Voorspellingen 10-5-09

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 06/05
  • 1021

Bleiswijk H1 Schoonhoven H1 8-2

De laatste pot voor eigen publiek sluit je natuurlijk wel met winst af!!

Forcial H1 Scoop Delft H1 1-10

Misschien dat Scoop Delft ook eens dubbele cijfers kan halen!

Krimpen H1 Evergreen H1 8-1

Bij Evergreen is de koek op! Na het verlies tegen Bleiswijk is er geen puf meer voor de laatste wedstrijden. Krimpen heeft nog wel zin om een leuk potje hockey voor eigen publiek neer te zetten. Het bier bij het feestje erna smaakt naar meer! Als Feltio zin heeft kunnen ze de rivier wel oversteken vanaf Souburgh om bij Krimpen een kouwe te komen pakken!

Montfoort H1 Reeuwijk H1 3-10

Hoe graag ik ook zou willen en hopen dat Reeuwijk hier punten laat liggen, dit zal nooit gebeuren! De trein van Reeuwijk dendert door en maakt ook in zijn laatste wedstrijd geen fout!

Souburgh H1 Fletiomare H1 2-6

Souburgh heeft geen zin meer en bij Fletio geloven ze het nu ook wel! Saaie wedstrijd met misschien nog wat rode kaarten aan de kant van Souburgh
Reageren

Cap SMHC | 07/05

In de laatste 2 competitierondes is de spanning en druk eraf. Eigenlijk zijn er geen teams meer die nog een resultaat neer moeten zetten, maar dat kan het alleen maar leuker maken. Misschien dat de underdogs hiervan kunnen profiteren en we een aantal opmerkelijke uitslagen terugzien na komend weekend!

Bleiswijk H1 - Schoonhoven H1 3-3

Het is al meerdere keren gezegd in eerdere topics: Bleiswijk uit, altijd lastig! Dat geldt ook iedere keer weer voor ons. Na een geflatteerd, maar terecht, verlies, 7-1, direct na de winterstop wordt het nu een spannende pot. Schoonhoven heeft tegen Montfoort laten zien dat het niet afhankelijk is van hun 'alleskunner' en bevestigt dit weer.

Forcial H1 Scoop Delft H1 0-6

In deze 'degradatiestrijd' dicht ik Scoop de meeste kansen toe. De keep houdt zijn doel schoon en de spitsen maken de kansen weer eens af. Resultaat van de vaste trainer?

Krimpen H1 Evergreen H1 4-1

Krimpen kijkt uit naar het feest en na de wedstrijd en speelt de niet hoogstaande wedstrijd zakelijk uit. Evergreen heeft geen zin meer om al te veel tegenstand te bieden ondanks de straftraining afgelopen training.

Montfoort H1 Reeuwijk H1 1-13

Montfoort probeert voor een stunt(je) te zorgen en opent de score. Bij Reeuwijk schrikt men wakker en op het snelle veld worden de combinaties opeens goed uitgespeeld en beloont. Gewoon 3 punten voor Reeuwijk en de terechte promotie is binnen!

Souburgh H1 Fletiomare H1 1-3

Liever hadden beide teams deze wedstrijd niet meer gespeeld. Daardoor worden weinig kansen gecreŽerd en zijn de doelpunten resultaat van frustratie bij de spelers van Souburgh.

#13 | 06/05

Promotie wordt een feit voor Reeuwijk, en terecht!

7 | 06/05

Reeuwijk wint. en de 100e goal van dit seizoen wordt een feit in deze partijd:D!

0-7

#14 | 06/05

ik verwacht absoluut niet dat reeuwijk met 0-8 gaat winnen. dit omdat ze toch de 3 punten moeten pakken en dat toch onrust kan verzorgen ook tegen mindere tegenstanders en daarnaast spelen ze uit. de scheidsrechters kunnen er een mooie show van maken. ik denk echter wel dat ze zullen winnen in een niet al te bijzondere wedstrijd tussen 2 uitgeputte teams.

Scoopkeep | 06/05


Bleiswijk H1 Schoonhoven H1 4-1
Bleiswijk toch net wat te sterk voor Schoonhoven. De alleskunner slaat er nog wel even 1tje strak in de kruising.


Forcial H1 Scoop Delft H1 0-8
Ik wil eindelijk eens de 0 hoUden en scoop laat ook zien dat ze duidelijk sterker zijn dan deze ploeg.

Krimpen H1 Evergreen H1 4-3
Evergreen is back en wilt eer beetje hoog hoUden. helaas is Krimpen wat sterker en pakt thuis dus gewoon de overwinning.


Montfoort H1 Reeuwijk H1 0-8
Als Reeuwijk hier niet wint moeten ze zich diep schamen en volgend jaar dubbele contributie lappen+ 500 strafrondjes en 1000 keer opdrukken ppSouburgh H1 Fletiomare H1 0-4
Fletio gaat dit seizoen afmaken zonder nog te verliezen. Souburgh boeit het allemaal niet meer. vrij saaie wedstrijd.

Chef Deo | 06/05

Bleiswijk H1 Schoonhoven H1 2-1

Bleiswijk heeft het gehad. Geen promotie, dus ook geen inzet. Twee corners vliegen erin voor Bleiswijk en Mr. Schoonhoven himself zorgt voor een eretreffer.

Forcial H1 Scoop Delft H1 3-4

Scoopkeep laat er in de eerste 10 minuten drie door, maar corrigeert dit zelf door in de tweede helft als 3e spits te spelen en er vier corners ŗ la reeuwijk, daar is hij immers zo'n fan van, in te slepen.

Krimpen H1 Evergreen H1 4-0

Een getergd Krimpen is het slechtste wat een zwak Evergreen kan overkomen op dit moment. Krimpen is hongerig terwijl het op een misstap van Reeuwijk hoopt. Evergreen probeert het wel, maar het deert allemaal niet.

Montfoort H1 Reeuwijk H1 4-4

Wat nou? Hopen mag toch..?

Souburgh H1 Fletiomare H1 0-3

Een betrekkelijk saaie wedstrijd eindigt in een kaartenfestijn. De jumpers van Souburgh kunnen niet met de vernedering omgaan en verlaten met rode plakken al jumpend de mat.

Indiend er gefeest moet worden, maar er zijn geen feestjes; jullie weten Krimpen te vinden!