Aanwezigheid 4e klasse.nl

Geplaats door: H? ( )

  • 4B
  • 23/04
  • 720

Beste heren, dames, jongetjes en meisjes.

Na het aanwezigheidsonderzoek op de 4eklasse.nl is gebleken dat Scoopkeep en Dr Glibber aan de aanwezigheidsleiding gaan, gevolgd door Batman, Bush En Dr. Glibber! Hulde aan deze mannen! Van harte gefeliciteerd!
Jullie hebben het voor elkaar gekregen om boeiende topics, voorspellingen en andere interessante onderwerpen neer te zetten, waar menig één gulzig op gereageerd heeft!
Ik hoop voor jullie dat jullie allemaal je baan of studie hebben kunnen behoUden want gezamelijk hebben jullie toch wel zo'n 320 uur aan arbeid in deze onzinnige site gestopt en dit is op werkdagen gemeten.

Het lijkt mij dus niet meer dan logisch dat Scoopkeep aan het afstuderen is op vrijetijdsmanagement en de rest van de winnaars op een sociale werkplaats werkt waar je geld verdient met het bezoeken met sites ( internet clicks)

Het einde van het seizoen komt in zicht, wat nu?

Voor de 4e klasse verslaafden onder ons:
www.internetverslaafd.nl deze site helpt je door de 4eklasse.nl-loze periode door te komen, maar jullie kunnen natuurlijk ook een forum opzetten waar jullie elkaar op de hoogte hoUden van nieuwe indelingen voor het komende hockeyjaar! Voor degene die de voorspellingen vaak goed hadden; probeer de site unibet.com of toto.nl is, hier kan je echt geld mee verdienen en er zijn websiteen in competities over de hele wereld het hele jaar door!

Mannen, succes met de komende functioneringsgesprekken of het redden van jullie studie!
Reageren