uitslagen 9-11-'08

Geplaats door: Cap Reeuwijk ( )

  • 4B
  • 09/11
  • 1137


Forcial - Reeuwijk 0-10

Reeuwijk herpakt zich, speelt aanvallen goed uit en dat resulteert in 10 doelpunten. Scheidsen weerhielden ons van een aantal strafcorner waarmee de uitslag misschien nog groter had kunnen zijn! in ieder geval gewerkt aan ons doelsaldo!

Laat maar horen wat de 'toppers' tegen elkaar gedaan hebben?!


ben benieuwd!!


Reageren

Pie | 10/11

Spannend heren!
Nu hopen dat snel mijn competitiedebuut seizoen 08-09 kan plaatsvinden, na blessureleed sinds augustus. Dan gaat Reeuwijk pas echt draaien!

Bush | 10/11

Krimpen na 10 min 3-0 achter. daarna geen vuist meer kunnen maken. Zelfs niet met 2 man meer op het veld. Kansloos. Souburgh speelde slimmer en beter en heeft het makke Krimpen in de pan gehakt! En terecht. Feestje na afloop moest even op gang komen maar was wel gezellig!

Op naar komend weekend waar Krimpen en Fletio elkaar gaan treffen!

De ballen

Kuijp | 10/11

5-0 was het. Eerste helft redelijk gelijk opgaand, HCW mist strafbal, Scoop mist ook kansen, 1-0 ruststand. 2e helft ging scoop meer aanvallen waardoor er achterin ruimte kwam waar HCW dankbaar gebruik van maakte. Denk dat als wij hadden gescoord voor rust dat het een hele spannende 2e helft was geworden, maar nu was het allemaal weer net niet bij ons

HCW#6 | 10/11

Waddinxveen-Scoop
Volgens mij was het 6-0, maar 5-0 of 7-0 zou ook kunnen. De TD daarna was iig heel erg gezellig, en gaat ook vandaag nog wel gevoelt worden...

Bzz | 10/11

Heel goed gezien Dr Bibber het kaf zal van het koren gescheiden worden en dat is afgelopen weekeind begonnen

Chef Deo | 09/11

Wat een ellende... Eerste 10 minuten krijgt Krimpen meteen 3 doelpunten tegen door slordigheden en foutjes. Ruststand is 4-0 en de hele eerste helft is Souburgh Krimpen de baas. In de tweede helft krijgt Souburgh vrij snel een rode kaart, omdat de sheriff met nummer 2 mij na probeerde te trappen (volgens de scheids.. ik heb niks gemerkt). Krimpen speelt tegen 10 man niet veel sterker en slimmer maar krijgt toch de overhand. Na nog een gele kaart van een manneke van Souburgh is het volle patat aanvallen voor Krimpen, wat resulteert en enkele corners, het mocht echter niet zo wezen en de eindstand was aldaar 4-0..
Prima derde helft, aardig feestje gebouwd.. 7 websiteen lang winnen we alles, we verliezen 1 keer 3 punten en we gaan feesten... wat klopt hier niet...?

Adios

Dr. Glibber | 09/11

Krimpen idd 4-0 verloren alle doelpunten in de eerste 20 minuten gemaakt daarna was de website redelijk in evenwicht....! Strijd voor het kampioenschap nog steeds helemaal open. De komende weken zal het kaf van het koren worden gescheiden. .
3e helft wel gezellig bij de gasten van Souburgh.

DeRodeKaart, | 09/11

Jammer dat jullie niks hebben gewonnen Krimpen...
De 3e helft was een gelijkspel

Blaffer | 09/11

na collectief falen van Krimpen 4-0 verloren

gelukkig hebben we de 3e helft gewonnen!

cap Bleiswijk | 09/11

Heb vernomen dat Souburgh-Krimpen is geindigd in 4-0?! Drie punten voor Souburgh dus. Maar denk dat dit bericht even bevestigd moet worden door de heren zelf...

cap Bleiswijk | 09/11

4-4 in een interessant score verloop!

na 1 minuut 1-0 voor Fletiomare, binnen 5 minuten was de score omgedraaid en stond het 2-1. Toen waren beide ploegen wakker en werd er leuk gehockey-ed met behoorlijk felle duels. Bleiswijk was wel de betere ploeg en maakte knap de 3-1 na ik gok minuutje of 20. Ruststand was 3-2 voor Bleiswijk.
Kort na rust had Bleiswijk geluk dat de keeper een grote fout maakte en een houdbare push vanaf kopcirkel liet glippen. Na 7 minuten lang billenknijpen voor Fletio en wachtend op de 5-2 kregen we gele kaart. Vanaf dat moment zijn we amper nog in de cirkel geweest voor mijn gevoel. Fletio kreeg volgens mij wel 15 strafcorners, die redelijk makkelijk gegeven werden. Maar pas 5 minuten voor het einde wisten ze er 2 in te prikken.
Terechte uitslag denk ik zo, en al voorspeld schieten beide ploegen niet zo veel op met een gelijkspel, maar goed, ook geen verlies.

b | 09/11

Fletiomare - Bleiswijk 4-4

In de laatste minuut scoorde Fletiomare de gelijkmaker.