Uitslagen 29-10

Geplaats door: Nr 8 ( )

  • 4B
  • 30/10
  • 531

Athena H1 - Uitgeest H1 11 - 0
Kikkers H1 - Alkemade H1 11- 0
Hermes H1 - Saxenburg H1 1 - 1
Hoorn H1 - Purmerend H1 5 - 5

Een paar mooie wedtrijden waren er dit weekend! De Kikkers hebben sportieve wraak genomen op het debakel van afgelopen seizoen tegen Alkemade. Een de houten Kikker staat nog steeds in het spelershome!

Purmerend - Hoorn....mooie uitslag!

2 Weken vol aan de bak om DE website van het seizoen in ons voordeel te doen eindigen!! Kikkers- Purmerend 5-0!!

Ciao!

De 5 keer scoorende spits!
Reageren

vincent sax h1 | 09/11

[04-11-2006 door: Ko

Stakkertje van Saxenburg. Ik ben absoluut niet anoniem. Ik zal je nummer onthoUden voor de volgende website. Dan zullen we wel eens zien wie er hier gaat jodelen ]

Waarom weet ik dan nog steeds niet wie je bent?

Ko | 08/11

Dus!

vincent sax h1 | 08/11

nr 8: Het gaat mij erom dat ik t kinderachtig vind om zulke uitlatingen te doen.
En nee, het was geen leuke website geef ik absoluut toe, ik had liever ook gezien dat jullie zoals vorig jaar bij ons thuis gezellig nog een biertje konden drinken na de website. Wij wisten dat jullie zoUden winnen evenals jullie zelf, ik gun jullie het kampioenschap maar dat wij het jullie nog verdomd lastig maken om te scoren lijkt mij meer dan logisch. Daarom was het ook maar 0-4 voor jullie. Daar heeft de scheids(opmerking: samenburg)dan ook niks mee te maken. Partijdig floot hij voor ons iig niet (oa: gezien de 20 strafcorners tegen). Dat jullie je vervolgens zo frustreren in het veld daar moet je niet bij mij mee aankomen, helemaal niet als het later escaleert (waar ik trouwens nieteens bij was). Wees blij met je 3 punten zou ik zeggen.
En de opmerking van Ko dat je me gaat pakken bij jullie thuis bewijst wel hoe kinderachtig je bent.

Tot 18 maart,

Groet Vinc.

Ko | 04/11

Stakkertje van Saxenburg. Ik ben absoluut niet anoniem. Ik zal je nummer onthoUden voor de volgende website. Dan zullen we wel eens zien wie er hier gaat jodelen

Nr8 Kikkers Roderik | 01/11

Zo hebben we dat ook weer de wereld uit geholpen!

Zal ook meteen even toelichten waarom ik graag had gezien dat Hermes 5-0 zou winnen. Ik vind ze simpelweg een leuker team om tegen te hockeyen. Misschien wel net lastiger als jullie (Samenburg). Bovendien kunnen we nu niet echt zeggen dat onze ontmoeting van een aantal weken geleden er gezellig was.

Ciao!

Vincent H1 Sax nr7 | 31/10

haha ja dat komt omdat we het de tegenstanders ook jou (wie je ook bent) nog knap lastig maken. Met 15 goals tegen in deze competitie doen we het nog redelijk goed, jammer dat we nog niet aan scoren toekomen.
Ik vind t kinderachtig dat degeene die posten nieteens durven bekend te maken van welke club je bent. Daarom heb ik mijn nummer er deze keer ook bijgezet. Weet je iig tegen wie je het hebt niet? Eigenlijk vind ik dat iedereen zich gewoon zou moeten aanmelden op naam en club.
Triest figuur, zo anoniem anderen de grond in trappen. Tot de volgende website, dan zullen we zien hoe mans je bent..

nr 8 | 31/10

Hermes had van mij met 5-0 mogen winnen!!

Vincent Sax H1 | 31/10

mjah we zijn er zelf ook erg door aangeslagen

Ko | 30/10

Mooi resultaat van Hermes tegen de stakkers van Saxenburg