uitslagen 23-11

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 23/11
  • 1489

Evergreen-Krimpen

Bij een 4-1 voorsprong voor Krimpen is de wedstrijd gestaakt na een massale knokpartij.
Politie moest eraan te pas komen.

Nadere berichtgeving volgt nog!

Reageren

Blaffer | 24/11

Dit is me schitterend, ouwe Costa!

Aussie International | 24/11

Hahaha Rob! Wtf! Is die leeg??

Chef Deo aka K-Bueno | 24/11

Wát een verslag, wat een held..

De Vedette | 24/11

Mooi verhaal Costa, ik heb me erg geamuseerd, maar ik weet niet of dit op het 4deklasse forum thuishoort .

Costa | 24/11

Evergreen uit

Zondag de 24ste stond al lang van tevoren in onze hockey-adventkalender bekend als een van belangrijkste hockeydeurtjes richting het kampioenschap. Bordelen in Rotterdam en omstreken bleven verdacht stil, vriendinnen en sletjes bleven onberoerd, moeders konden eindelijk weer es rustig slapen zonder gebeld te worden in de nacht en diverse flessen bier bleven zaterdag nog maar even in de ijskast staan. Echter konden sommige, ik noem geen namen, alpha-males het toch niet laten om bier te drinken en verwend te worden door een heerlijk hertje met buienradar op de achtergrond. Dit gebeurde natuurlijke met uiterste souplesse en vakkundigheid, ervaring hierin komt met jaren K-Bueno, dus wanhoopt niet!

En zo was het dus, dat ook in het Jaar des Heeren 2000&8 de edele hockeystick een ferme pets tegen de al even edele bal (niet te verwarren met een niet te missen onderdeel van het mannelijke geslachtsorgaan) diende uit te delen. Zo ook voor Krimpen H1! Dit keer moesten de onnavolgbare balkunsten van de bewezen kweekvijver van hockey- en zuiptalent vertoond worden bij de idyllische hockeyclub Evergreen gelegen in het immer bruisende en met zon, chicks en bierovergoten Maassluis…..Do I need to say more, Gringo??!

De Groene-Batty-Parade van Evergreen stond klaar om hun 3 hockeypuntjes rammend hard door de billen geboord te krijgen, echter mocht deze treatment niet geschiedden. Dan de arbitrage met scheidsrechtersdiploma. Deze hebben naar mijn mening fluittechnisch gesproken een soepel concertje neergezet, daar zoUden professor doctorandus Mr. Fluitje en zijn eerste echtgenote ( dwarsfluitist van het symfonie ensemble de gevleugelde flierefluiters) nog eens trots op kunnen zijn. Het mooiste en Beste wat ik tot nu toe gehoord heb! Echter snap ik niet wat iemand beweegt om te fluiten met een diploma. Fluiten met kaart is als de liefde bedrijven met voorbehoedsmiddelen. Het gaat volstrekt tegen de natuur in en dwarsboomt iedere vorm van creativiteit en vindingrijkheid van de beoefenaar. Dit gaat ten koste van zijn doortastend- en vastberadenheid, hetgeen kan resulteren in ongewenste prestaties op het gebied van zijn of haar ondernemingen. Anyway, op naar de 3de helft dus!

Wij werden onthaald met de vriendelijke warme gezelligheid die ons zo bekend is op onze eigen club. Kabouters zaten zonder te kibbelen lustig aan hun pijpjes te trekken onder het clubhuis en wij zaten te genieten van de snacks van Timo en lekkere kouwe kletsers naar binnen te janken. Echter Dr. Glibber aka Dr. Bibber en beter bekend bij Evergreen Anani-lover zat zich zoals gewoonlijk weer te drukken. Volgende keer maar wat ‘’Sex on the beach’’ meenemen of een ander anani-lover cocktailtje voor de Beste ‘’man’’. Bij rest van ons gezelschap aka Punani-lovers gingen de biertjes er heerlijk in.

Daarnaast was er zelfs wat te doen voor de mini van de week, beter bekend als K-Bueno. Zowaar was er een speeltuintje met wip, alweer hij zich heerlijk kon vermaken, geen zorgen voor ons dus. Wat een heerlijk jochie is het toch, af en toe een kindersurprise en het is de hele dag zoet, waardoor wij ongestoord de fles naar de keel kunnen zetten. Jammer dat voor het jochie Aad en Bas van Toor (geboren in Maassluis) niet aanwezig waren om een handtekening uit te delen en even met K-Bueno op de foto te gaan. Het deerde allemaal niet, het sneeuwde en een kinderhand is snel gevuld. Dan nu Evergeen, hetgeen kan verwijzen naar lied dat door de jaren heen zijn populariteit behoudt. We hebben het natuurlijk over de MOsselman, maar dan in een nieuw jasje gestoken door de coma-zuip-generatie. Moet ik nog meer zeggen? Eitje werd al snel in de gemeenschap opgenomen en zong vrolijk mee en had hem als eerste hangen, spoedig gevolgd door Costa en anderen. Daar waar anderen alleen nog in staat waren het wit van oogbollen ten toon te spreiden en af toe walgelijke oergeluiden te produceren konden anderen ter nauwer nood nog zowaar een fatsoenlijk gesprek voeren. Enfin in de nasleep van deze sleepcursus in de hockeycultuur op Evergeen zal ons nog lang heugen. Tot bij ons gasten dan maken we er weer een feest van.

Komende weken moeten we nog even hard trainen voor de laatste wedstijden voor de winterstop zodat wij met geheven hoofd Sinterklaas, de Kerstman en alle andere behaarde goedgevige tegemoet kunnen komen. Bovendien komt die knekker, met zijn Sydney-kapsel uit Australië over een aantal weken weer terug. De ballen!


Chef Deo | 24/11

Volgens mij wel ja, op knhb.nl staat geen enkele uitslag van dit weekeinde.. Verder prima gasten die Evergreen dudes, ben benieuwd of ze even goed kunnen hockeyen als sneeuwballen gooien!!

Bush | 24/11

Evergreen gezellig gasten die niet terug deinzen voor een potje mexxen
Was erg gezellig en de volgende keer weer maar dan na een gespeelde wedstrijd
Zijn uiteindelijk alle wedstrijd afgelast dit weekend?

Evergreen # 6 | 23/11

Erg jammer dat nu voor de zoveelste keer iemand uit naam van Evergreen een klote bericht over onze tegenstanders neerzet.
Laat duidelijk zijn dat dit niet door ons is geschreven!!!!

Verder was het een erg gezellig middagje met de heren van Krimpen!


Evergreen # 6

Green for ever | 23/11

Die Bush en die andere Krimpenglibbers zijn zo'n etters. Alleen maar stoken. Bah jammer dat er geen 5e klasse Bestaat, zou je zo in wegstoppen.Evergreen Krimpen gewoon afgelast

Dr. G | 23/11

wedstrijd Evegreen - Krimpen ging idd niet meer door nadat beide team hadden ingelopen.
Wel een hoop gezelligheid na de wedstrijd, toffe gasten van Evergreen en dta uit mijn mond, he gasten
Adios

Scoopkeep | 23/11

fabeltje check voorspellingen

cap Bleiswijk | 23/11

De wedstrijd Schoonhoven-Bleiswijk is om 11:30 afgelast. Gelukkig voordat we vertrokken! In hoeverre zijn het fabeltjes wat ik lees over Evergreen-Krimpen? Ik neem aan dat alles gewoon afgelast is in Zuid-Holland?

Scoopkeep | 23/11

Scoop-Forcial Leek nog even door te gaan maar helaas afgelast

Cap Reeuwijk | 23/11

Reeuwijk - Montfoort afgelast!

wel warm gelopen en ingespeeld, maar 10 sec voor tijd hebben de scheidsen besloten de wedstrijd uit te stellen voor en half uur.. maar het mocht niet baten!

ben benieuwd naar evergreen - Krimpen!