Voorspellingen 1-3-09

Geplaats door: HCW #1 ( )

  • 4B
  • 19/02
  • 915

Schoonhoven - Bleiswijk 1-3

Het opperhoofd van Schoonhoven speelt samen met zoonlief in de 1e minuut de verdediging van Bleiswijk uit. Bleiswijk wint uiteindelijk moeizaam met 3-1.

Evergreen - Krimpen 2-2

Deze twee kampioenskandidaten hoUden het lekker op een gelijkspel.

Fletiomare - Souburgh 4-2

Fletiomare wint zakelijk van Souburgh.

Scoop Delft - Forcial 10-10

De wedstrijd van het weekend! Wie gaat er nou als 11e eindigen in deze competitie? Na de 28ste zullen we het weten! Volgens mij gaan ze beiden voor de gedeelde laatste plaats!
Reageren

Dr. Glibber | 28/02

Schoonhoven - Bleiswijk 0-3 Wordt een walkover qua kansen maar Bleiswijk vergeet ze te scoren.

Evergreen - Krimpen Leuke pot waar beide teams als heel lang naar uitkijken. Zou Evergreen komen is de vraag, zo ja dan wint Krimpen met 1-3. Door 2 strafcorners en 1 snelle counter. Evergreen vecht wel maar loopt vast bij het goal.

Fletiomare - Souburgh 1-1 Hele leuke wedstrijd waarin de evaren gasten van Flet het zwaar gaan krijgen tegen het opstandige gedrag van de pubers van Sou. Have fun toch zal het een gelijk spel worden.

Scoop Delft - Forcial, 2-0 Scoop gaat hier leuke en verdiende punten pakken.

Fab | 23/02

Fletio - Souburgh 4-0

Chef Deo | 21/02

Schoonhoven - Bleiswijk 0-3

Bleiswijk heeft geen kind aan de Schoonhovenaren, toch blijft de teller op drie steken voor de bezoekers.


Evergreen - Krimpen 2-4

Ondanks de angst die toch in beide teams is geslopen, wordt het een leuke open pot, waar Krimpen uiteindelijk in de slotfase de overwinning binnensleept via een strafbal en een counter. Achteraf zal nog wel een aardig biertje worden gedronken gok ik.


Fletiomare - Souburgh 2-3

Fletio verslikt zich in de mennekes van Souburgh en gaat zodoende met een nihil verschil de mat af. Souburgh krijgt in de laatste minuten een rode kaart wegens natrappen, maar houdt toch stand.


Scoop Delft - Forcial 1-1

Onkunde alom, waarbij de Delfse stUdentjes weer eens een nieuwe tactiek proberen die volgens de berekeningen succes zou moeten opleveren. De strandgangers weten er echter toch nog een in te prikken, doordat de keeper niet op zat te letten.

Houdoe!

Scoopkeep | 20/02

over Scoop-forcial 4-2
Als we er vol voor gaan moet een overwinning lukken.

Verder is bij fletio de microfoon van hun mannetje achter goal kapot door het regenachtige weer dus daarom gaan zij net aan verliezen:p

Bush | 20/02

Schoonhoven - Bleiswijk 2-8

Bleiswijk geeft de eerste helft gas. De 2de helft is het vooral de zaagies ontwijken en zorgen dat niemand geblesseerd het veld verlaat!

Evergreen - Krimpen 3-6

Krimpen is slecht maar Evergreen is al helemaal zijn vorm kwijt! In de zaal is de eerste tik al uitgedeeldFletiomare - Souburgh 3-3

Fletio onderschat de snelle A-junioren van Souburgh! Helaas is het bij Souburg niet altijd even waterdicht achterin en dus eindigen we hier in een gelijkspel!

Scoop Delft - Forcial 4-2

Geen goede wedstrijd maar wel punten voor Scoop Delft!