Voorspellingen 8-3-09

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 03/03
  • 933

Evergreen - Forcial 8-2
Evergreen kan de komende websiteen weer aan het doelsaldo gaan werken. Maar let op, ze krijgen er altijd minimaal 1 tegen

Reeuwijk - Krimpen 3-5
Eerste website was 3-0 in het voordeel van Krimpen. Als ze bij Krimpen achterin scherp zijn dan wordt er voorin vast wel weer gescoord. Reeuwijk is samen met Krimpen misschien wel het team wat het meeste recht heeft op die 2de promotieplek. Ik zie namelijk niemand Fletiomare afstoppen voor het kampioenschap.

Schoonhoven - Fletiomare 1-8
Een totale walk-over kan worden voorkomen door de clubscheidsrechters

Scoop Delft - Bleiswijk 3-6
Scoop heeft aan het gevoel van overwinnen geroken en is uit op meer maar moet na een goede eerste helft Bleiswijk toch laten gaan.

Waddinxveen - Souburgh 2-5
Souburgh een maatje te groot voor Waddinxveen. Waddinxveen staat boven de de trieste laatste 4 maar heeft ook niet de aansluiting met de 6 teams die nog mee doen om het kampioenschap.
Reageren

Pie | 08/03

Leuk om te zien overigens hoe iedereen er weer volledig naast zit, Reeuwijk - Krimpen gezien althans.

Dr. Glibber | 05/03

Evergreen - Forcial 5-2 Evergreen toch aangeslagen door vorige week. Winnen deze website wel maar niet 100% overtuigend.

Reeuwijk - Krimpen 2-3 Belangrijke website voor beide teams, hier worden de kaarten geschud en gedeeld. Krimpen zal weer snel voorkomen maar Reeuwijk komt goed terug. De laatste 5 minuten worden heftig en spannend, waar Krimpen er nog 1 bij tikt.

Schoonhoven - Fletiomare 0-7 Inkoppen en wegwezen

Scoop Delft - Bleiswijk 0-5

Waddinxveen - Souburgh 1-4 Ik hoop op een stunt van Wadx maar vrees een degelijke overwinning voor de pubers van Soub

HCW #1 | 04/03

Evergreen - Forcial 5-0
Niet echt heel boeiend! Evergreen heeft de teleurstelling van vorige week verwerkt en gaat gewoon weer meedoen voor de promotieplaatsen.

Reeuwijk - Krimpen 2-3
Reeuwijk in Reeuwijk is altijd lastig! Krimpen wint vanwege hun prima strafcorner.

Schoonhoven - Fletiomare 1-7
Fletio heeft het in de eerste helft lastig, maar weet ze toch te pakken. Geen boeiende website.

Scoop Delft - Bleiswijk 0-4
Na de training van een international en de eerste overwinning wil Scoop stunten tegen Bleiswijk, helaas is Bleiswijk een paar maatjes te groot voor de jongens. Wel hebben ze gebruik gemaakt van de trucjes die Ronald Brouwer ze heeft geleerd.

Waddinxveen - Souburgh* 3-2
In tegenstelling tot de #6 van mijn team ben ik wel optimistisch! We gaan gewoon stunten en deze keer de strafbal wel binnen pushen!

* We hebben TD dus verziek ons feestje niet!

HCW #6 | 03/03

Evergreen-Forcial
Deze website wordt afgelast. De mannen van Evergreen doen er alles aan om het veld bespeelbaar te maken. Maar het mocht helaas niet baten. De zelfabsorberende doekjes die overal op het veld liggen zijn niet voldoende om het openlucht zwembad in maasluis te laten opdrogen.

Reeuwijk-Krimpen 0-3
Krimpen komt veel frisser uit de winterstop dan de Reeuwijkers. Reeuwijk staat snel met 3-0 achter waarna Krimpen het op slot kan gooien.

Schoonhoven-Fletio 9-1
Schoonhoven verslaat de jochies van Fletio met overtuigende combinatiespel en briljante taktische manoevres...
Ja of niet natuurlijk...

Scoop - Bleiswijk 2-7
Makkelijk potje voor de mannen van Bleiswijk. Blijven goed op koers voor promotie

Waddinxveen - Souburg 2-5
Vele vele fans komen af op deze happening. Waddinxveen komt snel op 2-0 voor. En bakt er daarna vrij weinig meer van... Dat kan komen omdat er in de rust al flink is ingedronken voor de TD...

Freddi | 03/03

Altijd groen vs Zandhazen - 9-1
Altijd groen presteerd nu wel en laat met goed verzorgd hockey zien wie de baas is van de waterkering. Na vorige week de sleutel één malig uti handen gegeven te hebben, zal het lastig worden voor de overige teams deze prestatie neer te zetten.

Surfers vs Boeren 2-6
Sufers komen ogenschijnlijk eenvoudig met 2-0 voor maar geven het voro het laatste fluitsignaal volledig uit handen! Reeuwijk is echter niet kansloos, zeker niet gezien de 3 goals die altijd groen er in wist te prikken tegen Krimpen.

Goudsmeden - Vleutenaren 0-19
Wordt dit de grootste overwinning van het seizoen? of zullen er nog vele volgen die meerdere malen groter zijn? Schoonhoven wordt volledig overrompelt door Feltio en na 10 minuten is er geen redden meer aan, ook niet voor de voorzitter!

Studs - Kassebouwers 1-9
Kassebouwers geven vol gas en gaan recht af op het uiteindelijke eind doel. een overwinning en de 3e plaats!

Wadlopers - DJVT 3-5
Nummer 10 van de Wadlopers krijgt zowaar eindelijk eens geel voor zijn wanstaltige gedrag! Vreemd is echter wel dat de DJVT de overwinning in de eerste minuten bijna uit handen laat glippen! echter door het snelle spel stoomt ook DJVT door naar het uiteindelijke doel! Plaats 3! meneer de Pakistaan zal tevreden toekijken!


Ik denk deze ronde weinig verassingen, al zoUden de surfers en boeren bij elkaar roet in het eten kunnen gooien, waardoor ze geen rol van betekenis meer kunnen spelen in de uiteindelijke slotfase van deze competitie. Maar ach, het is nog geen lente, en waar lente is, is meestal wel iets te vieren. Dus uiteindelijk zal de tijd het uitwijzen, want het wordt vanzelf lente.

1 ding is zeker! hij blijft altijd lopen! die METER!