Voorspellingen 19-4

Geplaats door: HCW #1 ( )

  • 4B
  • 14/04
  • 1125

Komend weekend weer een mooie speelronde! Mijn voorspellingen:

Evergreen - Montfoort 12-0
Lijkt me geen verrassing!

Forcial - Krimpen 1-6
Lijkt me geen verrassing!

Schoonhoven - Scoop Delft 3-1
Schoonhoven is met een lekkere reeks bezg en is weer toe aan een overwinning! De keeper van skoep heeft het druk, maar heeft geen kans tegen de strafcorner van de man op leeftijd!

Souburgh - Bleiswijk 2-2
Bleiswijk wil winnen na hun gelijkspel tegen Waddinxveen. Souburgh wil dat ook dus een... gelijkspel!

Waddinxveen - Reeuwijk 4-3
Waddinxveen komt binnen 20 minuten achter met 0-3 maar Waddinxveen weet zich in deze altijd spectaculaire websiteen te herpakken en scoort in een uitspeelcorner van de 2e helft de 4-3!

Reageren

Pie | 17/04

Evergreen - Montfoort 8-2Forcial - Krimpen 1-11Schoonhoven - Scoop Delft 1-0Souburgh - Bleiswijk 3-3

Bleiswijk gelijk tegen Waddinxveen = Bleiswijk gelijk tegen Souburgh.

ofzo.
Waddinxveen - Reeuwijk 3-6
Misschien wel de meest beladen website van de competitie, en dit jaar voor 't laatst! Waddinxveen gaat er alles aan doen om er wat moois van te maken, maar helaas is het toch weer Reeuwijk die er met de pot vandoor gaat. Dat de biertjes na afloop maar goed mogen smaken, en Waddinxveen jullie weten het hè; afscheid nemen Bestaat niet

SMHC#6 | 17/04

Voor a.s. zondag kan Scoop in ieder geval rekenen op bondsscheidsrechters. Geen (terecht) gezeur meer over de kwaliteiten van de Schoohovense vrijwilligers!

Succes zondag!

SMHC #6 | 16/04

Evergreen - Montfoort 9-0

Evergreen overklast Montfoort met gemak. Door het snelle spel van Evergreen ziet Montfoort geen kans om ook maar één doelpunt te maken.

Forcial - Krimpen 0-6

Krimpen is op voorhand al de betere ploeg en zal ook tegen Forcial geen punten morsen in de strijd om promotie. Ondanks dat het niet zo soepel loopt als Krimpen zou willen, winnen ze afgetekend.

Souburgh - Bleiswijk 2-4

Deze teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd en dit was zowel op het veld als in de zaal het geval. Bleiswijk zal moeten knokken voor de overwinning, maar dit levert dan ook 3 verdiende punten op.

Waddinxveen - Reeuwijk 1-4

Waddinxveen en Reeuwijk hoUden de traditie van deze spannende derby in stand! Het zal deze keer niet anders zijn dan dat het een spannende en felle website wordt. Lange tijd gaan beide partijen gelijk op, maar uiteindelijk slaat Reeuwijk alsnog toe halverwege de 2e helft.

Schoonhoven - Scoop 3-1

Afgaande op de 1e website moet dit een winstpartij voor Schoonhoven worden, met 10 man werd het toen 1-0 voor SMHC. Het zal niet gemakkelijk worden, maar de 3 punten blijven in de Zilverstad en onze 'klusjesman, strafcornerspecialist, puinruimer, trainer van JA1, voorzitter, etc, etc, etc' pakt zijn doelpunt(en) weer mee. Eens kijken hoe goed die keep van Scoop echt is!

Bush | 15/04

Evergreen - Montfoort 8-1

Evergreen doet nog steeds mee bovenin en kan misschien gewoon de promotie afdwingen!


Forcial - Krimpen 0-9

Appeltje eitje! Uitwebsiteen tegen de onderste 4 teams zijn meestal de productiefste van Krimpen. 5 corners?


Souburgh - Bleiswijk 5-3

Jong bloed tegen taai vlees. Ik denk dat de snelle jongens van Souburg nu wel raad weten met Bleiswijk.


Waddinxveen - Reeuwijk 3-5

Hoe graag ik ook een winst voor Waddinxveen zou zien moet ik reëel blijven en de winst naar Reeuwijk schrijven. Het blijft lang spannend en er zullen kaarten vallen maar in de 2de helft trekt Reeuwijk aan het langste eind.


Succes!

HCW#6 | 14/04

Maar 1 website interessant genoeg om een voorspelling aan te wagen. En dat is natuurlijk
HCW-Reeuwijk
Voor ons is dit de knaller van de competitie. Wij willen eigenhandig de promotiekansen van Reeuwijk de kop indrukken. HCW staat op scherp. Reeuwijk overschat zichzelf de eerste paar minuten. Wat voor een snelle 1-0 zorgt. Daarna wordt het harder en harder. Wanneer reeuwijk met 10 man tegen 8 van HCW speelt scoren ze de 1-1. Wat ook gelijk de ruststand is.
Reeuwijk komt feller de rust uit wat zorgt voor 1-2 en 1-3. HCW herpakt zich en knokt zich onder luid gejuich naar een 3-3 gelijkspel.

Chef Deo | 14/04

Evergreen - Montfoort 4-3
Evergreen staat bij rust 4-0 voor en denkt het allemaal wel voor elkaar te hebben. Niets blijkt minder waar als Montfoort zich terugknokt tot 4-3. Het is dat een hockeywebsite maat 70 minuten telt....

Forcial - Krimpen 0-9
Krimpen is on fire ondanks een zwaar paasweekend. Krimpen knalt er in topvorm overheen en lijkt promotie te gaan halen.

Schoonhoven - Scoop Delft 2-0
Schoonhoven domineert simpelweg de hele website door een prachtige masterclass hockey van de oorlogsveteraan op het veld. Het clubhuis staat er overigens prachtig geverfd bij.

Souburgh - Bleiswijk 4-1
Bleiswijk is de weg volledig kwijt en de jumpers van Souburgh weten hier wel raad mee. Snelle aanvallen van de rood-witten snijden door de slome verdediging van Bleiswijk heen. Gaat Souburgh dan nog gekke dingen laten zien zo in de staart van de competitie?

Waddinxveen - Reeuwijk 2-7
Waddinxveen lijkt op een overwinning af te stevenen door in de eerste 10 minuten twee maal het net te vinden. Na rust knalt Reeuwijk, zoals wel vaker, eroverheen. Het Waddinxveensche verzet is dan gebroken.

Adios Amigos!

scoopkeep | 14/04

Geen kans tegen een strafcorner. dat zou dan ook de 1ste in de 4e klasse zijn... maximaal 1 die er daarvan ingaat. Verder winnen wij met 3-2 gewoon omdat het kan.

Evergreen - Montfoort 8-0
Appeltje eitje voor evergreen, doen ze gewoon even.

Forcial - Krimpen 1-3
Forcial toont eindelijk wat verbetering en lijkt toch langzaam vooruit te gaan.


Souburgh - Bleiswijk 2-4
Bleiswijk toch weer wat sterker.


Waddinxveen - Reeuwijk 1-4
Waddinxveen begint zichzelf langzamerhand te overschatten. Pas in de 2e helft komen ze op gang en zullen ze dus nog 1 keertje scoren. Reeuwijk heeft dan helaas al een 3-0 voorsprong opgebouwd.