Voorspellingen 26-4-09

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 20/04
  • 1075

Bleiswijk - Fletiomare 3-5

Bleiswijk gaat het niet lukken Fletio van punten af te hoUden. Eerste helft gaat redelijk gelijk op en blijft het 1-1... 2de helft gaan alle remmen los en wordt het 5-3 voor Fletio.

Krimpen - Souburgh 5-2

Krimpen op eigen veld altijd sterk. eerste website tegen Souburgh was misschien wel de slechtste die Krimpen dit seizoen heeft gespeeld... dus we hebben nog een appeltje te schillen met deze gasten.

Montfoort - Schoonhoven 2-5

Schoonhoven wint dit met gemak! 2-5... De alleskunner zal zijn stempel wel weer op de website drukken!

Reeuwijk - Forcial 20-0

Pfff als je de 2de helft ook gas blijft geven dat kan het leuk worden!

Scoop Delft - Waddinxveen 4-4

Beide teams weten het net niet al te vaak te vinden, maar met 2 slechte keepers op goal moeten er wel doelpunten vallen
Reageren

cap Bl | 24/04

Zo dat was even afzien de afgelopen weken. Soms zit het mee en soms zit het tegen zeg maar. Laten we het daar maar op hoUden. Na de nederlaag tegen Krimpen zat ons seizoen er op, en dat was te merken in de resultaten die hier op volgden.

Wat mij opvalt is dat nog steeds geen enkele ploeg er in is geslaagd om meer punten te sprokkelen tegen Fletio. (behalve Evergreen en wijzelf) Adviezen zijn zeer zeker welkom. Mochten we winnen of gelijkspelen zal zit zeker spoedig doorgespeeld worden naar de coaches die er baat bij hebben... ;) En dan zal de tap ook zeker een tandje harder gaan draaien.

Scoopkeep | 22/04

Bleiswijk - Fletiomare 2-4
Bleiswijk begint goed en zal ook op een 1-0 voorsprong komen. Daarna ziet fletio het licht en begint het team te hockeyen. Fletio komt steeds dichterbij het kampioenschap

Krimpen - Souburgh 7-1
Krimpen aanvallend sterk, souburgh vaak verdedigend vrij zwak. Hierdoor loopt Krimpen er gewoon overheen.

Montfoort - Schoonhoven 0-6
De alleskunner dolt heel Montfoort. De geweldige scheidsen van Montfoort besluiten vanwege het mooie hockey hem rood te geven in de 65e minuut. Helaas is het dan al veel en veels te laat


Reeuwijk - Forcial 6-0

Na 10 min vinden de mannen van reeuwijk het wel mooi geweest en gaan verder met 9 man in het veld. Dit zodat de rest een beetje van de zon kan genieten.

Scoop Delft - Waddinxveen 3-2
Waddinxveen sterke 2e seizoenshelft en dus zal het voor ons een lastige website worden. Kan alle kanten op en dit is misschien een veels te positieve gok maar we zullen zien!

Pie | 21/04

Haha ja terecht, die eerste gele kaart was schandalig!

HCW#6 | 21/04

Bleiswijk - Fletiomare 2-7
Bleiswijk niet in goede doen laatste weken. Worden door fletio overklast en mogen blij zijn met de 2 doelpunten die ze zelf maken.


Krimpen - Souburgh 5-1
Krimpen draait goed en zie ik onmogelijk van Souburg verliezen.

Montfoort - Schoonhoven 0-5
Montfoort uit moet voor Schoonhoven een makkie zijn. De hele speelersgroep van Schoonhoven krijgt spontaan heimwee naar hun oude veld als ze op de groene parkeerplaats van Montfoort staan. De held van Schoonhoven scoort 5 corners.

Reeuwijk - Forcial 10-0

Reeuwijk heeft helemaal geen zin om na 10-0 nog gas te geven en spelen de overige 60 minuten gewoon rustig uit.

Scoop Delft - Waddinxveen 2-1

Groep van HCW staat niet meer op scherp. Problemen en schorsingen (sorry(A)) zorgen ervoor dat Scoop snel op 2-0 voorkomt. Daarna gaan ze zichzelf lkkr ingraven. Wel een primeur, eindelijk scoort HCW is tegen een ploeg die met 11 man in de cirkel spelen.
Allemaal veel plezier komende weekend. Ik ga mijn schorsing heerlijk in Schotland uitzitten Toedeloe

Pie | 20/04

Ik kan me wel redelijk vinden in de woorden van Bush. Er mag alleen nog wel een nulletje achter de 20.

Dr. Glibber | 20/04

Bleiswijk - Fletiomare 2-5 Ik verwacht hier geen problemen voor Flet, maar wat hoop ik het met heel mijn hart.

Krimpen - Souburgh 3-0 Het is over en uit met de pubers uit Soepburg, het gaat ons geen tweede keer gebeuren. Aangezien we ook moeten winnen laten we ons niet pakken deze keer.

Montfoort - Schoonhoven 2-3 Waarom, gun het Schoonhoven meer, Best een aardige ploeg die niet naar alles slaat wat beweegd.

Reeuwijk - Forcial 1 Jaar lang gratis fluffers voor de gasten van Forcial als ze hier een paar punten stelen.

Scoop Delft - Waddinxveen 1-5 Scoop keeper is het zat en gaat zelf spelen maar ook hij is geen wonderkind en Scoop gaat wederom hard onderuit.