4b: uitslagen 12-11

Geplaats door: stag42 ( )

  • 4B
  • 12/11
  • 480

kikkers - purmerend 2 - 4
Reageren

mijdrecht | 18/11

Als ik eerlijk moet zijn saxenburg.. jullie waren een leuk en moeilijk team, maar qua spel hadden jullie niks te zoeken in Mijdrecht. Jullie kwamen in de eerste 10 min 0-1 voor, maar de rest van de wedstrijd leunden jullie op de counter. Mijdrecht had simpel weg de laatste 60 min van de wedstrijd minstens 80% van het balbezit en verreweg het beste spel.. Nogmaals.. jullie zijn een moeilijk team, maar jullie verdienen in my opinion niks meer dan de plek waar jullie nu staan.

vincent sax h1 | 17/11

Dank je wel Purmerend. Ik moet ook zeggen dat de wedstrijden tegen jullie best een uitdaging zijn.
Het is niet de bedoeling om off- topic te gaan maar als we constant de grond in gestampt worden terwijl we wel degelijk goede wedstrijden spelen is dat redelijkg frusterend. De punten laten we helaas liggen in de 2de helft. Bij veel van de teams waar we tegen speelden stonden we voor in de eerste helft, net als tegen jullie 1-2, Hoorn, Mijdrecht en Athena.
Daarom, misschien niet handig maar gaan we toch in op de eigenlijk kinderachtige uitlatingen. Ik zal (tot grote blijdschap van sommigen ) hier niet meer op ingaan.
Tot de volgende (spannende?) wedstrijd!

ComplimentuitPurmerend | 17/11

Ik moet eerlijk toegeven dat Saxenburg de laatste jaren beter is gaan spelen en het zelfs voor de ploegen bovenin lastiger maakt. Kan me nog jaren herinneren dat de dubbele cijfers tegen Saxenburg de normaalste zaak van de wereld waren.

Applaus en succes met het behalen van de middenmoot/subtop.

Herman | 15/11

Heerlijk dat een topic begint bij de overwinning van Purmerend en eindigt bij (wederom) saxenburg dat beweerdt wel goed te zijn!

Forumvervuiling!!

Vincent sax h1 | 15/11

Valt wel mee, had iets genuanceerder gekund. Het probleem is bekend en wordt aan gewerkt.
Afgelopen zondag hebben we laten zien dat we kunnen scoren, 0-14 gewonnen tegen uitgeest is toch leuk voor de puntjes. Helaas moet het aanvalsspel nog uitgebouwd worden daar heeft de opstelling en speelwijze weinig mee te maken.

Fingerspitzengefuhl | 15/11

Zo, van je teamgenoten moet je het maar hebben! Ik denk dat na deze opmerkingen er helemaal geen spits meer rondloopt op Saxenburg...

Angelo Sax heren 1 | 14/11

Nou Erik heeft wel gelijk. De verdediging is goed en de resultaten ook ten opzichte van de jaren ervoor. Maar we missen gewoon kwaliteit in onze aanval. We kunnen misschien wel aanvallend spelen maar door de mindere kwaliteit bij de aanval worden de kansen niet afgemaakt. We zien wel wat de tweede helft van de competitie brengt.

ro | 14/11

Eees, misschien helpt een iets meer aanvallende speelwijze bij het maken van meer doelpunten :)

Eees Sax | 14/11

Dit jaar verloopt inderdaad anders dan bij ons de verwachting was. We spelen zeker niet slecht en in vergelijking met de afgelopen jaren zijn wij denk ik een lastige tegenstander geworden. Er wordt steeds nipt verloren of gelijkgespeeld. Echt onderuit gaan we zeker niet (grootste nederlagen 0-4 tegen kikkers en 2-5 tegen Purmerend).
Het probleem is op dit moment gewoon het gebrek aan scoren.

De ranglijst zegt een na laatste, maar qua team hoeven we daar zeker niet te eindigen denk ik. Er zijn kwalitatief zeker betere ploegen in de poule, maar op de plaats waar we nu staan vinden Hoorn, Kikkers en Purmerend ons waarschijnlijk ook niet helemaal thuis horen als ze naar de wedstrijden kijken.
We zullen zien wat de tweede helft van het seizoen brengt... Verdedigend zijn we sterk (3e in tegendoelpunten)..

Als reactie op het reageren van Saxenburgers; Ik reageer alleen positief over het algemeen. Vind het gewoon jammer hoe er over ons team gepraat wordt. De wedstrijden zijn over het algemeen allemaal leuk. Mochten ze het niet zijn, komt dat vooral doordat spitsen van de tegenstander zich nog wel eens frustreren.

Ik zal wel weer negatieve reacties en geklaag krijgen, maar misschien valt het een keer mee

Succes allemaal de 2e helft van het veel te korte seizoen

Eees Sax | 14/11

hahaha ja echt he Toine!

Toine | 14/11

Wat zeurt die Ees Sax toch!

Rijk | 14/11

Beste Peter, ik heb e.e.a. ’s zitten nalezen, maar je ‘verzoek’ te corresponderen met Saxenburgers lijkt onzinnig. Is er bij de Purmereutels nog sprake van enige realiteitszin en zelfspot. Tenslotte begonnen zij zelf in bericht vier een discussie over thuisfluiters. Dit werd ook wel leuk en cynisch doorgezet, totdat de Schalkwijkers gingen reageren op zaken waarvan ze zelf denken dat er tussen de regels iets staat wat dan bedoeld zou kunnen hebben zijn geworden…. Probeer een Chinees maar wat in het Nederlands uit te leggen, bedoel ik maar.

Het enige wat je van hun kan begrijpen, is de reden om continu maar iets te willen vinden. Wat moet je anders als je vooraf pretendeerde bovenin mee te kunnen draaien en nu (één na-) laatste staat. De enige rol van betekenis in deze poule is dan nog op dit forum…

Ees Sax | 14/11

Das teminste eens leuk om te lezen ipv zeurberichten die menigeen liever neer lijkt te zetten!

Purmerend | 13/11

En zo is het maar net, daar zijn beide ploegen het overeens. Op naar 16 april!

Kikkers 1 | 13/11

Ik moet zeggen dat gezien het spelbeeld wij wel veel meer in de aanval waren en ook echt goede kansen gehad hebben, ik geloof dat er 2 door Purmerend van de lijn gehaald zijn. Wel moet ik zeggen dat Purmerend het gewoon slimmer uitgespeeld heeft. En leuk voor de rest, maar jammer voor ons, de spanning is weer terug in de competitie, maar niets is onhaalbaar, we blijven ervoor knokken!
Over de wedstrijd, het het alles, spanning, leuke duels en kaarten voor Kikkers en Purmerend (alhoewel wij dan wel meer kaarten gehad hebben) Al met al was het zeker geen onsportieve wedstrijd en nadat we een beetje uitgebaald waren, was het na de wedstrijd ook nog gezellig met die jongens.

vincent sax h1 | 13/11

Purmerend gefeliciteerd :)

Peter dit was toch jouw opmerking of niet? :)
:
Saxenburg? Laat me niet lachen, daar wil je nog niet dood gevonden worden.

Prettige avond

Nr. 112 | 13/11

Applaus omdat je geen gezeik hebt/krijgt over de scheidrechters... Is dit niet de omgekeerde wereld?

vooruit deze ene keer | 13/11

2-4 Kikkers - Purmerend,

Tot dan toe 3 doelpunten tegen en nu meteen 4 erbij. Volledig terecht verloren van Purmerend en dit keer geen gezeur over de scheidsrechters. Dit verdiend een groot applaus en in dit geval is een applaus voor jezelf terecht.

Dus Purmerend applaus voor onszelf en laat de rest maar janken

Eees Sax | 13/11

Wij kennen geen Remco

Prettige wedstrijd!

Peter | 13/11

Tuut tuut tuut. Het moet niet gekker worden. Om me dan maar te verlagen tot jouw niveau; wat je zegt, ben jezelf. Begrijp je het nu wel?

Een gezonde start van een discussie om thuislfuiters uit te bannen, verzadigd (mede door jou) in een soort van hetze tegen mij. Ondanks je me vereert met deze aparte status, moet ik helaas wel concluderen dat ik dus niet degene die dit forum misbruikt .

Wel hierbij nog even mijn complimenten aan Rijk; met één opmerking een heel team stil krijgen. Kan je ook niet even Remco en z'n Saxenburgse consorten toespreken? Deze zijn nogal hardleers.

Remco | 13/11

Peter......Als jij mensen loopt te kleineren...kan je niet anders dan zulke reacties verwachtten......volgens mij begon deze topic heel netjes en zelf complimenteus voor de verliezende tegenstander. Dat jij er vervolgens zo jaloers en minachtend op reageerd.....dan kan je niet anders verwachten dan dat je de hele zooi over je heen krijgt!! En terrecht! Door mensen als jij loopt een leuk initiatief om zo'n forum te starten helemaal in de soep!

Jammer is het dan ook dat je zo gefrustreerd overkomt en eigenlijk alleen maar met impulsieve woede spuugt!

Peter | 13/11

Beledigen? Wie dan? Volgens mij word alleen ik voor van alles uitgemaakt, nadat ik Purmerend voor een dappere daad aanspoorde. Zo noemde ze me een Saxenburger (en vonden dat blijkbaar een belediging. Jullie reageren daar dan weer op. Lees: vergroten dat daarmee), een arm jongetje, triest, etc.

De reacties hier zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens erg simpel. Tip: je moet vragen niet verwarren met statements.

Ee(n)(s) Sax | 13/11

Nou, die Peter speelt zeker niet bij ons.

Zowiezo vind ik het wat jammer dat dit forum gebruikt wordt voor trieste opmerkingen en beledigingen.. Laat iedereen eens in zijn waarde..

Peter speelt gelukkig niet bij ons.. Wij hebben namelijk een team met gezellige mensen..

Succes in de competitie allemaal!

Peter | 13/11

IP-adressen achterhalen??? Zullen we het er maar ophouden dat het allemaal erg doorzichtig en typisch is!

vincent | 13/11

Voor de goede orde,

Ik kan bevestigen dat Peter (gelukkig) niet bij saxenburg hockeyed :) en onderbond zijn wij toch echt niet waardig.
Owjah en reageren zal ik blijven doen, vuurtje lijkt aardig opgestookt te zijn tussen purmerend en kikkers Gezellig! :)

Rijk | 13/11

...geen niveau....makkelijk....Purmerend.... Hm, ik lees hier niets raars.

Let op; je krijgt hier nu weer gelijk wat gefrustreerde en reacties uit Purmereutel over heen. Jaren van het net-niet-zijn komt collectief naar boven (met dank aan die andere groenen). Het kleineren zonder te onderbouwen is hier ook al een goed voorbeeld van.

Marco B | 13/11

Lieve Peter,

Wist niet dat dat verboden was......nu 3 berichten met 3 namen.....politie dan maar bellen?

Triester lijkt het me.....dat je ip-adressen van namen gaat zitten te vergelijken om vevolgens te weten wie wat zegt!

Lekkere dagbesteding!

Ow en over woede en frustratie.....lijkt me duidelijk dat een bericht op een site knallen waar je ongeveer voor dood verklaard bent , toch wel leuk is! Vooral nadat je 4-2 wint van de favoriet!

En inderdaad schaam je maar dat je voor saxenburg speelt! Ik zou ook doen alsof ik er niet bij hoorde!

Kus kus

Gubbe | 13/11

haha.......

arm jongetje dat je toch bent

Peter | 13/11

Saxenburg? Laat me niet lachen, daar wil je nog niet dood gevonden worden. En als het puur met niveau te maken zou hebben zou in ieder geval ik op dit forum niet thuis horen, klopt. Maar jullie zijn zo makkelijk.

Ik merk dat bij Purmerend nu echt alle frustraties los komen. Dat zat waarschijnlijk dan zeer diep en wat laten ze zich kennen zeg. Die woede, je zou bijna denken dat ze gisteren verloren hebben.

PS: Waarom schrijf je eigenlijk onder twee berichten achter elkaar onder verschillende namen?

Peter Hater | 13/11

Peter.....je hockeyed zelf bij saxenburg meen ik net te lezen? Maak je liever druk met een jaartje onderbond!

Ps.

Ow en vincent: Reageer alsjeblief 1x niet op een opmerking!

Vlerk aka Sterk | 13/11

Ja Peter en de wereld is een doedelzak! Hoe goed je ook zal spelen , en hoe verdient je ook zal winnen.....sommige jongetjes zullen altijd blijven zeuren!! En vind je het echt zo raar dat je nu berichten van Purmerend leest?

Ow en even voor jou goede josti orde......er is in ieder geval al 1 van de bonds geregeld om bij Purmerend-Kikkers te komen fluiten! Zodat ze er dus gewoon weer met (wat was het ook alweer?????) 2x geel 1xrood en 2 groen en 4-2 eraf gaan? Mijn id!

Peter | 13/11

Zo Purmerend, voor het eerst 's een belangrijke wedstrijd gewonnen zonder de hulp van scheidsen en dan gelijk babbels krijgen...? Dat is niet bijster dapper.

Dapper zou het pas zijn om (net als Kikkers naar het schijnt) die thuisfluiters bij jullie te bannen. Jullie eigen frustratie daarover (waar jullie dus ineens zelf over durven te schrijven) los je niet op door een uit-potje te winnen, maar door als team een punt te maken.

Purmerend | 12/11

Zo, jullie je zin. Tot de laatste dag spannend. . Oh, natuurlijk wonnen we alleen doordat we thuisfluiters hadden.

vincent sax h1 | 12/11

Zag toch liever kikkers winnen en zodrekt derde klasse gaat spelen eigenlijk.. Dus doe nog eff je best frogs!

Gubbe | 12/11

Wil nog wel zeggen dat het een mooie sportieve pot was zonder gezeur op de tegenstander of scheidsrechters. Respect!

Slick+Geeb | 12/11

Mooie pot, verdienstelijk gespeeld door Purmerend. Goeie scheidses, leuk publiek en een hele geslaagde dag + biertjes op de Kikkers.

Ik hoop dat de mensen die de voorspellingen doen, iets meer verstand van Hockey gaan krijgen, want in de 4de is nooit iets zeker.

Groeten uit Amsterdizzle