Uitslagen 08-10-2006

Geplaats door: Kikkers ( )

  • 4B
  • 09/10
  • 601

Hermes H1 - Uitgeest H1 3-0
Mijdrecht H1 - Saxenburg H1 1-1
Hoorn H1 - Alkemade H1 6-5
Kikkers H1 - Athena H1 7-0

Reageren

Nr.15 HVM | 09/10

Hoorn H1 - Alkemade H1 6-5


seems like fun

HVM | 09/10

HVM Heren 1 vergeet het af te maken. ( 08-10-2006 )


Na de teleurstellende nederlaag bij AthenA was het vandaag de taak aan heren 1 om de vorm te herpakken waar het bij aanvang van het seizoen mee was begonnen.

Saxenburg kwam op bezoek, en we wisten eigenlijk niet precies wat we van deze heren konden verwachten wat betreft de tegenstand.


1e helft


De eerste helft verliep echt volgens de afspraken die we vooraf hadden gemaakt. Alles ging goed van verdediging tot aanval. Hier en daar mooie combinaties op het middenveld en daar uit ontstonden wat kleine en vooral grote kansen, helaas werden deze niet benut of zat de keeper van Saxenburg er goed bij. Ook kregen wij een aantal strafcorners, maar geen van deze werden benut. In de 15e minuut ging het mis op het middenveld en kon Saxenburg rechtdoor op het doel af gaan waar Pieter vervolgens de bal achter zich zag liggen. Daarna zakte ons spel wat in en waren we toe aan de rust.


RustIn de rust werd er veel gesproken over het aantal gemiste kansen en strafcorners, en wisten allemaal dat we Saxenburg makkelijk voorbij konden gaan. Dat was de missie voor de 2e helft, het verzilveren van de kansen.
2e helft


In de 2e helft kwamen wij moeilijk op gang, en het spel van de 1e helft zou het niet echt meer worden. Door wat positiewisselingen bij Saxenburg, hadden ze de verdediging en het middenveld wat strakker neer gezet waardoor het moeilijker werd, een aanval op te zetten.


Tot de 8e minuut, want toen was onze aanvoerder Sjoerd van Leeuwen de achterstand zat. Hij wist vanuit een solo actie vanaf rand cirkel op fraaie wijze de touwen doen bewegen. Dit was misschien wel een voorproefje op een doelpunten festijn want we kwamen weer in het ritme van het spel van de 1e helft. Kans na kans, en strafcorner na strafcorner werden allemaal niet benut. De vorm was er wel degelijk, maar wat was er dan aan de hand in het Mijdrechtse kamp? Aan de kant wist men het ook niet, vraagtekens bij de coach en het publiek. De laatste kans van de website was voor ons, en dit was ook de Beste kans van de gehele website. Het waren Olaf en Rutger die samen een 1/2-tje ter hoogte van de cirkel maakten, en waardoor Rutger oog in oog met de keeper kwam en de ultieme kans om de 3 punten binnen te halen niet kon verzilveren. Met een paar minuten op de klok kwamen wij helaas niet verder dan het onverdiende gelijke spel. Wat betreft het missen van alle kansen was dit gelijke spel verdiend, maar wat betreft het vertoonde spel zat er veel meer in dan deze magere 1-1.


Volgende week spelen wij een uit website bij Alkemade, kijken of we dan wel de kansen kunnen benutten.


Bedankt!


Frank Meijer en Rene Post, heel erg bedankt voor het fluiten!


Veteranen B en Nicoline Karstens, heel erg bedankt dat wij toch op veld 1 mochten spelen.


En niet te vergeten onze barman Rob, heel erg bedankt voor de gezellige sfeer in het clubhuis! De bitterballen waren weer super!


Groetjes van Heren 1!!