Voorspellingen 29-3-09

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 23/03
  • 1267

Schoonhoven H1 - Waddinxveen H1 2-5
Waddinxveen spoelt de vieze smaak van afgelopen weekend weg. Schoonhoven na de website in wanhoop... de Aanvoerder geeft aan na dit seizoen er nog een jaar bij te plakken!

Evergreen H1 - Reeuwijk H1 4-3
Kan Evergreen zich nu wel staande hoUden tegen een club uit de top 4? Reeuwijk was er afgelopen weekend dicht bij. Komend weer dichtbij, maar niet net niet genoeg!

Fletiomare H1 - Scoop Delft H1 20-1
Walk-over! Scoop scoort nog in het begin van de website maar daarna is er geen hoUden meer aan! Ik denk dat 4 van de 20 doelpunten worden gemaakt door de assistenten aan de zijlijn!?

Forcial H1 - Bleiswijk H1 2-7
Bleiswijk scoort niet zo makkelijk maar wint wel gewoon. Hoe zit het die nieuwe mat van Bleiswijk? is het een beetje snel!?!?

Souburgh H1 - Montfoort H1 5-2
Technotronic vs. The Jumpmasters! ik denk dat de snelle jonkies van Souburgh hier de punten pakken. 2 rode kaarten voor Montfoort vanwege elleboogies


Reageren

7 | 29/03

fletiomare - scoop
De mannen in het roze willen de competitie spannend hoUden: 1-6

Chef Deo | 28/03

Klinkt goed!! Heb er zin in over een week!

Montfoort veld ook nogal snel, alleen ligt je hele lichaam open na 1 website. Is het niet door het veld dan wel door de zaagjes... :P

Good luck iedereen morgen!

cap Bleiswijk | 27/03

Onze nieuwe mat is zo verschrikkelijk snel, vraag dat maar aan Alkemade... :)

We wisselen momenteel van week tot week waar we spelen. Ligt er aan wat tactisch het Beste uitkomt. Een mooi tapijtje of een hobbelig strand. Aangezien we nu tegen Forcial spelen, hebben we getraint op ons hobbelige oude matje. De nieuwe mat begint in ieder geval al aardig in vorm te komen...

HCW#8 | 26/03

Misschien zijn jullie een beetje te wild met speculeren maar iedereen in ons team is voorlopig nog van plan om door te spelen!

Scoopkeep | 26/03

Schoonhoven - W'veen: 1-6
Als Waddinxveen zich mentaal weet voor te bereiden op n van de slechtse velden van het Westelijk halfrond is deze pot kat in 't bakkie.

Evergreen - Reeuwijk 4-3
Gezien het weer van laatste 2 dagen zal er bij Evergreen wel weer een prachtige wildwaterbaan liggen. Dus neem de snorkels en flippers mee. Onderwaterhockey op hoog niveau:p. Oh en evergreen is net aanvallander wat sneller dus zij winnen.


Fletiomare - Scoop Delft 6-0
Fletio zal wel winnen, maar boven de 10 komen ze niet!

Forial - Bleiswijk 1-8
Bleiswijk begint totaal niet scherp en krijgen 1-0 achterstand. Daarna worden ze wakker en spelen forcial van de mat.

Souburgh - Montfoort 5-1
Montfoort doet leuk mee tegen souburgh. Maar de a-jeugd is toch net wat sneller en dat levert 4 fraaie tip-inns op. 2e helft is de happy hardcore helft met maar 1 doelpunt want heel souburgh H1 staat te hakken.

Scoopkeep | 25/03

Fletio-Scoop blijft onder de 10 denk ik zo:p

HCW#6 | 24/03

Schoonhoven H1 - Waddinxveen H1 3-1
Ik kan me eind vorige seizoen herinneren. Gingen we ook met 3-1 de boot in. We bakken er nooit wat van tegen Schoonhoven dus ik heb weinig hoop voor de zondag. Komt vast omdat we allemaal zo technisch vaardig zijn. Wij kunnen alleen spelen op een veld dat waterpas ligt.

Evergreen H1 - Reeuwijk H1 1-1
Reeuwijk moet knokken voor de laatste kans en alleen een overwinning is genoeg. Ze knokken naar een gelijkspel. Waar alleen Krimpen blij mee is.

Fletiomare H1 - Scoop Delft H1 13-0
Indd cornertraining

Forcial H1 - Bleiswijk H1 0-10
Veel plezier in Forcial.

Souburgh H1 - Montfoort H1 7-0
Montfoort kan echt gewoon helemaal niks. Dus dit lijkt me geen probleem.

Dr. Glibber | 24/03

Schoonhoven H1 - Waddinxveen H1 1-3 Waddinxveen wint maar overtuigend is anders.

Evergreen H1 - Reeuwijk H1 Reeuwijk gaat winnen maar hoop op een gelijkspel of overwinning van Evergreen. Zolang ze maar opkomen dagen maakt Evergreen wel kans.

Fletiomare H1 - Scoop Delft H1 12-0

Forcial H1 - Bleiswijk H1 1-7

Souburgh H1 - Montfoort H1 Souburgh wint hier zoals het hoort te doen maar kleine kanttekening, 3 geblesseerden aan puber kant, Montfoort neemt het niet zo nauw met bal of enkel als het binnen stick bereik is.

#13 | 24/03

Je bent zelf een plokworst

HCW #1 | 24/03

Schoonhoven H1 - Waddinxveen H1 3-5
Schoonhoven uit... altijd lastig (voor ons dan)!

Evergreen H1 - Reeuwijk H1 2-4
Reeuwijk is duidelijk te sterk voor Evergreen, die denken dat ze de hele wereld aan kunnen na hun kinderlijk eenvoudige overwinning bij ons.

Fletiomare H1 - Scoop Delft H1 15-0
Cornertraining...

Forcial H1 - Bleiswijk H1 1-6
De beachboys blijven gewoon lekker doen wat ze altijd doen... verliezen!

Souburgh H1 - Montfoort H1 5-0
Montfoort blijft het maar proberen... zonde van hun tijd!

Freddi | 24/03

Goudsmeden vs Blauwhemden 0-7
De Blauwhemden vergeten de algehele malaise van voorgaande week, met als gevolg een goede overwinning op de goudsmeden. De goudsmeden zijn de weg al de gehele competitie kwijt, ideaal moment voor de blauwhemden om het moraal weer eens een boost te geven.

Ridders van de Waterkering vs Plokworsten 4-3
De plokworsten komen deze ronde te kort tegen het fysieke spel van de Ridders. De Ridders klimmen hierdoor naar de tweede plaats en de Plokworsten lijken terrein te gaan verliezen ten opzichte van de top 4. In de stand zal dat weinig veranderen daar de boeren van Krimpen dit weekend niet actief zullen zijn en nog een website tegoed hebben.

Vleutenaren vs De stUdenten 10-0
De stUdenten zullen het zwaar krijgen en mogen hopen op een goede dag van de keeper. Alleen dit zal ze redden van een 20-0 verlies. De goede dag levert 10 doelpunten minder op! De Veutenaren op weg naar het kampioenschap der 4e klasse B. Zoveel zal er niet meer verloren worden, of misschien wel helemaal niet!

Zeemannen vs Kassenbouwers
Kassenbouwers zullen de Zeemannen overklassen. Voor Zeemannen is het nu echt einde verhaal. De Kassenbouwers sluiten weer aan bij de top van de competitie. Het wordt zo nog spannend om de 2e promotieplaats.

Jumpers vs Zooitje ongeregeld.
Ook hier gaat het zooitje ongeregeld de boot in. Kansen waren allang verkeken, het is slechts af te wachten hoeveel persoonlijke schade er zich bij de Jumpers voor gaat doen tijdens de website tegen het Zooitje ongeregeld.

Fletio komt deze week een stap dichter bij het kampioenschap. De strijd om de 2e plaats ligt volledig open en zal de komende weken langzaamaan beslist gaan worden. Nog 4 kandidaten voor deze vacante positie te weten Evergreen, Reeuwijk, Bleiswijk en Krimpen. Wie o wie is de sterkste en zal uiteindelijk de positie opeisen? En ding is zeker, hij blijft lopen die meter!

Wie-o-wie | 23/03

Schoonhoven - W'veen: 1-6
Als Waddinxveen zich mentaal weet voor te bereiden op n van de slechtse velden van het Westelijk halfrond is deze pot kat in 't bakkie.

Evergreen - Reeuwijk 3-4
Reeuwijk knokt zich terug in de website na een 3-0 achterstand en grijpt daarmee de laatste strohalm die een realistisch uitzicht op promotie biedt

Fletiomare - Scoop Delft 8-0
Zware dag voor het keepertje van Scoop. Hij heeft een goeie dag, maar omdat de 10 veldspelers het laten afweten zal Fletio zich prima vermaken

Forial - Bleiswijk 0 - 15
Behoeft geen verdere uitleg

Souburgh - Montfoort 10 - 0
De productieve spitsjes van Souburgh besluiten bij 5-0 om eerst 3x over te spelen in de cirkel voordat ze mogen scoren. Zo blijft het toch nog leuk.


Scoopkeep | 23/03

20-1 eeeehmm nee...