Voorspellingen 26-04

Geplaats door: #14 ( )

  • 4B
  • 20/04
  • 892

Bleiswijk - Fletiomare 2-2
Na het gelijkspel van de vorige ontmoeting zijn beide teams erg gebrand om te winnen. De mannen van Fletio onderschatten de mannen van Bleiswijk en laten 2 punten liggen.

Krimpen - Souburgh 5-1
Na de wanvertoning van de vorige keer heeft Krimpen wat goed te maken tegen de pubers van Souburgh. Ze wassen Souburgh de oren en laten zien hoe promotiekandidaten het spelletje beheerst uitspelen.

Montfoort - Schoonhoven 1-3
Schoonhoven ruikt kans om de 3 punten op te halen en zo wordt er in een slechte en saaie website gewonnen door Schoonhoven.

Reeuwijk - Forcial 2-0
Reeuwijk laat zich compleet uit de website halen door de onkunde van de mannen van Forcial. De onkunde wordt in een paar gevallen Bestraft met geel, maar nog lang niet voldoende. Reeuwijk kan niet lekker in de website komen en het wordt slechts een 2-0 overwinning. Dit is erg jammer voor alle supporters die wederom een doelpuntenregen tegen forcial hadden verwacht

Scoop Delft - Waddinxveen 1-1
Scoop Delft start erg scherp en komt vrij snel op 1-0. Daarna wil de bal er niet meer in. Waddinxveen speelt kansloos slecht terwijl Scoop het spelletje redelijk beheerst. In de laatste paar minuten weet Waddinxveen te scoren uit een strafcorner. Erg zuur voor de mannen van Scoop. De kansen waren er genoeg maar werden niet benut.


Reageren

#33 | 26/04

Bleiswijk - Fletiomare 2-4
Fletiomare doet wat het eigenlijk al de hele competitie doet, winnen, verdient of niet. Bleiswijk biedt echter goede tegenstand en met rust staat het nog 1-1 maar na rust loopt Fletiomare weg.

Krimpen - Souburgh 2-2
De pubers van souburgh weten wel raad met het snelle veld van Krimpen, deze website wordt echter door de scheidsrechters beslist en souburgh loopt in tegenstelling tot Krimpen met een verontwaardigd gevoel het veld af.

Montfoort - Schoonhoven 1-2
Een saaie website waarin Schoonhoven aan het langste eind trekt, door twee cornergoals van de beruchte man van Schoonhoven.

Reeuwijk - Forcial 11-0
Reeuwijk doet wat het moet doen, de competitie uitspelen en de komende websiteen spelen om het doelsaldo. Reeuwijk is duidelijk oppermachtig maar vergeet soms zelfs nog meer doelpunten te maken.

Scoop Delft - Waddinxveen 1-3
Na de afstraffing van Reeuwijk op Waddinxveen vorige week herstelt Waddinxveen de schade tegen Scoop, alles behalve een leuke website maar waddinxveen geeft met deze website nog een kleine opleving in het teleurstellende seizoen.

Oja, succes

Pie | 20/04

Reeuwijk - Forcial 261,3 - 0