Voorspellingen 15-9-19

Geplaats door: THEBELGIAN ( )

  • 4B
  • 12/09
  • 1078

Het seizoen is weer begonnen en voor komend weekend staat alweer de 2e speelronde op het programma. Wat zijn de voorspellingen na speelronde 1?

Brand los!

Cranendonck - Nuth

Eersel - Hockeer

Meerssen - Peel & Maas

Nova - Heesch

Deurne - Wijchen
Reageren

Man met de pet | 14/09

Cranendonck - Nuth, 1-1. Lastig in te schatten. Verwacht weinig sprankelende momenten

Eersel - Hockeer, gaat deze door? Zo ja, 9-0.

Meerssen - Peel & Maas, 8-1. Kat en muis

Nova - Heesch, 7-0. Kat en muis

Deurne - Wijchen, 4-4. Deurne uit... tja..

THEBELGIAN | 12/09

Cranendonck - Nuth 3-1
Beide ploegen zijn het seizoen begonnen met een doelsaldo van -5. Ik denk echter dat Cranendonck toch een stuk sterker zal zijn dan Nuth, zeker op het eigen veld. Al zal de bevrijdende 3-1 pas in het 4e kwart vallen.

Eersel - Hockeer 4-0
Hockeer het eerste weekend vrij gehad, Eersel verliest maar met 2-1 van Wijchen, Wijchen lijkt mij een team dat mee gaat spelen voor promotie dus knappe prestatie. Hockeer zal een nieuw team zijn, maar lijkt mij geen hoogvlieger.

Meerssen - Peel & Maas 6-1
Meerssen wint maar nipt van Berlicum maar kan op de schaatsbaan laten zien dat ze meespelen voor promotie in deze poule. Peel en Maas wordt makkelijk aan de kant geschoven en is geen partij voor de tegenstander die 2 maatjes te groot is. Doelsaldo van de mannen van Peel en Maas wordt weer op 0 gezet.

Nova - Heesch 7-0
Nova heeft een vliegende start gemaakt bij terugkomst in de 4e klasse. Won de derby van Nuth en kan tegen de koppositie versterken. Maakt er weer 7 maar krijgt er dit keer geen tegen.

Deurne - Wijchen 3-3
Deurne is thuis een behoorlijk stugge ploeg, Wijchen is uit nu net de te kloppen ploeg. Wijchen zal zeker mee blijven doen voor promotie, maar laat wel als eerste van de concurrentie punten liggen.