Uitslagen 26-10

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 26/10
  • 1365

Krimpen - Bleiswijk 4-1

Krimpen zet binnen 20 min 3-0 op het scoreboord en zakt daarna terug. Vanaf dat moment heeft Bleiswijk het betere van het spel en veel kansen die er niet in gaan.
Na Rust scoort Bleiswijk dan eindelijk wel. En geeft het nog meer gas. Een doelpunt bleef echter achterwege. En ja, als hij aan de ene kant niet valt dan, weten we allemaal dat hij aan de andere kant wel valt.

Gezegd moet worden dat er bij Bleiswijk 2 doelpunten zijn afgekeurd waarvan er zeker 1 ontrecht was.

Verder een leuke sportieve website met niet al te Best hockey, maarja wat wil je. We spelen toch echt 4e klasse

Hoe zit het met de andere uitslagen?

Tot volgende week!
Reageren

Bush | 30/10

Zo, te gast, jij bent ook scherp!

te gast | 28/10

volgens mij zegt slecht spelen en winnen (met mr 4-1) meer dan goed spelen en net verliezen... zoals Reeuwijk tegen Evergreen 1-2.

maar ik kan het mis hebben... Harold !

Dr. Glibber | 27/10

Ik dnek dta Krimpen zijn draai nog niet gevonden heeft, maar ze staan wle bovenaan???? En dan in je top 3 geen Krimpen zetten, wat gaat hier mis????????????

Harrold | 27/10

ja ik hoorde ook dat Krimpen erg slecht speelde. En nog niet helemaal hun draai hebben gevonden! Ik denk dat de top drie 1.Evergreen 2.fletiomare 3. reeuwijk is.

-gast- | 27/10

Wordt er al op het nieuwe veld gespeeld bij bleiswijk?

Blaffer | 27/10

Heren, wat een drama heeft zich ontsponnen op het vedl te Krimpen. het weer zorgde ervoor dat het veld goed bespeelbaar werd en dat dit veld juist ideaal was.

maar het spel was duidelijk slecht, zeker van de kant van Krimpen, die gelukkig middels een tweetal counters en een goed uitgespeelde vrije slag een 3-0 voorsprong konden nemen. 3x een goede kas en 3 doelpunten. goed uitgespeeld maar daarna liet Krimpen zich inzakken. speelde slecht en zo creerde bleiswijk ook een aantal kansen. de eerste kans, voortkomend uit een vrije slag rond de circkel werd wel degelijk aangeraakt. en niet alleen door mij! echter was dit minimaal te noemen. ik weet niet of ik als scheids deze gezien had of deze goedgekeurd had. het was minimaal.

Verder had bleiswijk voornamelijk een mindere dag in het afronden. en de ballen die er in moeten, werden net aan gemist. ik zie de strafcorner die rakelings tusen een sticken de paal door ging nog voor me! Terechte doelpunten (Bal over keeper) werden tevens wederom afgekeurd. en ja, als het dan ana de ene kant niet gebeurt, gebeurt het aan de andere kant wel. ik heb nog nooit een bal zo ttraag over de doellijn zien gaan maar ja, ook die tellen.

leuke pot met hee veel strijd. dit keer trok Krimpen aan het langste eind, maar de vraag is of dit ook het geval is als we op bleiswijk spelen.

cap Bleiswijk | 26/10

hoi,
Ja ik was nog niet zover, maarre tsja, wat moet je er van zeggen. Krimpen zeker terechte winnaar. Kansen 1e helft redelijk gelijk zegt mijn gevoel, Krimpen maakt 2x knappe tip-in van dichtbij. De 3e goal was beetje dubieus meegenomen vanaf net over de middellijn, maar wel knap afgemaakt! 3-0 rust.
Na rust Bleiswijk betere ploeg, verdiend op 3-1 Strafcorner ging rakelings langs, de 3-2 hing in de lucht en bij Krimpen was de organisatie enigzins zoek. 10 minuten voor tijd ongeveer de 4-1 waarna de pot was beslist.
Inderdaad 3 doelpunten afgekeurd. 1 doelpunt toen het 3-1 stond was afgekeurd waarbij de scheidsen na afloop toegaven dat er eigenlijk geen reden was om hem af te keuren.... en toen viel de 4-2
Maar goed, als je de kansen niet maakt, win je niet! Zo simpel is het, en dan ben je niet afhankelijk van de scheids.

De pot hockey was leuk, geen gehak en gezaag. Het weer was een beetje kak, maar zoals ik het lees was dat op meer plekken deze zondag...

Bleiswijk | 26/10

Hierbij dan een reactie vanaf de kant van Bleiswijk:

Zoals gezegd 4-1 voor Krimpen. Qua veldspel deden beide teams weinig voor elkaar onder. Alleen waar Bleiswijk de kansen miste, scoorde Krimpen ze wel.

Blijft het nogal zuur dat tijdens de website 3 (!!!) doelpunten van Bleiswijk (al dan niet onterecht, valt over te discussieren) zijn afgekeurd en dat een dubieus doelpunt van Krimpen (3-0 -> naar mijns inzien toch echt een gevaarlijke hoge bal rakelings langs speler van Bleiswijk) wel wordt goedgekeurd.

Dr. Glibber | 26/10

Niet de Beste website van Krimpen dit jaar, verre van zelfs. Had ook zomaar een gelijk spel kunnen zijn.
Iemand van Bleiswijk nog commentaar op de website?

-gast- | 26/10

Een belletje vanaf ons natte en winderige veld leerde ons dat Fletiomare 11-0 had gewonnen van Montfoort. Hoogtepunt van de website was, zo wij begrepen, dat er een hoofdklasse-niveau sleepdoelpunt uit de strafcorner voortkwam... Heren van Fletiomare en Montfoort, wat is er gebeurd dat de uitslag zo uit de hand kon lopen? Het lijkt wel alsof Athena langs is geweest....

Scoopkeep | 26/10

9-2 terechte uitslag. Was verder een prima zwemles/onderwaterhockey cursus daar. Wel sportief, evergreen gaat tenminste op een sportieve manier voor kampioenschap ipv onze ambitieuze eppies van fletio

Kuijp | 26/10

Evergreen - Scoop 9-2
Evergreen duidelijk beter, halverwege 2e helft begon Scoop wat beter te spelen maar veel schade kon het niet aanrichten

Chef Deo | 26/10

.. en toch hebben ze 1 doelpunt gemaakt!

Zoals gezegd Krimpen 4-1 van Bleiswijk gewonnen. Geen bijzonder goede website. Vooral kl*te weer!

HCW#6 | 26/10

Forcial-HCW 1-5
Het was echt heel troosteloos daar...Jezus..net Zeeland Maar wel gewoon simpel gewonnen. Volgens mij zijn ze 2x met de bal in onze cirkel geweest....

#7 | 26/10

Reeuwijk zakelijk 4-0 in de laatste 20 minuten op het scorenbord gezet. Jammer inderdaad dat de scheidsrechters zo treurig zijn daar. Schoonhoven H1 fluit eigenlijk gewoon die website bij elk appel werd er gefloten voor Schoonhoven. maarja wel gewoon gewonnen dus.

#13 | 26/10

Schoonhoven - Reeuwijk 0-4.
Waar ze die scheidsrechters vandaan toveren is mij een raadsel?