uitslagen 26-04

Geplaats door: Pie ( )

  • 4B
  • 26/04
  • 1220

Reeuwijk - Forcial 11-1. Dra-ma-tisch.
Reageren

Kuijp | 29/04

Beetje laat maar alsnog mijn analyse van Scoop - Waddinxveen, 3-3:

Eerste helft W'veen licht de bovenliggende partij, krijgt iets meer kansen en maakt er 2, waar Scoop(lees ik) tot 2 keer toe verzuim te scoren in kansrijke posities. Tweede helft gaat Scoop beter hockeyen en komt het terug tot 2-2. Bij 2-2 met nog 10 min te spelen gaat de keeper van Waddinxveen(terecht overigens) over de zeik tegen de scheids en mag er met geel 5 minuten af. Vanaf dat moment begint Waddinxveen ineens te hockeyen en maakt het 2-3. De enige bal die Scoop in 5 minuten zonder keeper bij W'veen in de cirkel wist te krijgen ging er vervolgens gelukkig in, 3-3. Laatste 5 minuten was aan beide kanten beetje crisishockey, waarbij Scoop heel blij was dat de website niet nog een paar minuten langer duurde.

Te gast | 29/04

"dus", met hoeveel ben je er af gegaan tegen Fletio...?
Grapjas... Volgens mij ven je vol op het mes gelopen.

dus | 28/04

Als je gaat jagen bij Fletio heb je juist wel succes. Maar goed, wie weet ligt het aan ons ofzo. Die gasten hebben geen scoop in huis, of laten hem niet zien. Onder druk weten ze zich geen uitweg... Ik zal het wel verkeerd zien

te gast | 27/04

zie net dat Fletiomare ook nog een keer tegen Souburghse boys moet.
ook als is het om de eer... ik kan me niet voorstellen dat daar geen prestige potje in zit.

tip voor Souburgh: hou de linies dicht op elkaar en counter er lekker op los...
als je gaat lopen jagen ben je gezien.

succes !

#14 | 27/04

het wordt behoorlijk spannend bovenin. reeuwijk heeft het niet meer in eigen hand. Krimpen is het team waar alles vanaf hangt. als Krimpen wint tegen fletio maakt het zichzelf onsterfelijk om ook de laatste 2 potten te winnen. de mannen van Krimpen zien er in het veld er zeker uit en laat zich niet uit de website halen door snelle tegendoelpunten. de tijd zal het leren. het is wel leuk dat het nog spannend is bovenin!

Cap SMHC | 27/04

Cap R'wijk, je hebt het goed gezien! Wij geloofden het eerst ook niet...

Wat een druk lag er op ons na de voorspellingen die hier eerder deze week werden gedaan. Om de hoogste, 5-2, te kunnen halen wisten we dat we ons Best moesten doen, want thuis hadden we 5-0 gewonnen in ideale omstandigheden (eigens scheidsrechters en geen betonnen veld).

We begonnen scherp aan de website en na een paar minuten stonden we al op 2-0. Ondanks dat de strafcorners er niet in 1x in vlogen zaten we er goed bij met de rebounds en liepen we in de eerste helft al uit naar 5-0!! Niet verwacht en dit smaakte naar meer.

Aan de ene kant werden we wat geholpen door Montfoort dat voor eigen spelers uitschakelde door al vanaf de middenlijn hoog op doel te schieten. Helaas stonden er een paar keer medespelers in de baan van het schot. Aan de andere kant werden we flink tegengewerkt door, hoe kan het anders, de scheidsrechters (onkunde mag je niet affluiten) en het gehakt van Montfoort.

In de 2e helft leidde dit tot wat irritatie, maar we konden toch nog een flink aantal aanvallen opzetten en afronden. Door de grote aanvalsdrift viel er bij ons achterin veel ruimte waarvan Montfoort 3x wist te profiteren. Uiteindelijk resultaat: 3-10. Lekkere en verdiende overwinning van Schoonhoven en zowel ik als onze alleskunner hebben ook nog een gele kaart gescoord. Had iets te maken met de scheidsrechters!

Verrassend dat Waddinxveen punten heeft laten liggen, maar gunstig voor ons!

cap r'wijk | 27/04

Reeuwijk 11-1 forcial. Heel slecht van reeuwijk. kansen niet goed uitgespeeld. Had makkelijk 20-1 kunnen worden. Helaas een lucky shot van forcial met strafcorner. hard linksonderin, doet ie geen tweede keer meer. maar goed. wij zijn nu minst gepasseerde van de competitie. en dat zal ook zo blijven, gok ik! Reeuwijk gaat voor een monsterscore qua doelpuntensaldo.

Zie ik nou op knhb.nl dat Schoonhoven ff met 10-3 over Montfoort heen gewalst is?!


ik groet u!

Pie | 27/04

Reeuwijk promoveert.

Chef Deo | 26/04

Ja het is pittig, maar Krimpen loopt lekker en gaat met een goed gevoel richting fletio...! We zien het wel :)

cap Bleiswijk | 26/04

@Krimpen: Jullie zullen dan toch de 2 komende potjes moeten winnen, wil je promotie afdwingen. Ik zie Reeuwijk geen misstap meer maken. Fletio-uit winnen en Evergreen-thuis winnen, veel succes :)

Blaffer | 26/04

Krimpen - Souburg 6-2
Krimpen wist door het ook van de spreekwoordelijke naald te kruipen in de eerste seconden (minuten) van de website. 1-0 achter om vervolgens na een bal op de paal (wat een goal had moeten zijn) meer grip op de website te krijgen. Na de 1-1 volgte snel de 2-1 waarna Krimpen op stoom kwam en nog voor rust de website dichtgooide op 3-1.

Direct na rust 4-1 en vervolgens een aantal corners tegen van waarui de 4-2 viel. Gelijk na de 4-2 werd de 5-2 gescoord waarna het verzet gerboken was. een strafbal bracht de einduitslag van 6-2 op het bord waarna Krimpen weer 3 punten dichter bij promotie is.

cap Bleiswijk | 26/04

Bleiswijk - Fletiomare 3-4
Zeer spannende en vooral erg leuke pot! Fletio heeft flink lopen zweten en mocht blij zijn met deze overwinning. Een gelijkspel zou zeker niet onterecht zijn geweest. Ruststand was 1-2. Laatste kwartier volle druk op de goal van Fletio, waar net 1 goaltje te weinig uit kwam. Helaas, jammer, de competitie zou het nog leuker gemaakt hebben, zo op het einde. Helaas floten de scheidsen af na 70 minuten, anders hadden we hetzelfde trucje uit kunnen halen als bij hun thuiswebsite. Evergreen is in ieder geval gewaarschuwd!

Bush | 26/04

Krimpen - Souburgh 6-2

Na een snelle schterstand voor Krimpen leek het heel even de verkeerde kant op te gaan. Na de 1-0 van Souburgh nog een bal op de paal(die er eigenlijk echt in had gemoeten) en daarna was het over.
Na de 1-1 was het eigenlijk al een gespeelde website. Het was ook wel te merken dat Souburgh niet meer mee speelt om de promotieplekken. Zaten een aantal fraaie goals tussen. Het had een grotere afstraffingen kunnen zijn als we voorin net 1 tikkie scherper hadden geweest, maar 6-2 staat ook goed.

Nu op naar Fletiomare volgende week... deze website is heel erg besLissend voor het einde van de competitie.

Wel leuk om te zien dat Scoop toch nog even een puntje heeft kunnen pakken tegen HCW!

HCW #1 | 26/04

Scoop - HCW 3-3

Had voor HCW VEEEEEEEL meer ingezeten, maar we verzuimden door te drukken...

Helaas moest de scheidsrechter ook weer even laten zien dat hij er was!