Uitslagen 3/5

Geplaats door: kalee ( )

  • 4B
  • 03/05
  • 1552

waddinxveen - Montfoort

6/7/8 - 1 ..

overklast!
4 Strafcorners erin

hoe was 't op de andere plaatsen?

Reageren

Scoopkeep | 10/05

we zullen zien. suc6 vandaag allemaal iig

Cap SMHC | 10/05

@ 7:

Natuurlijk promoveren wij niet, net zo min als Scoop dat volgend seizoen al doet! Dat was de boodschap van m'n vorige post...

7 | 09/05

Schoonhoven zal nooit promoveren

groetjensch

Cap SMHC | 07/05

Leuk topic dit!! Verreweg de meeste reacties (en wat voor reacties) van het forum...

Fletio gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap! Er is al veel over gezegd, maar jullie hebben promotie verdiend. Succes volgens seizoen in de 3e klasse en wie weet komen we elkaar het seizoen daarna wel tegen in de 3e, want ook wij hebben een hele sterke 2e seizoenshelft gehad. Misschien nog wel beter dan Scoop!

Scoopkeep | 06/05

Hej helden,
Reeuwijk jullie ook nog gefeliciteerd met promotie. Verder denk ik dat Scoop volgend jaar ook promoveert. We hebben namelijk pas sinds 5-6 weken een vaste trainer. Volgend jaar hebben we dat als het goed is hele seizoen en dat kan groot verschil maken.
Zat bij ons ook duidelijke stijging in laatste helft seizoen en zeker in laatste weken.

Chef Deo | 06/05

@7, ik bedoelde de coach van fluffio! Maar dat weet hij zelf ook

Bush | 06/05

Heren,

Het zijn de jonkies bij Krimpen die zich op dit moment laten kennen... zij die jong zijn kunnen nog niet goed omgaan met teleurstelling en frustraties

Misschien is daarom een jaartje 4e klasse nog wel goed voor ze

Misschien tot over 2 seizoenen Reeuwijk en Fletio

De groeten!

#14 | 06/05

ach het is wel jammer dat we reeuwijk niet meer tegen zullen komen. volgend seizoen degraderen zij weer direct terug en neemt Krimpen hun plaats in in de 3e klasse.

Pie | 06/05

Fletio, gefeliciteerd met de promotie! Als je voor het einde van het seizoen kampioen bent, dan ben je in mijn ogen een terecht kampioen.
Wij zijn 1 uitwebsite bij Montfoort verwijderd van promotie, en ik snap (op de gasten van Waddinxveen na, hehe) niet waarom niemand ons het gunt..
Die vernederingen zitten blijkbaar diep op dat momenten dat het belangrijk werd, heel diep..
Veel plezier in de 4e klasse volgend jaar!ps. Krimpen, nog de hartelijke groeten van alle Haarbandjesgasten :)

7 | 06/05

Reeuwijkfan is onze coach niet CHEF

Chef Deo | 06/05

Sinds wanneer noemen coaches zichzelf trouwens "trouwe fan"?

reeuwijkfan | 05/05

wel grappig dat de mannen van Krimpen eerst wel even snel dachten dat ze binnen een jaar terug zoUden keren in de 3e klasse. En nu omdat ze dat niet gaan redden zeggen dat jullie reeuwijk niks gunnen, battiboys

6-1 bij ons thuis vernederd worden voelt nog steeds niet zo fijn he boys

blaffer | 05/05

balffer feliciteerd Fletio, jammer dat ik er niet bij was! zeker omtrent het feestje!

blaffer haat echter plokworsten en gunt de plokworsten dan ook helemaal niks! maar goed, zoals altijd viert het onrecht hoog tij en moet helaas Krimpen als lachende derde waarschijnlijk het strijdtoneel verlaten!

tenzij Krimpen - Schoonhoven natuurlijk een nulletje of 30 wordt!!!!

viva la France!

HCW#6 | 05/05

@Jaap,
Das historie man! Geen bouwkeet! En we hebben een mooie bar, das toch eigelijk veel belangrijker dan bankjes in de kleedkamer?

Ex 4e klasser | 05/05

Fletio gefeliciteerd, misschien tot volgend seizoen!

En voor de rest: in de derde klasse zijn de scheidsen misschien nog wel slechter. Ach, zolang je dat weet is er niet zoveel aan de hand...

Succes nog de laatste websiteen, inclusief feesten uiteraard!

beruchte jaap | 05/05

@ HCW#6

nee jullie clubhuis ziet er goed uit.

Scoopkeep | 05/05

Fletio gefeliciteerd.
Misschien moeten wij in de 4e klasse ons gaan concentreren op goed hockey ipv op wat onze gele vrienden doen. beter dan telkens clubscheidsen dat is helemaal om te janken... En dan bedoel ik niet zoals die van fletio want de gemiddelde clubscheids is 1000 keer erger...

HCW#6 | 05/05

Wat een gezelligheid weer

Eerst ff fletio feliciteren met het terechte kampioenscchap. team heeft grote stappen gemaakt dit seizoen en was ook zonder eige scheidsrechters wel kampioen geworden. Wel jammer dat we volgend seizoen nu niet meer Fletio uit hebben. Die hebben nog is een clubhuis das wat anders dan die bouwketen van Evergreen, Schoonhoven of Forcial.

En om eerlijk te zijn was Reeuwijk daarna de sterkste ploeg. Ik gun het ze uit principe niet omdat ze uit Reeuwijk komen:P Maar het zijn leuke gasten en met wat versterkingen hoUden ze het miss volgend seizoen wel uit in de derde klasse. Hoop natuurlijk van niet, want een potje HCW-Reeuwijk is altijd leuk

Mistery guest | 05/05

Op geen enkele manier heb ik het idee gehad dat de scheidsrechters het resultaat of de gang van zaken bij Fletiomare - Krimpen hebben benvloed. Fletiomare had met een bal op de paal en een naast gespushte bal voor open goal in de eerste helft al op 4 -1 moeten staan.

Waarom de speler van Krimpen geel kreeg is mij niet duidelijk geworden maar ik verwacht dat het voor commentaar is geweest. Wel zijn er fouten gemaakt.
Van de gegeven strafcorners was er 1 voor Fletiomare in de eerste helft onterecht, en idd onterechte gaan er (bijna) altijd in, Krimpen had er in de 2e helft 1 moeten hebben voor een hak-actie in de 23 van Fletiomare.

Verder had de laatste groene kaart geel moeten zijn voor Fletio. Er waren toen nog 2 minuten te spelen....

Al met al hadden de scheidsrechters als dit 3e klasse duel was geweest meerdere kaarten aan beide zijde moeten geven. Het niveau van spel en de spanning werden goed aangevoeld. Want om eerlijk te zijn het was een spannende website maar tactisch en technisch een hele slechte!

Als Krimpen echt problemen heeft met deze scheidsrechter is het misschien maar goed dat ze niet naar de 3e klasse gaan. Daar zoUden ze het nog erg moeilijk krijgen met de, vaak beginnende, bondsscheidsrechters! En die moeten zich nog bewijzen!!

batman | 05/05

forumverbod voor Evergreen nog steeds van toepassing?

Chef Deo | 05/05

Generaal krijg je nu niet op je kop van de coach? ;)

Succes in de 3e klasse Flet. Jullie gun ik het wel. Jammer dat de gays van Reeuwijk met 1 been in de 3e klasse staan, die gasten gun ik nog minder dan niets..
Anyway, tot over een jaar in de 3e klasse!

#14 | 05/05

fijn dat je toegeeft dat het dramatische scheidsrechters zijn generaal. daarnaast gun ik reeuwijk echt helemaal niets!

Miss Fletio | 05/05

Maar niet als kampioen! Er kan er maar n de Beste zijn. Zilver is lelijk.

reeuwijkfan | 05/05

De vrouwen van Fletio zijn lelijk.

reeuwijk gaat promoveren, hulde!

Scoopkeep | 04/05

Zo erg waren die gasten van fletiomare nou ook weer niet ofzo. Ik vind ze wel prima. Moet je eens in reserve klassen gaan hockeyen dan worden er gewoon geen beslissingen meer genomen.
Als je dan gaat zeiken pak dan Montfoort. Die waren wel echt hopeloos maar daar is het team van Montfoort het gelukkig zelf ook mee eens.

Vrouwenvolk | 04/05

De dames van Fletio vonden het ook een mooi feestje gister met onze eigen mannen n met de mannen van Krimpen!

Dr. Glibber | 04/05

Flet GEFELICITEERD....jullie waren verruit de Beste ploeg van deze klasse.
Wij pissen op doelsaldo naast het potje en Reeuwijk mag het nu gaan proberen, helaas helaas helaas.
Toch geloof ik in het wonderen en hoop ik dat Reeuwijk stiekem ergens gelijk gaat spelen en wij toch terecht gaan promoveren.

Ondanks ons zure verlies gister bij Flet mooi feestje gemaakt met de heren en vooral de lady's van Flet..!!

Generaal | 04/05

Beste Kuijp, het feit dat er zo gezeken wordt op de arbitrage bij fletiomare zegt al voldoende. Hoe vaak wij in uitduels wel niet benadeeld zijn. Het verschil is dat wij er niet over zeiken. Wil je kampioen worden in de vierde klasse dan zou ik me zeker niet druk gaan maken over arbitrage.. Dan wordt je het namelijk niet! Echte kampioenen lOssen het hockeyend op! Verder bedankt voor de felicitaties... Wij zijn ook blij dat we niet meer in de vierde klasse hockeyen. Ik hoop dat je volgend jaar betere scheidsrechters treft.

Kuijp | 04/05

Fletiomarefan: die 2 ervaren bondsscheidsrechters floten ook onze website op fletiomare(waarbij wij al wisten dat we zoUden gaan verliezen, dus niet veel te zeiken hadden) al dramatisch en veel in het voordeel van Fletiomare. Ik zeg niet dat ze hierdoor kampioen zijn geworden, want ook in uitwebsiteen waren ze de Beste, maar ik denk dat mede hierdoor velen met mij blij zijn dat fletio volgend seizoen weg is uit de 4e klasse.

Bush | 04/05

Fletio - Krimpen 2-3

Rest mij 1 ding te zeggen: Fletio gefeliciteerd met het kampioenschap en bedankt voor het mooie feestje! Ben echt goed gaar!
Nu maar hopen dat we jullie over 2 jaar tegenkomen in de 3e klasse

Reeuwijk bij deze ook alvast gefeliciteerd met de promotie! het kan jullie nu natuurlijk nooit meer ontgaan!

Adios

#14 | 04/05

een verlies accepteren begint inderdaad bij de prestatie als team. geziene Krimpen niet erg lekker in de website kon komen ligt dat bij Krimpen zelf. de scheidsrechters waren echter dramatisch slecht. ook na een sportief verlies mag ik dit constateren. de scheidsrechters werden erg enthousiast op het geven van corners aan fletio omdat het publiek dan wild werd. Krimpen werd echter een aantal zuivere strafcorners ontnomen.
Al met al was fletio de betere ploeg. De terechte kampioen in mijn ogen. Het is wel jammer dat ze zelfs als ze kampioen zijn geworden niet toe kunnen geven dat het scheidsrechtersduo niet al te Best was.

Voor de website was er een zekere spanning van beide teams. Fletio voor het kampioenschap en voor Krimpen zou het een grote stap richting promotie zijn.
De website begon en door een knullige pass achterin werd de bal onderschept door fletio binnen de 23 van Krimpen en kon makkelijk afronden. Na veel middenveld hockey werd het 1-1. Fletio voerde hierna het tempo weer wat op waardoor Krimpen in de problemen kwam. Vele kansen aan de kant van Fletio maar deze bleven echter onbenut. Toch viel de 2-1 nog voor de rust. Terwijl de jonasband het veld op liep pakten de spelers even hun rust.
De tweede helft ging verder als waar het gebleven was voor de rust. Veel middenveld hockey met af en toe een speldenprik er doorheen. Na 10 minuten spelen kreeg Krimpen wonder boven wonder een strafcorner mee. Deze werd netjes ingesleept en de website lag weer open. Krimpen kwam er niet doorheen maar probeerden het wel waardoor er gaten vielen en kansen ontstonden voor Fletio. Pas 10 minuten voor tijd werd het 3-2. Door een strafcorner die links laag werd gepushed. Krimpen kreeg nog 2 goUden kansen op de gelijkmaker maar wist ze niet te benutten.

Zo kon het kampioensfeest los barsten voor Fletio en kon Krimpen na hard balen meegenieten van het feestje. Met de nodige skihut muziek werd er veel bier genuttigd en was het alsnog gezellig!

Fletiomarefan | 03/05

Beste Chef ondergod,

Ik dacht dat goden boven alles staan. Maar jij verlaagt je helaas tot de onderwereld. Als je goed gekeken hebt, had Fletiomare met 5-1 de rust in kunnen gaan. Het is zo jammer dat je over de scheidsrechters begint. Goed spel begint bij jezelf. Je onvermogen op scheidsrechters afreageren is jammer. Dan bewijs je dat je met recht in de vierde klasse speelt. De scheidsrechters hebben uitstekend gefloten. Iedereen maakt fouten. Dat is menselijk. Maar zij, 2 ervaren bondscheidsrechters, hebben de website absoluut niet benvloed.

Al met al wint Fletiomare deze pot terecht en is er tot laat een gezellig feest gevierd. Ook met een aantal spelers van Krimpen die zeer sportief zijn, hulde. Jammer dat jullie nu achter het net vissen want wij gunnen jullie het van harte want jullie zijn een sportief team. Veel succes volgend jaar!
Wij gaan volgend jaar er weer hopelijk iets moois van maken. Fijne vakantie!

Een trouwe fan!

Chef Deo | 03/05

Fluffiomare - Krimpen inderdaad 3-2

Fluffio is beter, komt snel op 1-0 en heeft de website redelijk in de greep. Krimpen komt echter terug tot 1-1. Ruststand 2-1 voor Fluf door onterechte corner. Scheidsrechters zijn treurig slecht en geven Krimpen helemaal niets. Tweede helft komt Krimpen op 2-2. 10 minuten voor het einde maakt Fluffio door wr een onterechte corner de 3-2, daarna zet Krimpen volle druk en maakt bijna de gelijkmaker. Het deert echter niet en zodoende is fluffiomare kampioen. Achteraf een beetje een laf feestje, niet helemaal in verhouding tot de prestatie van Fluf.

Zo, nu tukken. Adios

HCW #1 | 03/05

Waddinxveen - Montfoort 8-1, was een leuke pot van HCW! Motfoort had echt niks in te brengen!

Voor HCW nog maar 1 website te gaan!

#13 | 03/05

Reeuwijk had het inderdaad de 1e helft zeer moeilijk tegen Scoop. Vooral de bewegingen op het middenveld bij scoop zorgde voor redelijk wat verwarring...
Tweede helft iets anders gaan spelen, 1 op 1 achterin, wat resulteerde in 3 doelpunten...

Al met al butt website maar de punten zijn binnen!

Scoopkeep | 03/05

Reeuwijk-Scoop 4-1 eerste helft had reeuwijk het echt moeilijk. Even over het sleepje van reeuwijk die werd op stip door verdediger van richting veranderd:p daar was niks goeds van jullie aan.... Andere goals zaten er lief in. Reeuwijk was niet echt de duidelijk betere ploeg vond ik.

cap r'wijk | 03/05

reeuwijk - scoop Delft 4-1

reeuwijk had et moeilijk in de eerste helft! tweede helft geeft reeuwijk gas en scoort nog 3 doelpunten. weer heeft scoopkeep de sleep van reeuwijk niet.. sleep was de doorslag voor paar extra doelpunten..

ik heb gehoord dat fletio - Krimpen 3-2 is geworden... bij deze wil ik fletio feliciteren met het kampioenschap!

cap Bleiswijk | 03/05

Eindelijk weer een klinkende overwinning voor de bleiswijkse boys. Ruststand 2-3, Daarna uitgelopen tot 2-7, eindstand 4-7.

Maar het ging uiteraard om de eer, en niet om het kampioenschap, helaas.

(Fletio wint van Krimpen met 3-2....)(maar ze mogen zelf uitleg geven hoe ze het vinden om nog een jaartje 4e klasse hockey te mogen spelen...)