Uitslagen 05/04

Geplaats door: Kalee ( )

  • 4B
  • 05/04
  • 1131

Waddinxveen vs. Forcial

5/6 - 0 als ik 't goed heb zo.

1e helft leuk.
2e helft naar de klote.
Reageren

henkie baba | 08/04

dacht dat fletio zo goed was..


maar blijkt dat ze t toch nog knap moeilijk hadden tegn die gasten uit montfoort!!

eerste helft net doorkomen met een kleine voorsprong van 0-2

kansen niet afmaken door een goed spelende verdediging van montfoort

vervolgens winnen ze wel op conditie in de tweede helft

alleen de manier waarop was niet spectaculair te noemen de kwaliteit van het spel was net bepaald schokkend!!

Cap SMHC | 06/04

Mooi om de voorspellingen te lezen en er dan maar met 3-0 af te gaan na een goede wedstrijd. Dit hadden ze bij Reeuwijk niet gedacht van tevoren!

Eerste helft tegen Reeuwijk aardig mee kunnen komen en een aantal gevaarlijke kansen gecrreŽerd. Met een beetje geluk hadden we op voorsprong gekomen. Verder wist Reeuwijk hun aanvallen onvoldoende uit te spelen en liep de strafcorner totaal niet.

In het laatste kwartier zette ze de wedstrijd alsnog naar hun hand en ging er 1 corner met geluk in door een foutje van de keep. Daarna viel er ruimte en kon Reeuwijk nog 2x profiteren.

Was een sportieve en goede wedstrijd. De biertjes smaakten goed tijdens TD!

Toeschouwer | 06/04

Evergreen was zeer slecht, eerste helf 1-1 ik denk als we ons eigen spel hadden blijven spelen dat we zeker gelijk hadden kunnen eindigen. Ik kan niet begrijpen dat evergreen zo hoog staat. Evergreen wordt denk ik op het laatste moment nog 4/5!!!

Dr. Glibber | 06/04

Bleiswijk - Krimpen 2-5 Leuke wedstrijd waarin de eerste helft van de eerste helft voor Bleiswijk was en hierna Krimpen de touwtjes langzaam overnam.

Tweede helft erop en erover.

De top 3 begint nu echt vormen aan te nemen en elke misstap kan nu voor zowel Reeuwijk als Krimpen fataal zijn.

Scoopkeep | 06/04

Evergreen forumverbod van coach gekregen ofzo:p?

HCW #9 | 06/04

wat nou Gelegenheidsspits?

Blaffer | 06/04

Bleiswijk - Krimpen 2-5

In de eerste minuten van de wedstrijd weet Bleiswijk een aantal keer goed door de verdediging van Krimpen te komen waarna ook volkomen terecht de 1-0 op het scorebord verschijnt. Bleiswijk vergeet echter deze voorsprong uit te bouwen waarna luttele minuten voor tijd Krimpen terugkomt tot 1-1.

Na de rust loopt Krimpen snel verder uit naar een 1-4 voorsprong. Bleiswijk gooit het op alles of niet en versiert hiermee een flink aantal strafcorners, die echter allemaal om zeep gehopen worden door danwel keeper, uitlopers krimpen, lijnstop of henzelf. de bal gaat er echter wel in door een zeer nette tip-in van 1 van de Bleiswijkse Spitsen.

Krimpen komt nog op 5-2 waarna het verzet eceht gebroken is!

Bush | 05/04

Bleiswijk - Krimpen 2-5

Bleiswijk eerst 1-0 voor door foute achterin bij krimpen. Verder was de eerste helft redelijk gelijk op waar de grotere kansen wel voor Bleiswijk waren. 1-1 valt 7 minuten voor rust.

Na rust knalt Krimpen veel frisser en scherper uit de startblokken en legt er binnen 15 min 3 in. Bij de 4-1 voorsprong kregen wij een reeks strafcorners tegen die er geen van allen in gingen. Door een foute achterin kon Bleiswijk er weer gevaarlijk uit wat resulteerde in de 4-2. Bleiswijk probeerde door te drukken maar had de kracht niet meer. 5-2 viel uit een hoge bal die over de press van Bleiswijk werd heen gegooid en daarna werd gemist door 2 verdedigers waarna de Krimpen spitsen het gemakkelijk konden afmaken.

5-2 terechte uitslag op basis van de 2de helft.

Woensdag inhaalwedstrijd tegen Schoonhoven. Als ik die uitslag zo zie tegen Reeuwijk moet we wel heel veel corners kunnen halen.

HCW #1 | 05/04

Als er een wedstrijd is om niet te kunnen hockeyen dan was deze wedstrijd perfect. Vanaf de kant was het geen gezicht. Forcial speelde lekker anti-hockey! Uitslag had 10x meer moeten zijn!

Zon was heerlijk evenals de biertjes! Zaterdag Bleiswijk uit... altijd lastig!

HCW#6 | 05/04

Waddinxveen-Forcial 5-0
Eerste helft was prima. Tegen Forcial is het natuurlijk ook lkkr spelen en dat werd ook gedaan. De 1-0 door ons gelegenheidsspits! Daarna nog 3 in de doel gewerkt.
30sec na rust kreeg de keeper van Forcial een rood rondje van de scheids + een strafbal tegen. Wedstrijd lag 15min stil omdat niemand van Forcial in het doel durfde. Toen de kleinste uit het team uiteindelijk een helm op z'n kop had gezet pushde waddinxveen die bal ook nog is op z'n stick... Tweede helft was natuurlijk compleet bagger...Maar het zonnetje was weer goed:D

Pie | 05/04

reeuwijk - schoonhoven 3-0. De doelstelling was gaan voor het doelsaldo, maar met z'n 11'en in de cirkel is dat nog lastig. Ruststand 0-0, laatste kwartier werd de eindstand bepaald.

HCW #8 | 05/04

Uitslacg is niet echt interestant ik dacht ook zo'n 6-0!

Eerste helft was leuke wedstrijd en Waddinxveen liet duidelijk zien waarom ze toch voor de gevaarlijke outsider gezien worden!
2e helft was slecht, wedstrijd werd geheel verfloten en er werden ook kaarten uitgedeeld waar niet nodig!

Des ondanks wel een terechte winnaar(als je het mij vraag).
Wel bedankt voor de sportiviteit tegenover ons jongens van forcial(behalve enkele rotte plekken)

Scoopkeep | 05/04

Scoop Evergreen: 1-6 was spannende pot waar denk ik voor scoop meer in had gezeten. Werd door beide kanten leuk hockey gespeeld en was een sportieve pot!