Voorspellingen 28-09-08

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 23/09
  • 1104

Montfoort H1 Bleiswijk H1 1-6 Bleiswijk stukken beter dan Montfoort. Na de 9-0 tegen Scoop zet Bleiswijk door.

Reeuwijk H1 Souburgh H1 4-3 Leukste wedstrijd van het weekend. Souburgh leuk en ook wel redelijk sterk team. Reeuwijk revancheerd zich na de 3-0 bij Krimpen.

Schoonhoven H1 Evergreen H1 0-7 Ik heb Evergeen toch onderschat aan het begin van het seizoen. Ik denk dat ze hun goede lijn doorzetten en de lijst na 3 wedstrijden nog steeds aanvoeren.

Scoop Delft H1 Krimpen H1 2-6 aangezien Scoop 9-0 heeft verloren en het niveau verschil van Bleiswijk en Krimpen niet al te ver uit elkaar ligt denk ik dat Krimpen hier ook gewoon met 3 punten in de pocket vertrek.

Waddinxveen H1 Fletiomare H1 2-4 Geen idee wat ik van Fletiomare moet verwachten maar 11-0 winnen van schoonhoven is niet niks. Waddinxveen moet je alleen niet onderschatten.

Ik denk dat na dit weekend Evergreen en Krimpen aan de leiding gaan en dat Souburgh en Reeuwijk volgen. Fletiomare heb ik weinig idee van wat zij doen de rest van het seizoen. Ik denk dat Bleiswijk voor plek 4 of 5 gaat.

Zo dat was het weer! De groeten en tot zondag!


Reageren

Kuijp | 27/09

Zoals ik al zei zal de bal dit keer niet twee maal door een verdediger voor het doel weggetrapt worden, en mocht het wel gebeuren zullen de scheidsrechters het dit keer hopelijk wel zien, oftewel, scoop gaat z'n 1e officiele doelpunt maken in de 4e klasse B

SCoopkeep | 27/09

Haahahahaha 19-0 niet hopen...

Bush | 27/09

aaah heerlijk! er wordt weer wat afgezeken op het forum!

Ik denk nu dat krimpen 0-19 wint!

Wel mooi dat scoop de site ook gevonden heeft

De groeten en tot morgen!

Scoopkeep | 27/09

@kuijp, ja kijk wij scoren? Voor open goal mis je nog, beetje jammer

Piet | 27/09

Montfoort H1 Bleiswijk H1: 1-5 Bleiswijk op papier beter

Reeuwijk H1 Souburgh H1: 5-2 Ondanks vorige week is en blijft reeuwijk de belangrijkste titelkandidaat.

Schoonhoven - Evergreen: 0 - 7 Tja...

Scoop - Krimpen: 0-7 Als bleiswijk er 9 kan maken, dan zal krimpen ook wel in de buurt daarvan komen.

Waddinxveen - Fletiomare: 1 - 3 Waddinxveen uit, vroeger altijd n van de vervelendste wedstrijden van het seizoen, maar door de gele kanaries is dat verleden tijd.

Kuijp | 26/09

euhm.. keep.. domme rukker, het is scoop - krimpen, en we gaan ons eerste punt pakken natuurlijk

Kuijp | 26/09

Montfoort - Bleiswijk 2 - 2 Hoewel we er 9-0 afgingen vond ik de verdediging van Bleiswijk niet bijzonder sterk, Montfoort weet ik nog niets van
Reeuwijk - Souburgh 1 - 3 ofzo..
Schoonhoven - Evergreen 0 - 10 of meer
Scoop - Krimpen 2 - 2 Dit keer wordt de bal niet 2 keer voor het doel weggetrapt door een verdediger, en geven we minder weg
Waddinxveen - Fletiomare 3 - 2 de jongens uit de meern/vleuten willen graag maar hebben uit de scheidsrechters niet mee, om maar even lekker mee te gaan met de rest hier

keepscoop | 26/09

admin 1e reactie verwijderen plz, was foutje would be nice

KeepScoop | 26/09

Krimpen-Scoop 3-1, we gaan natuurlijk voor de overwinning maar moeten wel beetje realistisch blijven. En anders winnen we de 3e helft wel

KeepScoop | 26/09

krimpen thuis altijd lastig,
om eerlijk te zijn 3-0 krimpen. maar we gaan voor de overwinning

Pluisje | 24/09

Aha mooie teksten hier op het forum. Beloofd een mooie competitie te worden!

Hier mijn voorspelling:
Montfoort - Bleiswijk 1-4: Bleiswijk doet tegenaanval op de clubscheidsrechters en komt met een waterveld op de proppen. Weer zo'n slechte ontwikkeling! De 4e klasse gaat achteruit. Deze week nog op eigen kracht.

Reeuwijk - Souburgh 2-2: Topper van het weekend, Souburgh heeft de jeugd, maar Reeuwijk is gladder.

Schoonhoven-Evergreen 0-6: Evergreen geeft de goede start een goec vervolg.

Scoop Delft - Krimpen 1-3: Krimpen heeft moeite met de studenten uit Delft.

Waddinxveen - Fletiomare 1-4: alleen omdat Fletiomare zelfs scheidsrechters meeneemt.

Gasten succes dit weekend.

cap Bleiswijk | 24/09

Nog 2 weken en dan ligt er een strak nieuw semi-waterveld klaar voor de tegenstander. Check foto's op hvbleiswijk.nl
Alhoewel hier hoogstwaarschijnlijk ook wel weer over geklaagd wordt, "het moet weer ingespeeld worden"....

blaffer | 24/09

Wat een ellende hier allemaal op dat forum. wat een gezwets. laat ik het zo zeggen, dat ik het hoe dan ook eens ben net de Vedette. Koning! Anderszijds wil ik meegeven dat het inderdaad niet te allen tijde noodzakelijk is bondscheidsrechters op te stellen, aangezien er voldoende goede clubscheidsrechters zijn.

Ik moet echter wel meegeven dat de aanwijzing van bondscheidsrechters in ieder geval een objectieve beoordeling toevoegd aan de gehele wedstrijd en dat, door deze aanwijzing wij ons gelukkig mogen prijzen. voordeel is echter wel voor deze klasse dat deze klasse zich voornamelijk afspeelt in zuid-holland, waar voldoende bondscheidsrechters zijn, of bio's.

maar goed voldoende gezeken over scheidsrechters, want dat zet gewoon geen zoden aan de dijk. er moet nou eenmaal gehockeyd worden met wat er op het veld staat, dus kiezen kan je niet.

en Bush, op dit soort wijze opmerkingen van joui zou ik helemaal niet moeten reageren, dus laat ik gewoon de verstandigste zijn (en de oudste) en het maar niet doen!

Bob? Fletio?, is dat niet voor intimi?

Als het echt waar is het geen gemeld wordt dat er een goed arbitraal duo staat bij de verenigingen die geen bonds hebben toegewezen gekregen. dan gaan bij mij de handen op elkaar!

HCW#6 | 24/09

En -gast- ten eerste chill... neem het ff niet zo serieus. En ten tweede post astjeblieft niet anoniem..
Verder sluit ik me volkomen aan bij de De Vedette. Als we verliezen ligt het sowieso aan de scheidsrechters. En als we uit spelen en verliezen ligt het aan het veld, het doel, de kleedkamers, en de verontreinigde broodjes kroket voor de wedstrijd!

De Vedette | 24/09

Als we verliezen ligt het sowieso aan:

A: De scheidsrechters (club of bonds maakt niet uit)

B: De avond ervoor

C: We hadden onze dag niet.


Nu ff serieus: We zijn blij met de bondscheidsrechters. Gezeik zul je altijd houden, dus neem het allemaal niet zo serieus. Een beetje jennen moet toch kunnen . Dan komen er tenminste wat mensen posten.

-gast- | 24/09

Heren,

wat is dat nou over die bondsscheidsrechters? Het is toch alleen maar mooi dat deze mannen en vrouwen hun vrije zondagmiddag opofferen om ons, 4e klasse heren, te fluiten. In Midden Nederland wordt de 1e klasse dames zelfs nog door clubscheidsrechters gefloten, moet je nagaan wat een voorrecht iedereen in deze competitie heeft. Mochten er teams problemen hebben met het feit dat er bij Montfoort, Schoonhoven en Fletiomare geen bondsscheidsrechters op het veld staan, dan zijn er in mijn ogen 3 oplossingen. Of we laten de bond weten dat de 4e klasse heren niet door bondsscheidsrechters gefloten hoeft te worden, of we vragen de bond of er mogelijkheden zijn om ook bondsscheidsrechters in het district rondom Utrecht te laten fluiten. Een derde mogelijkheid is natuurlijk dat iedereen gewoon normaal doet en er niet op voorhand al vanuit gaat dat de thuiswedstrijden van deze drie teams benvloed worden door eventuele thuisfluiters. Dat is ten eerste zeer kinderachtig en zegt ten tweede iets over jezelf...

Waar komt de selectieve verontwaardiging richting Fletiomare trouwens vandaan? Er zijn pas twee ploegen die tegen Fletiomare hebben gespeeld, waarvan 1 team thuis (Evergreen). Was de arbitrage in deze twee wedstrijden dusdanig in het voordeel van Fletiomare (al dan niet te danken aan de kwaliteiten van wie er dan ook floot), dat daar bij voorbaat al moeilijk over gedaan moet worden voor de resterende wedstrijden? Of was het team zo vervelend? Ben benieuwd wat de twee tegenstanders van Fletiomare daarvan vonden?

Bush | 24/09

Ik hoop dat Waddinxveen wint van fletiomare maar ik denk niet dat je die gasten moet onderschatten. Verder vind ik alle wijze teksten op het forum schitterend! Ik vind ook dat er meer gezeken moet en mag worden zolang het maar leuk blijft. En Keffer (Blaffer) jij bent wel snel de tent uit te lokken! Ben je gefrustreerd!?

cap Bleiswijk | 24/09

Montfoort - Bleiswijk 2 - 6
Reeuwijk - Souburgh 4 - 3
Schoonhoven - Evergreen 2 - 4
Scoop - Krimpen 1 - 6
Waddinxveen - Fletiomare 3 - 2

HCW#6 | 23/09

Wat wordt er inderdaad weer heerlijk met modder gegooit Ik denk ook dat de waterdragers van Fletiomare het forum hebben gevonden. Maar die leren we op Waddinxveen komende zondag wel een lesje hockeyen. Ik voorspel een 4-1 overwinning. Maar aangezien ik de vorige 2x niet eens in de buurt zat zal ik er maar niet teveel waarde aan hechten. Verder behoudt Krimpen de koppositie en herpakt Reeuwijk zich na de toch wel verassende nederlaag.

-naam- | 23/09

En Bob is is de ballenjongen van Fletio?

De Vedette | 23/09

We zijn 2 wedstrijden onderweg en de verwijten vliegen nu al over de tafel . Mooi man zo'n forum, de competitie is nu echt begonnen .

Montfoort - Bleiswijk 1 - 3
Reeuwijk - Souburgh 2 - 2
Schoonhoven - Evergreen 1 - 5
Scoop - Krimpen 0 - 1
Waddinxveen - Fletiomare 1- 2

bob | 23/09

Blaffer. het zit je wel dwars h die ontbrekende bondsscheidsrechters op Fletiomare. Ik zou zeggen, wacht het allemaal maar even af.

Ik denk dat er op Fletio betere scheidsrechters zijn dan een groot aantal van de bondsscheidsrechters die ons dit seizoen gaan fluiten. Maarja, je hebt in ieder geval een mooi argument als je daar verliest.

Blaffer | 23/09

Montfoort - Bleiswijk 4-6 spannende wedstrijd gezien eerdere resultaten van beide partijen. Bleiswijk trekt aan het langste eind in deze derby.

Reeuwijk - Souburgh 4-4 wederom een spannende wedstrijd, waarbij geen van beide partijen de score echt kan doorbreken. jongens A van Souburg verweert zich kranig

Schoonhoven - Evergreen 0-7 Ook Evergreen weet wederom punten te pakken. sterkere tegenstanders zijn echter nog ver te zoeken

Scoop - Krimpen 1-6 Krimpen gaat verder waarmee het begonnen is. Scoop moet nog wegwijs worden in het competitiehockey, scoren echter wel hun eerste doelpunt.

Waddinxveen - Fletiomare 4-1 Waddinxveen herpakt zich na twee verloren competitiewedstrijden. Fletiomare gaat onderuit door de komst van bondscheidsrechters

Na het weekend zal er een betere stand van zaken bekend zijn, m.u.v. Evergreen die nog geen sterkere tegenstander gezien heeft


DR. Glibber | 23/09

Montfoort H1 Bleiswijk H1 0-9 Bleiswijk met 9 man nog te sterk

Reeuwijk H1 Souburgh H1 3-1 Heren winnen van jongens A

Schoonhoven H1 Evergreen H1 Evergreen komt weer niet opdagen

Scoop Delft H1 Krimpen H1 1-5 toch wel een aardige wedstrijd met leuke goals

Waddinxveen H1 Fletiomare H1 gestaakt, KNHB scheidsrechters aangevallen door voormalige clubscheidsrechters