Krimpen-Schönhoven 8 april

Geplaats door: Dr. Glibber ( )

  • 4B
  • 06/04
  • 1181

Krimpen - Schoonhoven (aanstaande woensdag) 3-1 Krimpen met zoveel andere dingen bezig maar wint wel.
Schoonhoven vind ik persoonlijk geen slechte ploeg, eentje waarin je op een woensdag avond wel eens in zou kunnen vergissen.
Krimpen blijft opweg naar het kampioenschap.
Reageren

Scoopkeep | 07/04

Montfoort- Scoop Delft 2-4
Wij gaan gewoon punten pakken er zit duidelijke vooruitgang in en denk dat we dat nu gaan laten zien!!

Krimpen-Schoonhoven 5-1 na een woedeaanval offert opa/voorzitter/penningmeester/waterhaler/joule de la tourette hockeyer van Schoonhoven zijn stick aan een doelpaal op uit pure frustratie. Geen kaart wel een nieuw goal nodig. Hij legt er nog wel een cornertje in.

HCW #1 | 07/04

Even voor de goede orde...

- Niemand krijgt bier! We moeten er zelf nog groot en sterk van worden!

- Kampioenskandidaat waren we alleen VOOR de competitiestart en dat is al even geleden. Ik ben overigens van mening dat we vorig seizoen een grotere kans op kampioensschap hadden dan dit jaar.

- Krimpen - Schoonhoven 7-1

Thuis is Schoonhoven sterk, maar uit wordt het gehak en anti-hockey wel afgefloten.

- Bleiswijk - Waddinxveen 2-2

Heb er zin in!

HCW#6 | 07/04

Verdomme welke randebiel durft zich uit te maken voor mij...:P Stelletjes stumpers. Ik verdenk ons middeveld of de gelegenheidsspits...Maar iig. Krimpen wint 4-0 ofso. Schoonhoven sluit zich weer lkkr op in eigen cirkel. Maar versieren helaas geen corner deze keer.

#2 | 07/04

pluisje is dronken volgens mij!

ik hoor het donderdag wel hoe het gegaan is op dat stuiterveld van Krimpen!

Pluisje | 07/04

Krimpen v. Schoonhoven: 6-0. Eerste helft gaat erg stroef voor Krmpen, tweede helft is het verzet van Schoonhoven verbroken. Schoonhoven mist haar legende aangezien deze training geeft aan jongens a1, de woensdagdames moet fluiten en het clubhuis staat op te knappen. Waddinxveen zit huilend aan het Paasontbijt. Het seizoen is nu echt over voor Waddinxveen die nog niet zo gek lang geleden nog kampioenskandidaat nummer 1 waren!

#14 | 07/04

wat een gezeur allemaal zeg,
dus Krimpen moet Schoonhoven niet onderschatten? misschien is het een plan voor Schoonhoven en overige tegenstanders zich goed voor te bereiden op Krimpen, want het wiel is weer helemaal rond bij Krimpen en het loopt als een trein.
Schoonhoven maakt helaas echt geen kans

@ HCW^6 | 07/04

eigenlijk wil ik me niet in dergelijke termen uitlaten maar dit soort wangedrag hoor toch niet ope en forum thuis, net zoals dat wangedrag van jullie op het veld, dat gaat al helemaal nergens over.

Daar ik van mening ben dat Krimpen - Schoonhoven zal uitmonden in een welverdiend gelijkspel 0-0 laat ik het hierbij!

Chef Deo | 07/04

Ja want dan kan HCW wellicht nog promoveren! huh?
*
Ik zeg Krimpen-Schoonhoven 8-1
Krimpen heeft ondanks de kleine ruimtes geen problemen met Schoonhoven en straft foutjes ongenadig hard af. Doelpunt van Schoonhoven komt op naam van aanvoerder/directeur/materiaalman/fotograaf.

HCW #6 | 07/04

ewa dushi's van Krimpen,

Jullie doen jezelf groot voor maar zijn eigenlijk heel erg slecht!! Jullie denken dat jullie elke pot gemakkelijk kunnen winnen, maar wacht maar totdat aanstaande woensdag Schoonhoven 2 kratten bier krijgen van ons (Waddinxveen) als ze winnen.

Veel suc6


Kuijp | 06/04

Krimpen - Schoonhoven 6-1
Krimpen zal het misschien niet heel makkelijk hebben tegen Schoonhoven dat zich ingraaft, maar een aardige backhand en een beetje geluk van de spits maakt het verschil

HCW #8 | 06/04

Krimpen zal het ook nog moeilijk krijgen met Schoonhoven, Als Schoonhoven zich weer zo weet in te graven als elke website zal het steeds lastiger zijn voor Krimpen om het goal te vinden. Wel kan Krimpen blij zijn dat ze de helden van een scheidsrechters van Schoonhoven niet meer hoeven
te ervaren!

Conclusie
Krimpen-Schoonhoven
2 -1

Bush | 06/04

Krimpen - Schoonhoven 34-0

Wat is hier aan de hand?

#14 | 06/04

Krimpen-Schoonhoven 5-1

Krimpen domineert in deze vriendschappelijke avondwebsite. Krimpen speelt het spelletje zakelijk en beheerst uit. door 1 strafcorner komt er een doelpunt voor Schoonhoven

Cap SMHC | 06/04

Kan idd nog een interessante website worden a.s. woensdag! Schoonhoven is aan een goede reeks bezig, voor hun doen. En een avond website is altijd weer wat anders.