Voorspellingen 22/3

Geplaats door: #4 ( )

  • 4B
  • 16/03
  • 1317

Schoonhoven - Forcial 4 - 0
Een draak van een website waarin Schoonhoven het minst slecht is.

Waddinxveen - Evergreen 2-4
Jammer voor Waddinxveen maar het sprookje duurde toch echt maar één weekje.

Montfoort - Krimpen 0 - 8
D'r op en d'r over, zoals de pubers van Souburgh op een zaterdagavond.

Reeuwijk - Fletiomare 3-4
Wat een pot! Reeuwijk hockeyd zich naar een 3-0 voorsprong maar Fletio flikt het weer en knokt zich naar de 3 punten.

Scoop - Souburgh 1-2
Souburgh staart zich blind op de 3 punten die telkens aan ze voorbij lijken te gaan en verslikt zich bijna in de mannen van Delft.
Reageren

Pie | 19/03

Ik wel

HCW#6 | 19/03

Daar ben ik het dan weer niet mee eens natuurlijk. Ik stel wel voor om gezamelijk het feestje bij Gouda op te komen leuken. Kunnen jullie gelijk ons bier betalen voor de overwinning op Evergreen

7 | 19/03

R'wijk hockeyfeestje morgen is natuurlijk weer VEEL leuker dan w'veen hockeyfissa want die zijn altijd moeilijk gay

HCW#6 | 19/03

@Bush
Dat zie je natuurlijk helemaal verkeerd! We zuipen ons collectief de tering in op vrijdag Liggen we de hele zaterdag in ons bed, en dan zijn we zondag onwijs fit en uitgerust! Jaja er zit een planning achter onze data van hockeyfeesten!

Bush | 19/03

Heb begrepen dat Waddinxveen vrijdag een hockeyfeest heeft. Ik denk dat ze zondag nog steeds aan het uitbrakken zijn!

zondag | 18/03

Zou leuk zijn als Waddinxveen kan stunten! Uit tegen hen is het altijd een hete website! Waddinxveen heeft bewezen in het verleden dit te kunnen, moeten ze wel allemaal heel erg fel en scherp zijn! Succes, en er staan al heel wat kratjes bier op zag ik dus dat wordt zuipen in het zonnetje na afloop, haha!

Scoopkeep | 18/03

ja maar ik schrijf meestal in het engels

??? | 18/03

hey Scoopkeep,

Studeer jij? Wel eens gehoord van een "T" achter de stam bij de derde persoon? Misschien naast leren keepen is een cursus Nederlands ook interessant! Dit wordT 'm dan: Scoopkeep is zondag as verhinderd doordat hij een inburgeringscursus volgT.

gr
???

Scoopkeep | 18/03

Schoonhoven - Forcial 2 - 3
Dit word hem dan, Forcial ziet het licht en pakt eindelijk wat puntjes. Einde aan de wanhoop.


Waddinxveen - Evergreen 2 - 7
#1 van waddinxveen vergist zich en gaat als bonds staan fluiten. Evergreen goed samenspel en sterk hockey. Waddinxveen nog steeds in veronderstelling dat ze aansluiting vinden maar helaas dat laat nog even op zich wachten.


Montfoort - Krimpen 0 - 6
De backhand van Krimpen loopt niet en Montfoort laat zich niet al te erg kennen.

Reeuwijk - Fletiomare 4-3
De topper van het weekend denk ik. Spannende website. De begeleiding van Fletio zorgt echter voor wat verwarring bij het team. Daardoor is reeuwijk toch wat sterker en wint!

Scoop - Souburgh 4-2
Dit word hem dan. We gaan nu echt eens laten zien wat we kunnen en pakken gewoon die drie punten. Deze keer ook een goede eerste helft neer zetten!

Scoopkeep | 17/03

1-14 voor scoop-souburgh lukt met zelfs met 1 arm niet om zo erg te verneuken.

HCW #1 | 17/03

Schoonhoven - Forcial 5-2
De alleskunner van Schoonhoven krijgt zijn zin van de door hem aangewezen arbitrage. Alle 5 de strafballen worden door hem ingeslagen (mag alleen in Schoonhoven). Dat beslist hij, zoals iedere coach dat zou doen.

Waddinxveen - Evergreen 3-2
Omdat ik het leuk vind om kampioenskandidaten huilend het veld te zien verlaten, gaan we ook hier ons Best doen. Niks te nadelen van Evergreen, want de websiteen zijn altijd mooi!

Montfoort - Krimpen 0-7
Krimpen wint, maar zoals velen hebben ervaren, lijkt het niet eens op hockey, vanwege de belabberde mat die ze hebben liggen. De hoekvlag staat notabene op een berg!

Reeuwijk - Fletiomare 5-5
De website van de competitie. Helaas vrees ik voor Reeuwijk dat ze te licht zijn voor de snelle en slim spelende spelers van Fletio. Jammer genoeg voor Fletio is de verdediging van hun niet heel sterk. Daardoor zet ik in op een gelijk spel met veel doelpunten.

Scoop - Souburgh 1-14
Souburgh wil eerherstel. Sorry Scoopkeep, volgende week beter.

@ Pie: Kan niet wachten op je kratje. Voelt een beetje hetzelfde als kampioen worden!

Kuijp | 17/03

Schoonhoven - Forcial 3-2
Forcial heeft veldoverwicht maar weet weer geen kansen te creeeren, de opa van Schoonhoven maakt er 3 uit de counter

Waddinxveen - Evergreen 1-5
Evergreen wint redelijk makkelijk van Waddinxveen

Montfoort - Krimpen
Nog steeds geen idee wat Montfoort kan, maar Krimpen zal wel voor de dubbele cijfers gaan

Reeuwijk - Fletiomare 4-2
Mooiste pot van het weekend. Reeuwijk in mijn ogen sterker dan Fletio en weet de 3 punten binnen te koppen.

Scoop - Souburgh 3-3
De keeper en verdediging van Scoop spelen dit keer een hele website goed ipv een halve, Souburgh komt er moeilijk doorheen, Scoop is voorin effectief en is blij met een puntje

Pie | 17/03

@ '???'

Er is sowieso nooit iemand te bekennen op Schoonhoven. Bar = zelfservice

@ Dr. Glibber

Clubhuis? Hondenhok. En dan ben ik nog mild.

Dr. Glibber | 17/03

Schoonhoven - Forcial 2-1 Beide ploegen kunnen eindelijk zelf het spel maken en hebben een leuke zondag. Toch zal Schoonhoven met de punten het clubhuis ingaan.

Waddinxveen - Evergreen 3-2 En weer hoop/droom ik van een stunt van Waddinxveen.

Montfoort - Krimpen 1-6 Niks bijzonders denk ik zo.

Reeuwijk - Fletiomare 2-2 De pot van het weekend met een fijne uitslag voor de andere teams.

Scoop - Souburgh 1-4 Moet geen probleem zijn voor de pubers, toch zal het geen monster scoren worden, paashaas komt alweer bijna naar NL dus reden tot zenuwen.

??? | 16/03

Schoonhoven - Forcial 1 - 0
Op dat veld kom je niet vooruit. Toch nog een doelpuntje want de scheidsrechters hebben we website net zo lang laten duren tot er een goal viel. Inmiddels was niemand meer op de club te bekennen.

Waddinxveen - Evergreen 0 -3
Twee ploegen die eigenlijk niet meer kunnen. Toch wint Evergreen vrij gemakkelijk.

Montfoort - Krimpen 0 - 4
De scheidsrechters hoUden de boel nog spannend maar uiteindelijk gaat Krimpen met 3 punten weg.

Reeuwijk - Fletiomare 4-0
Reewijk dendert door. Fletiomare kan geen vuist maken. Eitje voor Reeuwijk! Eindelijk het felbegeerde kampioenschap die op de Reeuwijkse plassen gevierd zullen worden. De feestcommissie kan met de voorbereidingen beginnen. Alkemade, de revanche komt sneller dan jullie denken.

Scoop - Souburgh 1-1
De stUdentjes zijn net iets meer bij de les dan hun paar jaar jongere broertjes.

de toeschouwer | 16/03

dan heeft ie zeker van de penningen van de club zijn huis en tuin kunnen kopen, da's nog eens creatief met geld zijn....

7 | 16/03

wel leuk dat m'n grapje er alsmaar in blijft, oja en HIJ is ook nog penningmeester hoor

de toeschouwer | 16/03

wij weten waar die alleskunner van Schoonhoven woont: recht achter het doel in een van die woningen die het veld als verlengstuk heeft van hun tuin. Hoe verzin je 't om zo dichtbij deze huizen het veld aan te leggen. Het kan niet anders dan dat je een hockeyliefhebber bent om daar te wonen. In het gelovige Schoonhoven was er vast geen meerderheid in de raad te vinden om voor sport ruimte te reserveren dus heeft die Beste man zijn achtertuin er voor benut...

HCW#6 | 16/03

Schoonhoven - Forcial 8 - 0
Schoonhoven thuis lijkt me wel duidelijk. (Komt die) De voorzitter/scheidsrechtersbegeleider/klusjesman/doelnettenwever/middenvelder/spits en verdediger tikt er in het begin al 3 strafcorners in. Forcial moet dan met 9 man verder omdat de oude baas van Schoonhoven 2x de bal verliest. En met 9 tegen 11 kan zelfs Schoonhoven de vrije man vinden.

Waddinxveen - Evergreen 5-2
Wat zie ik daar! Er staat een kratje op een overwinning. Veel meer motivatie is er niet nodig. Evergreen komt nog wel op 0-2 maar wanneer ook de rechts voor en het centrale duo door hebben dat er 24 koude pilsjes op het spel staan speelt Waddinxveen Evergreen compleet weg. 5 Goals in 15 minuten waarna we het wel goed vinden. Het is ook zo flauw om evergreen met dubbele cijfers weer terug naar het zwembadje van ze te sturen.

Montfoort - Krimpen 0 - 11
D'r op en d'r over, maja weinig vertrouwen in de pubers indd. Krimpen is goed voorbereid op deze website. Dinsdag en vrijdag wordt er op de parkeerplaats getraint zodat de spitsen van Krimpen perfect uit de voeten kunnen op de groene parkeerplaats van Montfoort.

Reeuwijk - Fletiomare 2-5
De winnaar promoveert. En aangezien reeuwijk niet promoveert (we willen jullie niet kwijt) Gaat Fletio met de 3 punten aan de haal. Wel de Beste website van het weekend.

Scoop - Souburgh 3-0
Dit is hem dan. De langverwachte stunt van Scoop. Na een foutloze tweede helft vorig weekend moet nu Souburg eraan geloven. Souburg gelooft er na 2 verloren websiteen niet meer in. Ze beginnen veel te slap en staan te kijken als Scoop er 3 inlegt.

7 | 16/03

Schoonhoven - Forcial 0-0
bril?

Waddinxveen - Evergreen 3-2
Evergreen op voorhand sterker, maar w'veen uit is altijd lastig, denk dat de blauwhemden van w'veen gaan stunten in deze website op het eigen veld.

Montfoort - Krimpen 0-6
Krimpen geniet van het lenteweer en houd het enigzins rustig

Reeuwijk - Fletiomare 3-1
'een pot tussen fletio, reeuwijk, en de scheidsen'
vlijmscherpe conclusie van 'Kale'. Er word veel over gesproken dat reeuwijk wellicht naast haar schoenen gaat lopen, maar reeuwijk wil onverstoord verder met deze reeks overwinningen tot nu toe. Legendarische website, voor 4e klasse begrippen, waarin de sleutelspelers van beide ploegen een grote rol gaan spelen.

Scoop - Souburgh 0-10
Souburgh weet weer eens punten te pakken na geniale aantekening van de coach.


Bush | 16/03

Schoonhoven - Forcial 5-0
Schoonhoven simpelweg beter.


Waddinxveen - Evergreen 4-3
Waddinxveen pakt het team aan die het toch wat zwaarder hebben. 4-3 de uitslag die ook een stuk hoger had kunnen uitvallen... haakt evergreen af voor de promotieplekken!?!?


Montfoort - Krimpen 0-20
Nu gaan echt alle kansen erin. Dit weekend 10 i.p.v. 5 doelpunten.


Reeuwijk - Fletiomare 2-5
Gewoon, omdat Fletio veel sterker is... Reeuwijk; niet naast je schoenen gaan lopen want jullie zijn er nog niet!


Scoop - Souburgh 2-9
Appeltje eitje! Als je de 2de helft ook geconcentreerd blijft hockeyen dan kan het wel eens eindigen in hele vette dubbele cijfers!

Pie | 16/03

Schoonhoven - Forcial 0-0
De eerste brillenwebsite van het seizoen.


Waddinxveen - Evergreen 4-3
Weer niet te stuiten op eigen veld, HCW#1 weet het aantal tegentreffers te beperken tot 3. Ik zet er een kratje op als jullie het weer weten te flikken.


Montfoort - Krimpen 0-5
Krimpen is wel een slecht veld gewend.


Reeuwijk - Fletiomare 4-1
Gewoon, omdat het kan. NIETS AAN TOE TE VOEGEN.


Scoop - Souburgh 0-7
Iedereen kan wel klagen over Souburgh zus en zo, maar slecht zijn ze niet. Winnen bij Scoop is ook voor 'DJVT' een gedane zaak.

future | 16/03

waddinxveen Evergreen
Helaas, 10 tegen 11 waarschijnlijk dus 0-5

kale | 16/03

Schoonhoven - Forcial 2-1
Schoonhoven pakt ook de nodige puntjes.. forcial geeft 't echter niet makkelijk uit handen

Waddinxveen - Evergreen 3-2
Gewoon omdat 't kan.

Montfoort - Krimpen 0 - 8
D'r op en d'r over, zoals de pubers van Souburgh op een zaterdagavond.

NIKS AAN TOE TE VOEGEN. alhoewel ik niet alle vertrouwen heb in de pubers van souburgh op een zaterdagavond.

Reeuwijk - Fletiomare 1-4
een pot tussen fletio, reeuwijk, en de scheidsen.
Reeuwijk denkt deze website evenetjes makkelijk naar zich toe te trekken, maar de mannen van fletiomare laten zien hoe 't echte werk in elkaar steekt.

Scoop - Souburgh 0-3
Souburgh weet eindelijk weer wat winnen is.