Uitslagen 21-09

Geplaats door: Pie ( )

  • 4B
  • 28/09
  • 1174

Souburgh had niets in te brengen op de Reeuwijkse velden.

Reeuwijk - Souburgh 5-1
Reageren

cap Bleiswijk | 30/09

Dinsdagavond, kan nog net om een reactie op afgelopen zondag te geven... Montfoort uit altijd lastig lijkt een serieuze uitspraak te kunnen worden als de heren fluitisten dezelfde mensen blijven. Zelden zulke interessante meneren gezien.
Om niet al te moeilijk te doen en direct aan het begin van het seizoen te protesteren stemde ik ermee in om voor aanvang de spelerslijst te ondertekenen. (anders zoUden beide scheidsrechters weigeren te fluiten). Daarna kwamen er toch ineens 3 spelers bij aan de kant van Montfoort! Doe dit nooit bij Montfoort-uit.
Gelukkig scoorden we letterlijk binnen 10 seconden al de 1-0. De website was al enigzins vroeg in de 1e helft beslist, maar als het lange tijd 1-1 oid was gebleven had ik niet willen weten hoe deze pot was geeindigt. Het veld is bijzonder slecht en de mannen van Montfoort weten hier prima mee om te gaan, waarvoor hulde.

Ach jullie zullen het wel merken... Verder lekker tap biertje daar, goede douche en de zon scheen

We zijn een weekje vrij en ik wens allen veel plezier in de regen. Ondertussen is ons nieuwe veldje een echt waterveldje geworden. 18 oktober is de officiele opening, wie weet mogen we er de komende 2 weken op trainen....

Scoopkeep | 30/09

helemaal gelijk in:p. Ze moeten daar wel meer veranderen...

Bush | 30/09

Je moet ook mannen achter een tap zetten en geen kleine meisjes

Scoopkeep | 30/09

ja dat tempo was weer om te janken...

De Vedette | 29/09

Hij heeft z'n fout goed gemaakt waar zeuren we nog over :P. Scoop kwam goed terug, maar toen ff Krimpen gas gaf was het snel gedaan. 3de helft duurde lang, maar dat lag vooral aan het tempo achter de bar .

Scoopkeep | 29/09

Om de scheids maar letterlijk te quoten:"Nee ik zag toch echt een slag in die strafcorner, en die kwam boven de plank dus afgekeurd". Wel beetje een rukker heeft Krimpen eens een redelijke sleep word hij nog bijna afgekeurd.
Verder leuke website. Scoop gaat nog wel punten pakken dit seizoen.

Bush | 29/09

Ach, dat valt dan nog mee bob, bij ons werd een starfcorner(sleeppush) afgekeurd want volgens de scheids(een officiele gele kanarie)moest de bal altijd op de plank dus ook de sleeppush. Gelukkig was hij niet zo zelfingenomen om overleg met zijn collega van de hand te wijzen waardoor het doelpunt uiteindelijk wel werd goed gekeurd.

bob | 29/09

HCW nr 6, weet niet waar jij hebt gekeken het eerste kwartier, maar denk dat er maar 1 ploeg op het veld stond te hockeyen. 2e gedeelte van de 1e helft waren jullie inderdaad beter, scoren 2-1, waardoor het een spannende website werd.

En over die kaarten en strafcorners: ik denk dat er dit seizoen zo vaker gefloten gaat worden. Het zijn mannen in geel die de regels heel letterlijk intrepeteren (4m99 afstand nemen is geen 5 meter) en sommige dingen niet zien.

Bush | 28/09

Scoop - Krimpen 4 - 10

Rommelig website met mooie feestje achteraf!
Scoop maakt wel eerste doelpuntjes. Ik denk dat als deze gasten wat meer trainen dat ze Best in de middenmoot mee kunnen draaien.
Reeuwijk herstelt zich goed na verloren website bij Krimpen.
Evergreen weer sterk begreep ik. Netjes.
Fletio ook weer gewonnen. Ik denk dat fletio, Krimpen en evergreen voor het kampioenschap gaan. Reeuwijk wordt dit jaar de lachende 2de en gaat ook naar de 3de

Weer een mooi weekend met redelijk wat doelpunten! Tot volgende week!!

HCW #6 | 28/09

Nou bob, niet helemaal mee eens moet ik zeggen. Een gelijkspel was misschien meer verdiend geweest. De eerste helft was Waddinxveen beter en feller. Tweede helft was Fletiomare beter. Alleen tsja die srafcorner weer... Werden een beetje makkelijk gegeven. Alleen was die kaart voor geen afstand hoUden ook niet terecht. Iig veel suc6 bij Reeuwijk volgende week. Dan gaan wij het de koploper lastig proberen te maken.

bob | 28/09

Mooi, 4-2 gewonnen bij HCW. In tegenstelling tot alle vvorspellingen van Fletio met bondsscheidsrechters = verlies hebben wij het een stuk makkelijker met de mannen in het geel dan onze thuisspellende tegenstanders.

Denk dat we op 15 minuten na de website volledig onder controle hebben gehad en dat de 4-2 overwinning helemaal terecht was. Volgende week tegen Reeuwijk. Ben erg benieuwd wat dat gaat worden.

Chef Deo | 28/09

Scoop Delft - Krimpen 4-10

Rommelige website, waar Krimpen in eerste instantie een 4-0 voorsprong weggaf tot een stand van 3-4.. in de loop van de tweede helft verdween het verzet van Scoop en kon Krimpen het karweitje afmaken.. Verder sportieve website!

Pie | 28/09

En ik bedoelde natuurlijk 28-09..

HCW #1 | 28/09

Waddinxveen - Fletiomare 2-4

1e helft werd 2-1 en was HCW over het algemeen iets feller. 2e helft had HCW niks meer te vertellen en hebben we de website weggegeven.

Volgende week Evergreen!!

Kuijp | 28/09

Scoop - Krimpen 4 - 10
We begonnen slecht en eindigde slecht, kwamen 0-3, achter, daarna terug tot 3-4 en 4-5, daarna kon Krimpen door een combinatie van te weinig conditie, persoonlijke fouten en extra druk van Krimpen we score naar dubbele cijfers werken

Bleiswijk | 28/09

Montfoort - Bleiswijk 1-4

Montfoort niets in te brengen tegen Bleiswijk en komt erg goed weg met een score van slechts 1-4. Rampzalig veld en gefloten door clubsscheidsrechters van een droefig niveau. Doelpunten geslagen van een meter binnen de cirkel en dan met droge ogen het doelpunt afkeuren omdat de bal van buiten de cirkel zou zijn geslagen... En zo kunnen we nog wel even doorgaan .