Uitslagen 19-4-09

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 19/04
  • 1092

Forcial - Krimpen 1-12

Training afronden op goal. Blijf me alleen wel verbazen dat de scheidsrechters het continue gehak en gezaag af doen als onkunde en er daarom niet tegen op treden. Geen groen of geel... zelfs geen strafcorner bij een tackle in de rug

Krimpen nu op naar een triple... souburgh waar we nog een appeltje mee te schillen hebben, Fletio waar heel veel van af hangt en daarna evergreen... We zullen zien wat het de komende weken gaat worden!

Waddinxveen - Reeuwijk 0-6
?????????????
Reageren

SMHC#6 | 21/04

@ chef deo: idd, hij had het er zelf over en 17 ook: "de keeper van Scoop is goed, want hij krijgt veel training"... Ik vraag me af waarin

Voor wat het waard is: ik zou in de 4e klasse ook niet m'n Best doen in een poging toch nog iets te betekenen voor m'n team. Heel apart zo'n teamsport!

Scoopkeep | 21/04

klopt ik laat er altijd gewoon een zooi door. Bedoel 4e klasse moet je ook niet te serieus gaan nemen he

#14 | 21/04

chef deo,
hij is echt wel goed hoor, voor het doelsaldo van de tegenstandersmazzel

Chef Deo | 20/04

SMHC#6, heb jij iemand lovend over scoopkeep gehoord? Ik heb hem alleen zelf lovend over zichzelf gehoord...

Scoopkeep | 20/04

Verlsag klopt wel goed. Had voor Scoop wel meer ingezeten denk ik. De voorzitter/alleskunner/penningmeester/rijouder/coach hield zich verbazingwekkend rustig in vergelijking met vorige keer en de backhand langs mij was idd erg mooi. Andere goals was gewoon weer gekloot in de cirkel.

SMHC#6 | 20/04

Schoonhoven - Scoop Delft 3-0

Zoals voorspeld zijn de punten in de Zilverstad gebleven! Het was van beide teams geen bijster goede wedstrijd, maar er waren kansen over en weer. Scoop creŽerde in de eerste helft wat mogelijkheden, maar die werden niet afgemaakt. Mede onze klusjesman/voorzitter/trainer JA1 etc, etc speelde een goede wedstrijd en een lange pass van hem werd mooi binnen getipt in het dak van het doel, 1-0.

In de tweede helft had SMHC meer overwicht en werd de druk op Scoop verhoogd. Na een ingeslagen corner werd de bal door de aangever teruggelegd op de stip en vanaf daar afgerond, 2-0. De 3-0 was het hoogtepunt van de wedstrijd, want onze alleskunner op leeftijd bleek nog altijd zo soepel om een hard backhand schot crOss door de cirkel in de rechterkruising te plaatsen.

Waarom wordt/werd er zo lovend gesproken over de keeper van Scoop? Ik ben van mening dat hij een van de Beste spelers van dat team is, maar hij was tegen ons 3x volkomen kansloos.


Jammer dat Waddinxveen niet meer kon inbrengen tegen Reeuwijk. Ik had verwacht dat die wedstrijd meer gelijk zou opgaan. Wij hoUden na deze uitslag echter nog steeds zicht op plaats nr 7. Voor het hoogst haalbare!

Anyway, 3 dikverdiende punten voor ons erbij!! Het wordt nog leuk met de wedstrijden tegen Montfoort, Bleiswijk en Krimpen in het vooruitzicht!

batman | 20/04

Souburgh-Bleiswijk 5-3

Souburgh opent sterk en heeft in de beginfase wat kleine kansjes(een gemiste tip en een paar schoten naast), maar Bleiswijk komt via een vloeiende counter op 0-1. Souburgh loopt zich daarna vast, terwijl Bleiswijk gecontroleerd hockeyd en ook op 0-2 komt. Een steekbal wordt op waarde geschat en de keeper komt uit buiten de cirkel, de spits lobt de bal over hem heen, probeert de bal nog binnen te tikken, wordt omvergekegeld door de Souburghverdediger en de bal rolt met spits en al over de doellijn.

Daarna komt Souburgh vlak voor rust via een van richting veranderd schot op 1-2 en is de wedstrijd nog meer dan open. Na rust krijgt Souburgh 2 gele kaarten voor het om ver kegelen van een Bleiswijker en hengelen. De eerste was terecht, maar de tweede had niet hoeven worden gegeven. Via een sleep komt Souburgh op 2-2 en dan is de wedstrijd open. Over en weer kansen en uiteindelijk schiet Bleiswijk de 2e strafcorner binnen. Daarna mislukt vrijwel alles bij Bleiswijk en profiteert Souburgh hier van. Hier en daar wat makkelijk gegeven strafcorners(ook domme fouten van de blauwhemden) en Souburgh staat op 4-3 en daarna schiet een lange bal door en maakt de nummer 12 van Souburgh het feeste compleet.

Jammer, maar we kunnen weer geen voorsprong vasthoUden. Om het nog erger te maken, schonken ze Rose bier na de wedstrijd!

volgende week Fletio, daar hebben we nog een appeltje mee te schillen. Laatste minuut de 4-4 tegen in de uitwedstrijd.

#14 | 20/04

hoe Krimpen punten gaat verliezen ja... helaas niet dus.. Krimpen loopt als een trein en blijkt de sterkste tegenstander tegen vletio! dus no worries Krimpen gaat die 2e plek wel halen!

HCW #1 | 19/04

Cap Reeuwijk geeft een mooi en eerlijk verslag, HCW is gewoon op ieder front verslagen...

Balen!

Cap Reeuwijk | 19/04

waddinxveen - reeuwijk 0-6!

Reeuwijk duidelijk de betere ploeg. Waddinxveen af en toe een keer een uitbraak maar keeper van reeuwijk stond uitstekend te keepen. Verder 4 gele kaarten gevallen. 2 voor waddinxveen en 2 voor reeuwijk. De 2 voor waddinxveen voor dezelfde speler, dus rood! eerste was onterecht, tweede wel. Van reeuwijk was tweede ook onterecht, maar er waren nog 2 minuten te spelen, dus geen zorgen.

Reeuwijk gaat nu een makkelijk programma tegemoet. Wij kunnen lekker rustig achterover leunen en toekijken hoe Krimpen punten gaat verliezen.

Ik kijk er naar uit!

Cap Reeuwijk!

Dr. Glibber | 19/04

Krimpen gedaan wat het moest doen.
Aankomende weken worden cruciaal voor meerdere teams, succes.
Zolang mijn haar goed zit vind ik het Best..!

HCW#6 | 19/04

Ja waddinxveen-reeuwijk indd 0-6. Terechte winnaar. Reeuwijk scoort wel, waar Waddinxveen niet scoort. Helaas... En die gele kaart voor geen afstand na 15min zonder waarschuwing daarvoor is natuurlijk wel errug zuur...:P

7 | 19/04

Waddinxveen - Reeuwijk 0-6

Reeuwijk gewoon de betere ploeg, er werd lekker gecombineerd en veel gekaatst in de 1e helft waardoor het bij rust met 4-0 voor stond. 2e helft wat wat rommeliger van Reeuwijk waardoor er maar 2 goals werden gemaakt. Maar in ieder geval Reeuwijk terechte winnaar.