Voorspellingen 7-12-'08

Geplaats door: Chef Deo ( )

  • 4B
  • 01/12
  • 1187

Coo's, kom maar op!


Schoonhoven - Souburgh 1-1

Souburgh zit met de gedachten ergens anders, namelijk in het clubhuis; ze hebben een playstation van de sint gekregen. Zodoende weet Schoonhoven een puntje weg te smokkelen.

Bleiswijk - Reeuwijk 2-3

Leuke pot, snel hockey en reeuwijk gaat er uiteindelijk met de 3 punten vandoor.

Forcial - Montfoort 3-5

Montfoort wil wel weer eens puntjes pakken en gaat vol patat erop, met als gevolg 3 punten. Forcial scoort door 3 strafballen.

Krimpen - Waddinxveen 4-1

Krimpen ruikt bloed en is het verliezen en stilzitten zat: Krimpen duidelijk sterker en naderhand een mooi feestje op Krimpen met de gasten van Waddinxveen!

Fletiomare - Evergreen 0-2

Evergreen laat zien echt de gedoodverfde kampioen in de 4e klasse te zijn en zet de heren van fletio met de nodige moeite aan de kant. Zware pot voor beiden!

Adios en Free Kempi!
Reageren

PEP.3 | 04/12

Laatste reguliere speelweekend van de eerste helft. Aanstaande maandag kunnen we pas echt zien hoe de verhoudingen staan!

Bleiswijk - Reeuwijk: 0-1
Reeuwijk sterkere van de 2. website met weinig goals. Uiteindelijk pakt Reeuwijk in de laatste 15 minuten de winst door middel van een mooi uitgespeelde aanval.

Forcial - Montfoort: 1-1
Het moet er toch een keer van komen, Forcial pakt 1 punt. Het publiek is ondanks het koude weer langs de lijnen komen staan om hun 'trots' van de club te steunen.

Krimpen - Waddinxveen: 2-2
Krimpen likt de wonden, maar Waddinxveen is niet sterk genoeg om hier maximaal voordeel uit te halen. Gelijkspel is maximaal haalbare deze website.

Schoonhoven - Souburgh: 1-3
Souburgh herpakt zich na de thuisnederlaag tegen Evergreen. Souburgh is duidelijk de sterkere van de twee, maar door de thuisfluiters van Schoonhoven kan Souburgh niet optimaal benutten van hun kwaliteiten.

Fletiomare - Evergreen: 1-3
De spannentste pot van dit weekend. De nummer 1 tegen de nummer 2. De voorspellingen verbazen mij wel, zo sterk is Fletiomare zeker niet. Toen wij tegen hen speelden vielen ze erg tegen. Daarnaast hoorde ik toevallig dat ze 4 geblesseerden hebben. Een stabiele ploeg als Evergreen is duidelijke de sterkere van de 2.

7 | 03/12

Bleiswijk - Reeuwijk 1-3

Reeuwijk zet sterke lijn voort en wint hier met goed veldspel.

Fletio - Evergreen 4-1

De mannen in het roze(zoals ze over het algemeen genoemd worden) vergeten dat sinterklaas al is geweest, en geven de cadeautjes een paar dagen later op het hockeyveld aan hun eigen cluppie. Evergreen probeert mondje dicht te hoUden maar dit lukt niet, dus zullen er ook nog wat gele pakjes uitgepakt worden aan de kant van evergreen.

de andere websiteen worden beslist door wonderschne goals. waarbij de thuisploegen winnen

HCW #1 | 03/12

Prima, als het feestje maar niet net zo faalt als ik! Spreekt Krimpen nu trouwens wel goed af welke SC-variant ze gaan spelen?

Bush | 03/12

Schoonhoven - Souburgh 2-10
Met het snelle spel van Souburgh moeten dit haast wel dubbele cijfers worden. Schoonhoven scoort 2x uit de scoop van de libero.

Bleiswijk - Reeuwijk 5-3
Leuke website met veel kansen over en weer. Het probleem is alleen dat Reeuwijk het net niet weet te vinden tegen de wat sterkere tegenstanders. Daarom ook dit maal een verliespartij.

Forcial - Montfoort 1-3
Anti-hockey of een baggerveld.

Krimpen - Waddinxveen 4-1
Slechte website waar beide teams al bezig zijn met het feestje na de website. De punten blijven in Krimpen door het falen van de Waddinxveense keeper;) Het feest erna eindigd in een gelijkspel alleen wel 2x rijbewijsverlies voor Waddinxveen:D


Fletiomare - Evergreen 5-2
Het geluk is op bij Evergreen. Ze zijn DE te kloppen ploeg. Fletiomare is erg sterk bezig en zal op eigenveld laten zien dat ook zij kans maken op promotie.

Zo gaan we met een hele leuke tussenstand in de competitie de winterstop in. Krimpen hoopt de website tegen Schoonhoven nog binnen nu en 1,5 week in te halen waardoor er bovenin 6 teams erg dicht bij elkaar staan.
Vanaf 1 maart mogen we dan weer met zijn allen aan de bak om te gaan besLissen wie er eind mei feest mag vieren. Ik denk dat het zal gaan tussen 5 teams. Evergreen, Fletio, Krimpen, Souburgh en Bleiswijk. Reeuwijk gaat buiten de boot vallen omdat ze het tegen deze 5 ploegen de tweede helft van de competitie niet kunnen winnen.

cap Bleiswijk | 03/12

Schoonhoven - Souburgh 2-7
Ondanks het pijnlijke verlies op eigen bodem walsen ze hier wel overheen en gaan toch met een kleine kater de winterstop tegemoet.

Bleiswijk - Reeuwijk 4-2

Zoals tot nu toe elke website dit seizoen gaan ook deze thuiswebsite de punten naar Bleiswijk toe. Spannende pot maar 2 snelle doelpunten van Bleiswijk in de 1e helft maakt het makkelijker spelen. Reeuwijk dringt aan maar komt te laat.

Forcial - Montfoort 3-7

Montfoort weet niet wat het overkomt en scoort er op los in het prachtige zuUden.

Krimpen - Waddinxveen 1-4

Krimpen is aan de verliezende hand en vergist zich in deze opponent, iets te groot gedacht!

Fletiomare - Evergreen 5-2

Ondanks een hoop winstpartijen voor Evergreen is FLetio op eigen terrein de baas en geeft Evergreen hockeyles op semi-sneeuw veld. De sproeiinstallaties maken dat de sneeuw ontdooit en de website op papsneeuw gespeeld wordt. Het nivo om te huilen, de spanning net als de kou om te snijden en Fletio als koploper de winterstop in. (kan dit eigenlijk wel, volgens mij wel?!)

Fab | 02/12

TD op fletiomare Thema "pre-ski"

HCW#6 | 01/12

Schoonhoven - Souburgh 5-0

Dit wordt een regelementaire 5-0 overwinning voor Schoonhoven. De jongetjes van Souburg weigeren in de auto richting Schoonhoven te stappen omdat zet net bezig zijn met een spannend rondje singstarren op de nieuwe playstation. De winnaar van de singstarbattle wordt de linksachter!

Bleiswijk - Reeuwijk 3-1

Thuis is Reeuwijk stukken sterker dan uit. Ze gaan er hier dan ook met 3-1 af tegen een prima Bleiswijk

Forcial - Montfoort 1-4

Onkunde troef in dit duel... Maar Montfoort gaat wel de punten pakken

Krimpen - Waddinxveen 0-0

De mannen van Krimpen zijn nog vollop bezig met de voorbereidingen voor de TD. De heren van Waddinxveen zijn echter nog niet over de ladingen pepernoten en marsepein van vrijdagavond heen. Ik voorspel een doodsaaie 0-0. De derde helft wordt echter wel errug gezellig

Fletiomare - Evergreen 5-0
Fletio zorgt tog wel voor een kleine verassing door Evergreen zo makkelijk te verslaan.