Uitslagen 06-04

Geplaats door: Pie ( )

  • 4B
  • 06/04
  • 865

Als toeschouwer kan ik u verheugd mededelen dat de website Waddinxveen - Alkemade geŽindigd is in een 7-3 winst voor de thuisploeg.

De website begon zeer eenzijdig. Waddinxveen was niet te vinden op de helft van Alkemade, terwijl Alkemade kans op kans miste. Al na pak 'm beet 10 seconden had de 0-1 in het doel kunnen liggen, maar het vizier stond niet op scherp bij de spits uit Tulpenland. Echter, de formatie van Alkemade wist toch al vroeg in de website te scoren, 0-1. Waddinxveen wist even niet waar ze het moest zoeken. Vooral in de achterste linie waren grootse problemen. Het aanvalsoffensief van Alkemade bleef maar komen, maar het mocht niet baten voor de spitsen. Hier wist Waddinxveen wel van te profiteren. Na een strafcorner ging de bal het doel in, en daarmee stond de 1-1 op het scorebord. Waddinxveen kwam zelfs op voorsprong, en zag een 2-1 stand genoteerd staan. Helaas voor de lichtblauwen viel al zeer snel hierna de 2-2. Maar Waddinxveen liet de kopjes niet hangen, en met een schitterende backhand stond de 3-2 genoteerd. Hierna was de beer uit Waddinxveen los, en waren ze niet meer te stoppen. De kansen die Alkemade had in de eerste helft, werden nu wel afgemaakt door Waddinxveen. Met goed spel lieten ze het publiek genieten, wat resulteerde in een 6-2 voorsprong, waarmee de website beslist was. Alkemade kwam er af en toe nog wel door, maar het was vooral de afronding waar het aan ontbrak. De 6-3 werd nog wel gemaakt, maar had geen rol van betekenis meer. In een allerlaatste uitbraak van Waddinxveen, werd de keeper handig omspeeld en werd de eindstand bepaald op 7-3. Alkemade blijft 1e met 3 punten voorsprong op Reeuwijk, maar met een website meer gespeeld.


Reageren

17@mhcbodegraven.nl | 07/04

websiteverslagen! Die motten ook gepost worden! Goed werk toeschouwer!

evergreen | 07/04

Wat een competitie zitten we ook!
ook wij

W'veen | 06/04

Dit kost jullie wel een kratje Reeuwijk...

We hebben ons Best gedaan!!

De keeper

low | 06/04

ik heb een replay van de 3-2 van waddinxveen aangevraagd hoe die vent die backhand in de cru legde was echt lekker, jammer genoeg is er niet gefilmd:(

REEUWIJK!

Koos Grandioos | 06/04

Evergreen - Bleiswijk: 2-6