Uitslagen 1-3

Geplaats door: Kuijp ( )

  • 4B
  • 01/03
  • 977

Scoop - Forcial 7-1
Forcial had veldoverwicht de eerste 15 a 20 min maar creeerde niet veel, scoop maakt van de eerste 5 kansen er 3. Strafcorner aan het einde van de 1e helft brangt forcial terug tot 3-1, begin 2e helft nog even spannen maar na zo'n 10 minuten viel de 4-1 waarna er bij Forcial weinig meer goed ging. Laatste minuten werden nog ontsierd door 2 gele kaarten voor Forcial, keeper trapte eerst ondergetekende neer nadat de bal allang weg was, waarna Forcial met 11 man in het veld bleef staan en de aanvoerder daarvoor ook nog geel kreeg.
Reageren

Bush | 03/03

Krimpen idd sterk eerste kwartier. Na een aantal omzetting bij Evergreen en wat lichte blessure gevallen bij Krimpen was het even een chaotische website. De 2de helft was weer een stuk beter maar het was duidelijk dat beide teams conditioneel misschien nog het een en ander te kort kwamen.

Het blijft iig spannend bovenin

Scoopkeep | 02/03

Eerste helft van eerste helft was het nog spannend tegen forcial. Maar nadat we tot 3-1 uitgelopen waren hield het beetje op en was het verzet gebroken. 2e helft uitgelopen na 7-1 en eindelijk die 3 punten binnen!!! Nu kijken wat de rest van deze seizoenshelft nog aan punten kan brengen.

Chef Deo | 01/03

Blaffer, dat was omdat hij duizelig was door een knie in zijn noten bij het inspelen vernam ik van gasten van Immer Grn...

Zoals gezegd weet Krimpen de website in het eerste kwartier naar zijn hand te zetten en dat bleek voldoende om de website winnend af te sluiten. Leuke, felle pot met, inderdaad, een terechte winner.

Blaffer | 01/03

Krimpen wint verdiend uit bij Evergreen, waar het spel op het scherpst van de snede gespeelt wer. slechts af en toe werd er over de lijn gegaan, waarbij de scheidsrechters niet helemaal (of helemaal niet) optraden!

Goede scherpe pot van beide kanten en in mijn ogen een terechte winnaar.

vraag me nog steeds af waarom de keeper na 10 minuten en 2 goals tegen scheldend en tierend van het veld afliep???

bleiswijk | 01/03

Bleiswijk doet wat het moet doen:

Schoonhoven - Bleiswijk 1 - 7

Dr. Glibber | 01/03

Evergreen - Krimpen 3-4 alle Krimpen doelpunten in het eerste kwartier gemaakt. Leuke en spannende website met af en toe hard spel maar met in mijn ogen een verdiende winnaar.