieuwd wat de uitslag zondag wordt, vindt het alleen wel apart dat spelers van Waddinxveen ondanks een achterstand van zeven punten en een website die dankzij de scheids gewonnen is nog zonder twijfel durft te zeggen dat ze beter zijn.

anonymous | 22/11

Volgens mij bewijst de eindstand van de competitie wie de betere ploeg is toch?
Toch schattig om al het gesputter te zien.

jochie | 22/11

Laat het inderdaad even duidelijk zijn dat Evergreen alleen met 2-0 won omdat Waddinxveen in de laatste minuten vol op de aanval speelde (en ja, dan vallen er ruimtes). Niks wachten op eigen helft dus... Evergreen had destijds geluk en een hele goed lijnstop (tikte een snoeiharde backhand uit het doel nadat de keeper was omspeeld). Waddinxveen was zeker niet kansloos...

Over de eerste website kan gediscussieerd worden, maar de winst van Waddinxveen was zeker niet te danken aan de scheidsrechters. Aanstaande zondag zal dus uitwijzen wie de betere ploeg is!

HCW#6 | 22/11

Stunten? Als Evergreen punten pakt bij HCW, dat zal een stunt zijn. Thuis was HW een stuk beter. En ook uit bij Evergreen had HCW met een beetje geluk 3 punten meegenomen.
HCW is de betere ploeg in deze poule. Misschien onervaren, maar als iedereen het mes onder de tanden heeft, duidelijk en zonder twijfel beter dan Evergeen. Wat pech gehad tegen Krimpen en Bleiswijk. Maar HCW zal komende zondag de overwinning pakken en daarmee Evergreen extra onder druk zetten in de tweede competie helft. HCW stoomt door met het volle aantal punten en Evergreen verliest het vertrouwen.
Het gaat nog spannend worden voor die 2e plaats!

Milf | 21/11

Waddinxveen draait goed op hun 14 goede spelers inderdaad, voor niemand bang, thuis in Waddinxveen meer dan klaar om te stunten tegen Altijdgroentje met 2 dildo's.

@jannick | 21/11

Je hoort niemand zeggen dat Waddinxveen wat kan klaar spelen. Dat je met 7 punten voor staat zegt genoeg; je bent de Beste van de poule!
Dat wil nog niet zeggen dat Waddinxveen de hoop op geeft en niet gaat proberen te stunten?
Daarbij misschien slim om lekker op je eigen teampje te letten. Je speelt in de vierde klasse, niet in de hoofdklasse.
Wel grappig dat altijd iedereen afzeikt op 't forum en wanneer je zelf aangesproken wordt erom gaat huilen!

Jannick | 21/11

Scherp.

Grappig dat er nog iemand is bij Waddinxveen die denkt dat Waddinxveen wat klaar kan spelen. Zondag Waddinxveen uit. Laten we er van uit gaan dat de website goed begeleid wordt, kunnen we weer meten hoe alles er voor staat.

Tip voor Waddinxveen, begin eens een beetje met mee hockeyen in plaats van wachten nog ver voor de 23 meter lijn?

We zullen het zien zondag. [d]

@ jochie | 21/11

Jep

jochie | 21/11

Snap niet helemaal waarom Evergreen er beter op zou worden met 2 dildo's... Zelfde effect als peper in je reet?

@ Jochie | 21/11

Komt omdat er 2 dildo's van evergreen geschorst waren de 1ste website

jochie | 21/11

Laten we niet vergeten dat Waddinxveen Evergreen met 3-1 versloeg en Evergreen Waddinxveen met 2-0.
Dat brengt de stand dus op 3-3, wat nieuwsgierig maakt naar aanstaande zondag...
Evergreen constanter dan Waddinxveen (lieten 2 punten liggen in 2 websiteen) en Waddinxveen nog niet gewonnen van Krimpen.

Zeker is dat de 2e helft van het seizoen zonder meer spannend zal gaan worden!