Uitslagen 27-11

Geplaats door: hcw1 ( )

  • 4B
  • 27/11
  • 2116

Met een eigen doelpunt wint evergreen de topper waarbij HCW duidelijk de betere was en zichzelf veel te kort heeft gedaan.


Reageren

Chef Deo | 28/11

Krimpen wint dus met 2-0 bij Scoop. Slechte pot van Krimpen, goals vielen niet voor niets uit een strafbal en een strafcorner. Lang leve de winterstop!

De wedstrijd | 28/11

Hockey. Het doel van het spel is om te scoren in het goal van de tegenstander, en te voorkomen dat de tegenstander in jouw goal scoort.

Klinkt dan alsof, gezien de uitslag, evergreen beter is in hockey.

Aang | 28/11

Vergeet niet dat Waddinxveen veel minder kansen heeft gecreëerd dan Evergreen. Als zij beter waren was dit ook wel anders geweest.

toeschouwer | 28/11

WADDINXVEEN - EVERGREEN

Ik vond het spel van beide teams aantrekkelijk om te zien Alleen stond de verdediging van evergreen zeer sterk waardoor de gecreeerde mogelijkheden van waddinxveen vaak op niets uit liepen.
Daarnaast was de keeper van waddinxveen wederom duidelijk aan wezig. en het middenveld zeer controlerend

Ik kijk nu al uit naar de return bij evergreen. daar zal ik zeker naar komen kijken.

@dewaarheid | 28/11

Nee zo moet je het niet zien..! Waddinxveen was veel beter in alle opzichten..... behalve het scoren blijkbaar! #mwahahwa

De waarheid | 28/11

Evergreen was niet de Beste, maar heeft wel gewonnen? Dat klopt niet. Het team wat wint is beter dan het team dat verliest. Lijkt me heel begrijpbaar?

@waddinxveen | 28/11

Jullie zijn echt goed alleen pissen er elke keer net naast!

Batman1 | 28/11

Ik denk persoonlijk dat Evergreen de sterkste is in deze poule en dat daar weinig discussie over kan Bestaan. Zijn constant en, laten we ook eerlijk zijn, het meest bezig om direct terug te gaan richting de derde klasse. Wadinxveen wil wel, maar heeft een te onervaren selectie om het hen echt heel moeilijk te maken. Kampioen wordt je niet alleen in de websiteen onderling, maar juist in de websiteen ernaast te winnen. Als je ook kijkt naar de uitslagen die Wadinxveen heeft neergezet tegen Voorhout, die schieten met veel minder scherp dan de andere ploegen die tegen deze heren spelen. Krimpen en Bleiswijk kunnen allemaal aardig ballen, maar willen niet per se. Zij willen gewoon lekker hockeyen op zondag en aan het einde van het seizoen wordt er wel gekeken waar ze staan.

De 16-0 op Voorhout was natuurlijk niet heel bijzonder, al is mijn bewondering voor die gasten alleen maar gegroeid. Sportief tot het einde en blijven proberen om er wat van te maken. Echt knap om die instelling te hoUden na tot nu toe een niet zo'n briljant seizoen.

@de waarheid | 28/11

Evergreen was afgelopen zondag niet de Beste, maar in het algemeen wel. Je staat tien punten los en de meest constante en dus de Beste ploeg!

Succes in de derde klasse, denk dat Waddinxveen met jullie promoveert

De waarheid | 28/11

Prachtige visies op de websiteen hoor, maar allemaal overbodig. Evergreen is de sterktste in deze poule, en bewijst dat door bovenaan te staan. Evergreen was zondag de Beste, en bewees dat door te winnen.

Het spelletje is niet zo moeilijk :)

SK | 28/11

Scoop-Krimpen 0-2
website ging gelijk op alleen is Krimpen efficienter in de afronding(waren in 1e helft ook sterker). Was een sportieve pot waarin beide teams wilden hockeyen.

Evergreenfan | 28/11

Leuk al die mooie analyses en blablabla..
uiteindelijk is het de uitslag die telt. Volgens mij kun je alleen kampioen worden als je de slechte websiteen ook wint. Evergreen kan dit en Waddinxveen helaas niet. Evergreen staat nummer 1 met 30 punten uit 11 websiteen en een doelsaldo van +54. Daaronder staat gewoon Bleiswijk met 20 punten en een doelsaldo van +37. Daaronder als derde staat waddinxveen pas met ook 20 punten en een doelsaldo van maar +19.
Het is dat Krimpen zo lomp is geweest om niet op te komen dagen tegen Voorhout, anders had Krimpen derde gestaan.
Waddinxveen even pas op de plaats en lekker gaan oefenen in de winterstop.

Toeschouwer | 28/11

Helaas niet bij de website waddinxveen - evergreen kunnen zijn maar de uitslag 0-1 zegt naar mijn idee genoeg! terecht nummer 1!

Hcw toeschouwer | 27/11

Het is inderdaad jammer, als je kijkt naar hou de website is verlopen kan je zeggen dat waddinxveen dominanter was, zeker bevin eerste en eind tweede helft had waddinxveen het overwicht op de website, als je kijkt naar de kansen had waddinxveen zeker de website kunnen winnen. Na de uitval van de aanvoerder van evergreen begon het wat beter te lopen bij evergreen, de 2 technisch hockeyende krullenbollen pakten het goed op en brachten vorm in de website aan de kant van evergreen helaas voor de mannen in het groen resulteerde dit in slechts een aantal kansjes.

Ook goede websiteen kunnen verloren worden, niet te min want het was spannend tot de laatste minuut

Boeddha | 27/11

Wat een rust? Evergreen moet vaker van Waddinxveen winnen.

@wad in het vee | 27/11

Where u at?

Blaasje | 27/11

Coach evergreen heeft gelukkig wel een duidelijke kijk op de website!

Waddinxveen was de meerdere en evergreen haalde het niveau niet. Waddinxveen verdiende 't om te winnen. Goed van evergreen om dan toch de 1-0 te hoUden, meer is er niet over te zeggen

Jannick | 27/11

[d]

Jannick | 27/11

Gelijk maar weer flikkeren met mooie termen hè.. Amateur. Ga lekker naar FOK forums ofzo.

Evergreen WINT. Houdt ook de NUL! Daar wilde meneer de scheids nog even een stokje voor steken maar dat is helaas niets gelukt! [f]

Waddinxveen liet eindelijk wat hockey zien en zorgde in de eerste 10 minuten voor wat druk. Kwam, net als Evergreen, niet aan scoren toe. Had minder kansen, Evergreen maakte de zijne niet af. Ook de tweede helft ging het bij Evergreen zeker niet lekker maar deed Waddinxveen er weinig aan om de eindstand te veranderen.

Zeker geen mooie website met nog een rare afloop. Waddinxveen verdient de complimenten door eindelijk wel te gaan hockeyen. website eindigt zoal die geëindigt is, winst voor Evergreen.

Heren geniet van de rust in de winterstop. Nog één kansje om een mooie pot neer te zetten bij Evergreen. [b]

The joker | 27/11

Wat een mongool zeg die toeschouwer.
evergreen zeker niet terecht. Gek.

toeschouwer | 27/11

waddinxveen - evergreen

Leuke pot hockey om te kijken beide ploegen gingen volledig voor de winst. evergreen heeft verdiend gewonnen.

p.s. hoe is het met de scheids?

HCW C | 27/11

Waddinxveen - Evergreen

Sympathieke pot waarbij het forum achterwege werd gelaten. Beide kant leuk gehockeyd. Waddinxveen heeft zichzelf veel te kort gedaan en was duidelijk de betere in deze pot. Evergreen toch de punten.

Fijne winterstop!

Klaas | 27/11

Bleiswijk wint overtuigend met 16-0 van Voorhout. Leuk dat beide ploegen bleven hockeyen tot het eindsignaal.